Bit ce nevrijeme😂😂😂😂 svekriv zove da vidi jesam doma, doso bi pregletat hodnik i nest sta vec treba hahahaha..sto mu bi...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Baš sam ljuta Prvo čekam oko tjedan dana da mi se "jave" oni prvi kojima sam poslala upit za ljuljačku za bebu. Nema odgovora. Onda u subotu sve lijepo dogovorim s drugom osobom i naglasim da smo zainteresirani, samo nas zanima kolika bi nas PT koštala i da će se raspitati i javiti nam... Eto, još nema odgovora...
Reći ću danas mužu da ako ne javi danas, idemo kupiti novu. Baš mi se više ne da navlačiti s ljudima koji bi prodavali, ali očito ne bi.
Eto, krajem ovog tjedna bi nam trebao doći ALBUM - NAŠ vjenčani album. Komentira muž da će nas dosta koštati. oko 600 kn... i ja njemu kažem: kao 1. duplo je veći od onih koje smo naručili; kao 2. ima oko 80 stranica s time da smo dodali mi nekih 24str; kao 3. 7 fotobooka nas je došlo koštati koliko bismo platili samo NAŠEG i to za puuuuno manje stranica Pa je shvatio da imam pravo.
A i da, sveki je neki dan rekla: a biste mi vi napravili fotobookove za moju braću???? Pa sam rekla da iskreno nemam snage jer samo za jedan fotobook mi je trebalo oko 3-4 sata Pa joj je muž rekao: neka ti tata pokaže kako se to radi i slaži... Brzo je promijenila ideju: ma dobro, dobro, ići ću ja to razviti negdje pa sama slagati u albume
Nije lako kad sam moraš raditi
Sanjchi, pa najavljuju nevrijeme!!!
Meni je eto muž jučer rekao da ipak turisti ne dolaze 10. nego 11. Ok, za jedan dan više manje ne ću/ćemo propasti, ali opet ne može krenuti od jutra farbati jer dok se oni odjave će proći pola jutra Što znaći da će muž uzeti g.o. 12. Što znaći da će se sve odužiti
Edit: *ODLAZE umjesto dolaze
Gledala sam prognozu. Za petak najavljuju kišu Nadam se da ipak neće pasti
A i grozno je što od nas 8 - 3 cure rade poslije podne, pa se njima moraš ravnati jer bi bilo glupo da nas 5 idemo jesti pizzu
A samo jedna pizzeria radi do ponoć... I najavljuju isto kišu u nedjelju, a ceremonija bi trebala biti vani (pravi britanski-američki stil!), mada imaju PLAN B - u hotelu... Ali bila bi šteta... Mada sam joj rekla: gle, znaš i sama da je i nama kiša pala taj dan i pokvari ti planove, ali svakako ne smiješ dozvoliti da ti to uništi zabavu jer ima još puno slova u abecedi
Samo se ja pitam kako ću izdržati od 12 i nešto na dalje
Već i ovako je muž na iglama, a smračilo mu se kad sam mu rekla da ranije moramo doći
Mamuka - koji su to svatovi da je kuverta 4 keke???? jbt
il sam ja škrtun ili ste vi iz nekih čudnih krajeva
Barbs - a gle, nisu se ni meni javljali ovi za chicco kolijevku. Al u dućanu je 1500kn a u te žene sam ju za 700 kn dobila tako da sam se malo potrduila i lovila ju. Doslovno sam imala feeling da, šta ti kažeš, ne želi prodat. Tj čini mi se da je kod mene bio problem slanje....očito ženska nije nikad prodavala tak baby opremu i kad su joj u kurirskoj službi rekli da ne žele prihvatit paket koji nije u propisnoj kutiji (ona bacila original kutiju od kolijevke, imala je samo mekanu torbu onu u kakvoj dolaze putni kindači) ona je skoro odustala....da ju ja još 2x nisam kontaktirala (i to zvala baš na telefon, ne porukicom) i objasnila joj da se može jednostavno (i jeftino poslat međugradskim autobusom, ona se garant ne bi više javljala.....ali meni je bilo u interesu dobit proizvod koji sam zacrtala a uštedit 100 eura......
žena-majka-carica:)
Treca sreca, znam! Nisu mi se ni par dana javljali ovi za fotobook, pa sam im poslala opet mail jer ipak su imali sve moje podatke i da znam koliko novaca spremiti, a ne da mi paket bane na vrata, a ja nemam para kod sebe!
Kod nas baš i nije pretjerano velika ušteda, ali muž je eto odlučio da bi bilo super kupiti nešto povoljno
Probat ću opet opet mail poslati, ali eto - imam feeling da moram nekoga ganjati
Da li si morala platiti nešto kad ti je slala autobusom?
P.S. Treca sreca, nama su isto jako puno novaca dali kumovi... s time da su nam još i platili rent a car, a mužu je kum platio i kuću za momačku tako da ga je sigurno došlo koštati i 5 soma kn.... Ja sam sada kuma i iskreno, u kuvertu sam stavila 200€ s time da je moj muž ostao malo šokiran jer kao: SAMO toliko ćeš dati? Pa sam mu rekla: nije to samo... Ja nemam primanja. Uskoro ću imati i bebu i to je i više od onoga što mogu dati... Dok npr u familiji od te frendice je toliko novaca i previše dobiti od frendova jer roditelji ti poklanjaju 200-300€...
Kad je muž bio kum platio je kuću za momačku, poklon i novce smo dali i došlo nas je koštati oko 500€.
Mislim da svatko daje koliko može i ako su frendovi normalni će shvatiti situaciju.
Imam jednu frendicu koja je bila u startu rekla da ona ne bi pristala na kumstvo ako nema minimalno 3500kn, a ne bi išla na vjenčanje s kuvertom ispod 1000kn... Eeeee, a onda su se stvari promijenile kad je počela zarađivati puno manje (stažiranje!). Nama je dala manje od onoga što se kunula da ne bi nikada dala, ali ja to ni ne gledam... Jer znam kakva je situacija i znam da nije lako kad imaš malu plaću... Samo eto, kod njih na selu je normalno da ispod tot novaca u kovertu ne staviš....
"Najbolje" mi je bilo kad se nona od muža išla ljutiti kad je pitala koliko nam je njegov šogor novaca dao... onda je počela sr**** da je to jako malo novaca, s obzirom na to koliko godišnje zarađuje... Skoro sam joj rekla da to nisu njene stvari i da se nema šta petljati, a čovjek nam je dao jako puno novaca.
Eh, da, ne znam kako je kod vas što se VJENČANJA tiče, ali npr kod nas platiš stolicu + još nešto da bi mladenci zaradili... E sada, idi ti znati kolika je stolica!
Barbs da zena kao da ne zeli prodavati, a mozda ne stigne odg ili tko zna sta je u pitanju.
Kako smo muz i ja prvi imali svatove od nasih kumova bilo nam je lakse hehe, vratili smo sve kako smo dobili. Ja sam od kume dobila 300€ s tim da ona je imala veeeliku placu i hvalila mi se mjesecima kako je vec priredila dar, i onda kad sam vidila dar onak, pa to skupi za pola mjeseca, ne kuzim sta se hvalila toliko ali eto ok. Sad je komentirala da se nada da krsteni kum od bebe nece biti skrt, jaoko doslo mi da joj svasta napisem al eto presutila sam. Od kuma smo 500€ dobili, sve je priredio doma kad smo isli pi njega, davao je sviracima novce i baco ljudima novce to je ovdje obicaj. Mi smo i mojoj kumi i mom kumu tako vratili. A kod moje kume u svatovima oni su od svog kuma dobili 1000€, to je kod njih tako taman da ljudi nemaju sta jest moraju toliko dat i onda kad sam ja dala 300€ svi su me gledali s cudenjem. (Po njima sam i ja trebala 1000€ dat)
Sanjchi 29 godina cu... ah piletina mlada 🤣😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji