Belle i kakva je roba jel ok?
I_me ja se osjecam sad bas slomljeno. Nemos vjerovat kak nam postaje sve teze 😐 Mi smo isli u portu da mi muz uzme nesta za rodendan i totalno sam krepana. Dobila sam masku za mob i parfem. Jos sam htjela jaknu ali nema sanse da sad mogu pogodit broj pa cu to tamo kasnije uzimat. I uzeli malom plisanca velikog medu 😊
Belle i kakva je roba jel ok?
I_me ja se osjecam sad bas slomljeno. Nemos vjerovat kak nam postaje sve teze 😐 Mi smo isli u portu da mi muz uzme nesta za rodendan i totalno sam krepana. Dobila sam masku za mob i parfem. Jos sam htjela jaknu ali nema sanse da sad mogu pogodit broj pa cu to tamo kasnije uzimat. I uzeli malom plisanca velikog medu 😊
ne dam se ja.. al vidim da vise ne mogu bas..
ja jos nemam niti jednu igracku za malu.. niti ukrasnu..da stoji sa strane barem.. morat cu nesto naci.. da se nadje
ja sam bas neki dan kukala muzu da sam potrosila parfem to je odlicam poklon
a sto se tice parfema
ja sve narucujem preko stranice parfemi.hr
prezadovoljna... vise ml,a manje novaca..
jedino sto su ti parfemi testeri.. dodju zapakirani kao orginal iz trgovine ali meni stvaaaarno nema razlike u mirisu!
Hedgehog, po meni 1pack nije dovoljan ali svakako mozes poslati nekoga po uloske ako vidis ds ti treba jos...
I me, vjerujem ti da si se izmorila... A ova vrucina nikome ne pomaze... Super sto te susjeda shvaca Vecinom i mene shavacaju jer su susjede, rodjakinje i nona rodile u 9.mj i znaju da nije lako... Aaaali imas i tip osobe kao nasa frendica koja je rrkls danas - opet: vidis sada kako je meni bilo roditi na pocetku ljeta sa +20kg, a bilo je toplo... Pa sam joj rekla: da, ali ti si bila u manjku s kilama... I sutjela je... Booozeeee dragi, nije mi se dalo ni komentirat, ali ona je imala jedan toplinski val u trudnoci, a mi ih imamo 5-6
Violeta, uuuu, super poklon!! Ja parfeme obozavam... I super za pokloncice za malog
Mi smo danas bili na moru... Voda je bila super i osvjezavajuca... I nije bilo puno ljudi.... Otislo puno turista..
Ja se osjecam teeeeeskooo Noge i stopala su mi vec postala ko balvan... Brzo se umorom... Znojim se k'o prase
I muka mi je kad mi se pocinje poskiti a to je cesto
Opet ce to biti vesela noc jer mali misli da mu moj mjehur sluzi kao jastuk...
Napravili smo domace tortilje... Muz, sogor i ja se fino najeli... Mislim da cu danas brzo zaspati... Spavala sam samo 5h
Hedgehog bubamara je OK, al imaju i oni bisera😅
I me, i ja si sve mislim da cu odustat od tih lustera😌
Violeta, super poklon..a za jaknu-stignes uvijek😀
Da je sve teze i teze..bome je..😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs dino te voda opustils i izmorila pa ces sigurno spavat kao beba😉
Barbs dino te voda opustils i izmorila pa ces sigurno spavat kao beba😉
Ajme sta sam ja napisala😂😂😂
Ajmo ovak: danas te lijepo voda opustila i izmorila pa ces lijepo spavat😊
Pozdrav zene :)
Jel se sprema koja u Varaždinsko rodiliste? Ja odbrojavam 3 tjedna do termina, ali mislim (ili se nadam) da ce ipak biti malo prije :D
Sortiraj odgovore
Najstariji