Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2017. 11:24

Dolores, ja ti nemam blage veze o tim svim bolovima i zatezanjima, ovo mi je ne drugo stanje, nego 22.
    Ako pise ctg reaktivan, to znaci da je beba aktivna, otkucaji srca?

I_me
    29. Kolovoz 2017. 11:27

Yel

A jesu vam na ctg-u zabiljezene kontrakcije?
    Meni nisu jer veli dr da je to zbog normica koji popijem prije, rekla je da ne pijem neposredno prije pregleda?
    Al me prpa da me ne posalju na lezanje u bolnicu

bila sam do sada 2 puta na ctg-u. i nisam imala kontrakcije tada.. 
    samo su mi rekli,otkucaji srca uredni,beba se mice, trudova nema.
    kontrakcije mi budu ako predugo sjedim,predugo hodam,u nekoj sam glupoj pozi, ako mi je mjehur pun..
    to mi je najgore po noci.. kud se tesko dizem,ko slonica neka,moram piskit i jos me uhvati kontrakcija.. do wc-a idem pogrbljena ko neka starica..
    cesce odmarat,sto vise tekucine i magnezij.. tako je meni gin rekla.
    ne znam koja si kilaza i visina.. rekla je da se kod mrsavica kontrakcije jos jace osjete nego kod nekih koji imaju viska..
    ja sam na jednom pregledu imala kontrakcije pa smo se smijale kako smijesno mi stoji stomak..sav se ukrutio i otisao na desnu stranu..ja se usrala.. kaze ona da je sve ok. takve sam gradje pa se kod mene bas zna vidjet..

29. Kolovoz 2017. 11:29

Ista stvar kod mene, cim sam aktivnija eto zatezanja, pa legnem i tako kroz cijeli dan.
    Susjeda do mene rodila neki dan 29.tt, otjecala joj plodna voda, 🙀
    Fakat sto kazes moramo biti 'zen'

I_me
    29. Kolovoz 2017. 11:34

sanjchi255

Curke…evo mene… Curka je i dalje okrenuta glavom prema dolje, kaze dok da je u najboljem mogucem polozaju za porod. I teska je cca 2357 grama😊 I dalje mirovanje, unutra sam zatvorena, vanjsko usce ulozivo za pola clanka. Gledao me i rucno i UZV (i vaginalni i ovaj preko trbuha) tako da sam zadovoljna😄 mirovat, seks nam nije zabranjen, ali bolje da se jos 5 tjedana suzdrzimo jer svaka provokacija cerviksa moze potaknut trudove… Bas sam si sad hepi, sve je ok (i imam izliku za ljencarenje 😂)…kontrola za dva tjedna (12.09.) da zatvorimo komplikacije i otvorimo porodiljni. I da, kilu sam dobila od zadnji put..

drago mi je da je sve ok!!!

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 11:39

I_me kad je tebi next pregled? Jel ti rekao/rekla dr kad ides ugovorit CR i obavit preoperativni pregled?

žena-majka-carica:)

I_me
    29. Kolovoz 2017. 11:43

treca_sreca

I_me kad je tebi next pregled? Jel ti rekao/rekla dr kad ides ugovorit CR i obavit preoperativni pregled?

6.9. sam narucena u bolnici ( u 38tt ) na ctg i pregled. pa ce mi onda reci sta i kako dalje. 

Barkleys
    29. Kolovoz 2017. 11:44

Joj, čitam i čitam. Drago mi je da su vam pregledi prošli svima u redu. 

Po onom što sam služila većina vas će cijeli paket chicco uložaka nositi u bolnicu? I mislite da 1 paket općenito nije dosta? Uh, uh, uh. 

A drugo, može mali savjet, urinokultura, dobila sam upitnicu, ali sam zaboravila pitati kako što. Jel to ono što doma u čašicu pa nosim u dom zdravlja? Vidim da su neki nosili 3x, odnosno tri dana za redom... Jel mi može netko pliz objasniti proceduru.. 

• sretna
    29. Kolovoz 2017. 11:45

Ja pijem ness. Rucak sam napravila jos prije sat vremena,slozila lazanje, samo ih moram stavit u pecnicu kasnije 😊

I_me
    29. Kolovoz 2017. 11:47

cure kojima bebe stucaju i znaju kako su im okrenute bebe imam pitanje.. kad beba stuca gdje osjetite stucanje? dolje,gore, tamo gdje je glavica ili obrnuto??
    za sada mi je malena 2x stucala po par min..
    glava joj je ispod mojih desnih rebara.. 1x sam stucanje osjetila lijepo ispod rebara i 1x lijevo skroz dolje..

I_me
    29. Kolovoz 2017. 11:54

Hedgehog

Joj, čitam i čitam. Drago mi je da su vam pregledi prošli svima u redu.

Po onom što sam služila većina vas će cijeli paket chicco uložaka nositi u bolnicu? I mislite da 1 paket općenito nije dosta? Uh, uh, uh.

A drugo, može mali savjet, urinokultura, dobila sam upitnicu, ali sam zaboravila pitati kako što. Jel to ono što doma u čašicu pa nosim u dom zdravlja? Vidim da su neki nosili 3x, odnosno tri dana za redom… Jel mi može netko pliz objasniti proceduru..

ja sam spremila jedan paket od 30 kom pelzy ulozaka ( onih veeelikih ) za bolnicu. i kupila sam vir 80 uloske, 5 paketa za kuci.
    ja kad idem dati urin uvijek nosim u sterilnoj casici od doma.. nikad nisam isla 3 puta za redom nosat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.