Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Kolovoz 2017. 10:59

Bok cure, bila sam na pregledu. Dosla sat ranije i malo setala i opet su pocela stezanja i pritisak na svako malo da sam morala stat, ne znam kakvi su trudovi al sam mislila da cu u tim 'naponima' rodit.
    Morala sam popit normabel i cekala da se smiri. 
    Usla u ambulantu, penjala se po dve stepenice i druge trudnice su pozvale sestru da mi nije dobro, stavili na ctg, nema trudova. 
    Dr me nije htjela rucno gledat, a nalaz uzv ima od hitne, jedino je trbuh opet tvrd.
    Klasika mirovanje, mg, normic, u slucaju 'trudova' na hitnu. (Ni ne znam kako trudovi izgledaju...)
    Dobila sam 2,5 kg od zadnjeg pregleda, brisevi uredni.
    (Muka mi je vise od ovog stanja iskreno)
    Sretno svima na pregledima, puse ❤️
    Sljedeci pregled 3.10.
    Novi termin poroda : 19.11.

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 11:05

Yel trudovi boleeee....ovo mi se sta ti opisujes cine kao skolske bh kontrakcije. Obvezno uzimaj magnezij...ak treba i duplu dozu.
    Ja bez njeg bih stalno grceve imala...ne u nogama nego u utrobi. Stvarno pomogne.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 11:07

Tek 3.10?? To je 5tj cca....zasto te nije bar za 4 narucilo (kako je regularno) ako ne i prije, obzirom na kontrakcije? Mene je u preth T uvijek cesce narucivalo zbog intenzivnih bh koje su krenule u 2.tromjesecju vec (u trecem su jormalne i ocekivana pojava jelte)

29. Kolovoz 2017. 11:13

Treca sreca, bh komtrakcije su lazni trudovi?
    Ne razumijem zasto mi se desava da kad mi 'to' pocne, grce mi se ruke i noge, ko da se misici koce..
    Jucer sam dva x uzela mg, trbuh krut ko lopta.
    I od normabela sam grogi al mi smeksa trbuh.
    Nekad popijem nekad preskocim.

Imala sam planove jos neke sitnice uredjivat, kupit, citam vas, 
    al par dana mi nije do niceg, lezim i sjedim, gledam tv...
    ❤️

I_me
    29. Kolovoz 2017. 11:13

treca_sreca

Yel trudovi boleeee….ovo mi se sta ti opisujes cine kao skolske bh kontrakcije. Obvezno uzimaj magnezij…ak treba i duplu dozu.
    Ja bez njeg bih stalno grceve imala..ne u nogama nego u utrobi. Stvarno pomogne.

jutro cure! 
    slozila bi se sa trecom da su ovo bh kontrakcije.. 
    i ja ih imam.. pocele su sve cesce i cesce.. i poceo mi je pritisak dolje... obavezno magnezij pij!
    sta to sljedeci pregled imas tek za mj dana??

29. Kolovoz 2017. 11:15

Mislim da je zato sto imam u bolnici pregled za tri tjedna.
    Al mi nije uputnicu dala? Dobila za eho ploda i senzibilizaciju.
    Trazit cu naknadno

29. Kolovoz 2017. 11:18

A jesu vam na ctg-u zabiljezene kontrakcije?
    Meni nisu jer veli dr da je to zbog normica koji popijem prije, rekla je da ne pijem neposredno prije pregleda? 
    Al me prpa da me ne posalju na lezanje u bolnicu

• Dolores123
    29. Kolovoz 2017. 11:19

Mene danas opet rasturaju kukovi al bas onako jako ko da mi netko trga kosti.ovu noc je bilo budenja svaka 2 sata zbog toga.nemogu lezati na ni jednom boku,a jos imam 3 mjeseca ispred sebe.

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 11:22

Meni nisu uhvatili ih na ctg jucer jer mi se eto tad jisu dogadjale...nemam ih stalno. Al cim nesto radim, il se snervam (muz/djeca/bilosta) osjetim ih odmah...nakon peglanja npr obvezno zateeeeeze stomak. A nes ti fizikale, nego eto
    Najbolje nis ne radit i bit zen 😌

treca_sreca
    29. Kolovoz 2017. 11:24

Dolores kosti zdjelice se sire....u prvoj T je najgore. Ja sad u trecoj osjetim al ne toliko...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.