Mozda Sretna. I ja sam o tome razmisljala...
A imam jos puno izbora, pa cu pogledat na drugim mjestima...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Patpat ja cekala nekih 15-16 dana..narucila pocetkom kolovoza, doslo 17.ili 18.8...tako nesto... al kazu cure koje su duze cekale da ako nemaju na lageru da onda potraje i do mjesec dana da roba stigne.
Barbs nista od osvjezenja, opet sparina i vrucina..
C&a ima istaknute velicine i gore skroz na etiketi za koju dob je.
Plisana oblekicajel to dise? Meni to izgleda skroz umjetno pa me ne privlaci da kupujem, iako ima jako slatkih.
Naravno da dise. Doduse ona iz kika mi ne izgkeda tako, ali c&a, h&m su super. Ja ne mogu zamislit bebu bez toga kod nas u zimi i jesen jer zna biti jako hladbo, a ovo je najprakticnije dok su skroz mali
Potpis!!! Govorimo o PLISu (100% pamuk po sastavu al je takvo tkanje da je izvana dlakav recimo to tako) a nikako o FLISu (fleece.....sastav poliester! Dobar za izolaciju al ne dishe kiza i NIJE za bebe nikako!!!)
Moji su oboje u zimu rodjeni i sve smo plis (pamuk) imali....tek u proljece obicni tanki pamuk neplishani..m
žena-majka-carica:)
Mamuka nasmijala si me s komentarom o utovaru i dopremanju u rodiliste. Ja kad sjedam u nas peugeot308 sva se slomim i stenjem, grozan mi je neudoban (inace nije bajan bio prije, a sad s ovim trbuhom ogromnim - strava!!!) ..da si cesto promislim boze kako cu do rodilista kad ne cope trudovi...uff
A ti mi ne izgledas uopce veliko i bas si lipa trudnica.
mozda ti je samo takav osjecaj (ja isto imam feeling da sam ogrooomna i vucen se kao slon, pogotovo u krevetu kad se okrecem - ko da mi je 120kg a ne 69
žena-majka-carica:)
Bok cure, maler je završio pa smo cijeli dan u vraćanju stvari i spremanju. E i da, bila sam u Bubamari. Nikako mi nije bila usput do sad. Svi su više manje spominjali tu trgovinu pa vjerojatno i svi znate, ali ja sam pozitivno iznenađena. Išla sam prvenstveno radi chicco uložaka. Ako se učlanite u njihov klub ulošci su 49 kn. (btw jel mi dosta 1 paket, ima 30 u paketu, nisam si mogla pomoći i odmah sam ga otvorila, malo sam u šoku, ogromni su) A drugo, imaju fore utorak za trudnice, 10% popusta itd. Ja sam baš ugodno iznenađena.
Idem sad čitati zaostatke!
Sanjchi, nismo jos 😑
Nikako se oucit izmedu Patrik i Adam
adam! meni je to jako lijepo ime.. a patrika ce svi na kraju zvati paki.
sanjchi super tus,a sto se tice lustera.. ne znam bas..cine mi se komplicirani za odrzavat,pozutit ce ti nakon nekog vremena a i trebas vidjet koliko svjetlosti bacaju..
meni danas bas neki tezak dan,nema zraka..kasno se probudila,napravila pola rucka ( pola muz) jer nisam imala snage stajat za stednjakom.. kiselili smo krastavce ( 18 malih teglica ) prosetala psa i ko da me netko tukao.. cak me i susjeda zezala kako se sve vise i vise gegam.. kaze zna kako mi je.. i ona je rodila u 9 mj.. kaze cari ljetne trudnoce..
Sortiraj odgovore
Najstariji