Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2017. 14:57

Barbs evo slika (ipak sam se popela gore😂)

Kupaona na katu nam je mala (imamo tus, umivaonik i skoljku) pa ti nisam mogla cijelu (visinom) poslikat jer nemam mjesta dovoljno daleko stat😄
    Sretna, oba su lijepa..imate joss vremena😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

27. Kolovoz 2017. 15:08

E mame, ajde jedno offtopic pitanje...
    Jel ima koja iskustva s ovakvim lusterima? 

Meni se to oduvijek svida i sad bi uzrla dva, za blagavaonu i za boravak... Al neznam kako svijetli, dal daje dovoljno svjetla....

barbs
    27. Kolovoz 2017. 15:30

Patrik i Adam  LAJK  Patrik mi je necak a Adam je i meni bio na listi imena!! 
    Sanjchi, wooowwws 

barbs
    27. Kolovoz 2017. 15:31

Sanjchi, nazalost nemam JOS iskustva s lusterima...

• Dena1009
    27. Kolovoz 2017. 15:34

Sanjchi kabina je mrak. I ja bih isto preporucila takve kabine jer je moja mama uzela onu vec gotovu, super izgleda al katastrofa za ciscenje, ovakve su puno laganije za odrzavanje, a vizualno su🔝
    Luster nemam iskustva, sviđa mi se, al izgleda ko da ga tesko ocistit. 

url=https://lilypie.com]

27. Kolovoz 2017. 15:35

Hvala Barbs..svima se tus svida😅 

Kiki156
    27. Kolovoz 2017. 15:35

Sanjchi dobar je luster samo ne znam kako se cisti? Hvala na savjetima za dudu! 

27. Kolovoz 2017. 15:37

Dena, stakla operem s onim s cime cure na pumpama ciste stakla na autima😂😂 naspricam sredstvom, prodem spuzvom i gumom pokupim visak😄 i super je😊
    A neznam jel se smije to mocit, al u svakom slucaju, moze se obrisat vlaznom krpom (il nek ga dragi s vremena na vrijeme ispuse kompresorom😂😂)

27. Kolovoz 2017. 15:38

Kiki156

Sanjchi dobar je luster samo ne znam kako se cisti? Hvala na savjetima za dudu!

Nisam ga jos kupila..bas iz tog razloga sto neznam dal dovoljno osvjetli...😫 a ciscenje jr najmanji problem😅

• sretna
    27. Kolovoz 2017. 16:09

Barbs, hvala, bas si mi olaksala s odabirom 😂
    Sanjchi, ja mislim da oni bas ne osvjetle puno i da bacaju sjene zbog nacina na koji su isprepleteni. Mozda se varam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.