Nikako😉leđa i rebra me rasturaju,vrtim se po cijelu noc,svaka 2 h na wc,bolje mi je po danu kad se krecem ,ali jos malo☺
Moram primjetiti da naša grupa ima bas lijepa imena za bebe 😍😍😍 uopće nisu "ofucana" 😁 Ma kuzite sta želim rec 😁
Adam, Benedikt, Diego wow. To mi je sad prvo proletilo 😍 Divno!
Tulum u trbuhu i kod mene....jos kako su joj noge bocno kad zvekne to se sve rastezeee (s njina dvojicom je bila glava dolje a nogice lupake pod rebra/zeludac pa se manje osjeti nego vako poprecno..)
Slabo spavan i vrtim se....pokusavam radi muza primirit se jer on ujutro ustaje za posao pa mi zao da i njega zakinem za san, ali ispaljujem.
Al to je normalno pred kraj....bas me zanima veceras sta ce rec kolika je beba. S 35tt je bila 3kg...
marijana koji si ti sad tjedan? Nemas ticker
žena-majka-carica:)
Meni je Adam super....moh drugorodjenac se umalo tako zvao. Ali na kraju je zbog prezimena (i sto je stariji braco navijao za nj) ispao Toma....
žena-majka-carica:)
Jutro cure, evo mene natrag! 😊
Dosli smo u Zagreb. Ocekivala sam da je barem malo hladnije nego na jugu, no nije. Noc mi je cak bila i sparnija nego inace.
Kako ste sve? Je li koja rodila? Moja curica je super, put nam je prosao bez vece guzve i problema, Bogu hvala. Sutra idemo u trudnicku ambulantu vidjeti kakvo je stanje. Nadam se da je sve ok. Do kraja tjedna cemo posloziti i jos neke sitnice tako da ce sve bii spremno za malenu. 😊 pusaaa
Jutro cure! Srijedom punim... preksutra ce biti 34. Treca sreca tvoja ce biti velika curka! Meni je s 32+5 rekla da je bebac 2kg
Bokic Ivana😊
Na stranici 1831 imas popis tko gdje rada aili nisu se sve izjasnile pa ne pise za Varazdin nista..ima Cakovec i Osijek..mozda se javi neka od cura jos😀
Hvalaaa 😊
I sretno svi curama, da nam porodi budu kakve si prizeljkujemo! Jos malo treba izdrzati ove vrucine 🌞
Jutro cure, sto se tice imena mi imamo ali ja negodujem. Oboje bih Leon a moja sestricna je dala sinu ime Leon i ja ne bih zbog toga jer moja rodbina ce nas dobri godinu dana ogovarat. Mizu to nije bitno, kaze nase djete i da ga briga tko koga ima, najbitnije da nije u nasoj okolici. A s tom sestricnom se nit vidim nit cujem, kao da ne postoje, oni su bas cudni, nikog od rodbine ne trebaju. Tako da sam rekla da cu napisati imena koja se meni svidaju i neka muz napise pa da odlucimo kako ce se zvati. Mogla bi i rodit mi nismo odlucili 😕
Jutro cure! I mi imamo tulum u trbuhu ali vise preko dana i ujutro, cini mi se da po noci spava 😴Ili ja imam cvrsti san 😊 Al cim se probudim krene istezanje i tako cijeli dan ☺️ Budim se 2x za wc... mogu se jos namjestiti ali mi smetaju vrucine, bana jastuk me dodatno grije a ne mogu bez njega 🙄 Nadam se da ce petak biti ok jer ako bude ovako vruce ne znam kako cu na svadbi! Haljina mi nije bas neka najlaganija i skuhat cu se ako bude prevruce....
Pismo bas predivno i romanticno! 😍
Marijana jel mi mozes staviti sliku ili link bio gaia kapi? Nasla sam na amazonu al ima ih vise pa neznam koje si tocno mislila. Hvala 🙂
Spavanje i ja sam imala period kad mi je jastuk smetao, al sad ga natrag koristim i spavam relativno ok. Ova noc je bila izuzetak, prvo je nesta lupalo vani pa sam se prestrasila jer se tocno culo ko da netko ulazi u stan, nakon sto sam jedva zaspala sanjala sam da sam se tukla sa nekim muskarcem u vodi jer sam branila neku zensku koju je htio silovat, pa sam se opet probudila, pa pisanja....😣😣
Tulum kod mene svaku vecer, jaucem kolko me rasteze.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji