Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    29. Kolovoz 2017. 13:18

Mamuka, aaajmeeeee slatkooo!!! 
    Treca sreca, lijepa gesta svakako... a i kako si i rekla, ime je lijepo!  Meni se jako sviđa ime MIRIAM... Tako mi se nona zove.  

maca1510

Mamuka - i kod nas je treba bit Lovre, al ipak je tati bila vec zelja da bude Nikola po sv.Nikoli koji je zastitnik pomoraca ,tako da je na kraju ostao Nikola. 
    Ja sam cila u euforiji prvi put sam osjetila udarce povise pupka, hah sad ili se mali malo podignuo ili je dobro narasta pa nogicama tuce. Ja se nadam da se mozda malo podignuo da nije vec toliko nisko😂 e jel vi brojite udarce ? Moj je inace mirniji, javi se on svaki dan al nije to nesto prejako,njezan je😂 i nije sad da je 10 puta u sat vremena kako govore da mora bit od 28 tjedna

url=https://daisypath.com]

treca_sreca

KIK bodiji....mamuka lijepi su jako, da! neki, ne svi, ali ima ih.
    Ja sam inače full probirljiva i malo šta me oduševi
    A s druge strane sam štedjiva i kupila sam 100tinjak bodija (0-12mj) ali 80% polovno jer ne volim davat 30kn po komadu za nešto čega treba puuuuuno količinski, a poslije ne mogu prodat polovno nego po 10kn.
    Ali u KIK dućanu sam ovu zimu kupila par bodija tak simpa slatkih po 30+ kn jer su mi ko ovaj tebi - bili pre lijepi. Kao da su "next" marke....inače, mi KIK nije baš neka kvaliteta i većina njihove robice mi je onak - umjetno/jeftino djeluje??

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 13:24

Maca baš lijepo, i simpa mi vas je čuti prvorotke kako se tome obradujete <3 neka! Guštaj
    inače
    ja ne brojim....ok osvijestila sam da gledam "jel taj dan manje ili više udarala" ali da brojim - to mi je tlakaaa
    Na ctg kad moraš ono stiskat na udarce, sva se pomučim skoncentrirat....jer sam ugl navikla ignorirat. Tak to dođe s djecom  - da imaš "ignore" mod uglavnom uključen

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 13:25

prešišala sam 2 hiljadeeee....hoće reć da se prečesto javljam.
    Barbs ti si jedina valjda (i to skoro duplo!) "gora"

luce <3
    29. Kolovoz 2017. 13:26

KH7 ja to kupujem u ovom jednom ducanu kod nas, ali mislim da sam vidila da ima i u lidla i u konzuma, ja sam bas zadovoljna, znam s njim lagano naspricat krpu i dobro namocit u vodit pa s njim skidat fleke s kauca (od robe je) evo slika

Mamuka super su mi kompletici 😍
    Povrat poreza - meni neki dan sila neka uplata na racun i ja se danima mislim sta je, i sad kad ste pitali za povrat sam skontala da mi je to silo na racun 😂😂😂

• Mamuka
    29. Kolovoz 2017. 13:29

KIK- sve na snizenju osim ovog salica pamucnog ali slaze se s kapicom pa sam morala, a i nije nesto skupo😂
    Kompletic br 50 za 25kn. Djizsss sta je to malooo! Tila san uzet nesto i 50 pa reko 25kn ako i ne bude koristen nije neka steta. Nije da mi se nesto svidio al ajd more proc😝

• M@lena
    29. Kolovoz 2017. 13:29

Cure, drago mi je za uredne preglede! Odlicno! 😊
    Moj pregled je prosao jako brzo, ugodno (koliko moze biti) i ucinkovito 😊 iz jednog jedinog razloga - sto me pregledao dr.Vasilj, dr koji je porodio moga Luku! Covjek je stvarno profesionalac. Posto sam prvi put u trudnickoj ambulanti u ovoj trudnoci, prvo pregledao dokumentaciju i nasmijao se kako sam to streberski poslozila po datumima i kategorijama u fasciklu. 😊 dao mi internu uputnicu za krvnu sliku i sljedecu kontrolu za tjedan dana, obavio pregled uzv i uzeo bris na steptokok. Vaginalno nije htio gledati danas jer kaze bolje ne dirati, ako se samo pokrene - ok, ulazim u termin pa nije strasno, ali ako ne moramo bolje ne izazivati barem jos koji dan... malena je dobro, cca 2900 g, ima dovoljno plodne vode. Uglavnom zasad je sve u redu. Kontrola opet u sljedeci utorak s nalazima krvi, po potrebi i ranije, pratiti pokrete bebe. Kratko i jasno! Covjek bas ulijeva povjerenje! 😊
    I da, Kiki i Belle ce ici, koliko se sijecam, isto na Sv Duh. Otkako je centralno narucivanje nema guzvi i cekanja kao prije dvije godine kad je bio krkljanac! Bila sam gotova za pola sata, a to je rekord!
    Ja sam se narucila e-mailom jer nisam mogla preko web obrasca attachirati uputnicu. Dobila sam odgovor s terminom pregleda u roku dan-dva. Prvi pregled mi je bio u roku od tjedan dana od narucivanja. Sto je super! Eto, zadovoljna sam zasad sa svime! 😊

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 13:41

Super za pregled malena!
    I znači eto ni on nije htio gledati da ne prouzroči otvaranje. Kao i Palada mene, od zadnjih 3-4 puta svako drugi put pogleda samo.

Kiki156
    29. Kolovoz 2017. 13:44

Malena super, hvala ti na infu! Znaci narucujemo se mailom, odlicno! Ja idem na jos jedan pregled kod svoje gin i ona ce mi tada uzeti bris na streptokok pa to necu morati u bolnici. I drago mi je da je sve ok! 😊 
    Mamuka bas je slatka robica! Ja nisam uzimala puno toga br 50, mozda imam par stvari. Uglavnom sam uzimala od 56 na dalje.  
    Cure ja jedva cekam da rodim, sve smo vec blizu terminu i evo par tjedana nas dijeli od poroda! Jedva cekam da ga vidim, zagrilim, poljubim... ❤️
    Pokrete ne brojim jer je Vito dosta aktivan. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.