Cure sretno svima sutra!!! ☺☺☺
Vjerujem da ne mozete docekati 😊
Ja sam sad gledala trudnicku knjizicu i idim da mi pise posteljica sprijeda. Gin mi jucer nije nista spomenio za to.. i sad sam guglala malo i stalno nalazim na bapske price 😂😂
Kazu sprijeda-cura,Iza-decko.. 😊 i da, trudnice koje imaju sprijeda posteljicu kasnije osjete bebu 🤔🙁
Ja sam imala u prosloj tr sprjeda pa je decko bio
Ali da se kasnije osjete udarci to je tocno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Malena i treca sreca vama ovo nije prvi porod pa me zanima.. osjecate li bebu vec?
Tea i ti?
Osjetila sam sada u 15tt a u prosloj trudnoci tek oko 19tt :):) Javiti ce se bebica vec ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Wanttobemom, samoooo pozitivaaaaa!!!
P.S. Dobro da sam gore napisala kako sam ja sva nervoznaMogu misliti tebe! Prvi pregled!!!
Sve će biti u redu!
U koliko sati imaš?
u 17 sam naručenamene pere nervoza već tjedan dana haha
A Znam kako ti je! Svaki put kad bih se sjetila pregleda - nervozaaaaa!
Ah joj, cure, sutra mene čeka još jedna velika stvar. Baš me strah!
Idem u vrtić kod ravnateljice obavjestiti ju o trudnoći.... a trebala sam krenuti na stručno... Samo se toliko odužilo, da više nema smisla... A tako me strah reakcije!!!
Ah joj, cure, sutra mene čeka još jedna velika stvar.Baš me strah!
Idem u vrtić kod ravnateljice obavjestiti ju o trudnoći…. a trebala sam krenuti na stručno… Samo se toliko odužilo, da više nema smisla… A tako me strah reakcije!!!
Nemoj se samo uzrujavati i stresirati jer beba sve osjeti.
Ja drzim fige da sve bude ok 😊
U vrtic?! Mozda bi bilo bolje da to sve odgodis poslije rodjenja bebe, hmm..ne znam... nije da ces biti u uredu nego sa klincima i "smrkavcima" , koji ce ti sjedit za vratom 7h.. ti znas najbolje kako ti je i dal ces moci 😊 ( ja mislim da ja ne bi mogla).
Idem u vrtić kod ravnateljice obavjestiti ju o trudnoći…. a trebala sam krenuti na stručno… Samo se toliko odužilo, da više nema smisla… A tako me strah reakcije!!!
U vrtic?! Mozda bi bilo bolje da to sve odgodis poslije rodjenja bebe, hmm..ne znam… nije da ces biti u uredu nego sa klincima i "smrkavcima" , koji ce ti sjedit za vratom 7h.. ti znas najbolje kako ti je i dal ces moci 😊 ( ja mislim da ja ne bi mogla).
Sad sam prositala sta sam napisala i ispada ko da ne volim djecu 🙁😂
Ono sto sam htjela reci je da JA U TRUDNOCI ne bi htjela radit sa grupom od 10ero djece jer bi me bio strah, tu su kihanja,smrcanja,nosenja,pelene... bilo bi me strah za moju bebu i ne znam dal bi imala snage.
Koliki je rok za povrat u Lidlu? Uzela sam tri haljine, ali jedna mi ne paše. A tajice su im super
Ja od posla ne stignem pisati, ali vas redovito čitam.. Još me uvijek prati neki čudan osjećaj da se predobro osjećam tako da jedva cekam drugi utorak i pregled, samo da mi kaže da je sve u redu pa cu i ja biti u redu 😄
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
U vrtic?! Mozda bi bilo bolje da to sve odgodis poslije rodjenja bebe, hmm..ne znam… nije da ces biti u uredu nego sa klincima i "smrkavcima" , koji ce ti sjedit za vratom 7h.. ti znas najbolje kako ti je i dal ces moci 😊 ( ja mislim da ja ne bi mogla).
Sad sam prositala sta sam napisala i ispada ko da ne volim djecu 🙁😂
Ono sto sam htjela reci je da JA U TRUDNOCI ne bi htjela radit sa grupom od 10ero djece jer bi me bio strah, tu su kihanja,smrcanja,nosenja,pelene… bilo bi me strah za moju bebu i ne znam dal bi imala snage.
ja ne bih ni van trudnoće
i prosto se divim tetama, pogotovo nakon što podignu svoju djecu, da im se dade bakćati još i sa tuđima.
Ejj, to kad uđeš u jaslice (tko je imao tu čast da iskusi, jer ona grupa 3+ su majka mila) a ono pola njih vrišti (i to ne samo taj tren, takva je tamo atmosfera jedan dobar dio dana, prvo kad dolaze, pa kad su kenjkavi pred spavanje iza ručka, pa onda popodne kad čekaju mame/tate) kome to nije uznemirujuć prizor/zvukovi, svaka čast....ja bih poludila da radim u jaslicama.
LIDL - rok ti je čak mjesec dana mislim, nemaš žurbe
žena-majka-carica:)
držimo fige da razgovor prodje okej, i da ti ostave otvorena vrata za stažiranje kad ti prodje porodiljni
žena-majka-carica:)
Uf,od ujutro 5 stranica ste ispisale...svaka cast...
Treca sreca do sad sam narucivala na ebayu Uk i kada sam stavljala ovu robicu na listu uopce nisam primjetila neke promijene u postarini,iako da budem iskrena nisam bas ni pratila.
Barbs sretno na razgovoru... ;-)
Curke gdje narucite taj me&my baby? Vidjela sam nesto na facebooku ali ne znam jeli to to? To od bebimila je to ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji