Giovi, ni ja ne kupujem, bez brige. Meni svi živi zabranjuju.... A i ja sama sebi... A jučer u lidlu skoro kupila te uniseks bodice i čarapice... Ali sam pobjegla u pekarski dio po marendu! HAHAHAHHA
Ah joj, cure, sutra mene čeka još jedna velika stvar.Baš me strah!
Idem u vrtić kod ravnateljice obavjestiti ju o trudnoći…. a trebala sam krenuti na stručno… Samo se toliko odužilo, da više nema smisla… A tako me strah reakcije!!!
Držim fige da dobro prođe :) samo hrabro. Ja mislim da velika većina poslodavaca pozitivno to prihvati. Iako i mene to čeka uskoro haha i znam da će me biti trema.
Ja se isto vec psihički pripremam kako cu reci šefu, planiram tamo negdje pocetkom 5.mj kad mi prođe 12.tjedan.. Znam da nije moje da mislim tko ce me mijenjati ali nas je malo pa me strah kako ce to proci, ali jedva cekam da to objavim pa kako bude
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja se isto vec psihički pripremam kako cu reci šefu, planiram tamo negdje pocetkom 5.mj kad mi prođe 12.tjedan.. Znam da nije moje da mislim tko ce me mijenjati ali nas je malo pa me strah kako ce to proci, ali jedva cekam da to objavim pa kako bude
Ja jedva čekam da prođe pregled da potvrdim da je beba dobro i da mogu reći svima još nitko ne zna
Odlučili smo suprug i ja šutiti dok ne budemo sigurni da je sve super.
Lemon, znam kako ti je... a ja ne radim nigdje nego sam trebala krenuti na stručno a za to me država plača... haha
HRABRIT ĆEMO SE MEĐUSOBNO!
Wanttobemom, sretnoooo! Sve će biti u redu!
P.S. Mi smo rekli njegovoj najužoj obitelji i mojoj. Ostalima smo krenuli govoriti nedavno
Uf wanttobe, dobro si se ti strpila! Uživaj na pregledu
robica i kupovanje - baš sam si jučer rezimirala u glavi tj na papiru, šta sam dosad kupila.
Bila sam dobra ovaj put (u prvoj trudnoći već s 2mj krenula kupovat, do ovog tjedna imala sam vagoooon robice )
tako da sam zasad samo na 3 bodija, 5 setova čarapica, i 7-8 pari hlačica. + samo 1 next jednodijelna PJs....i hm skafander.
Eto, na prste mogu pobrojat!
Mada, priznajem, da nije ginekolog rekao da je muško, imala bih vjerojatno opet vagon robe (roze!) jer se ne bih mogla suzdrzat
ovako ipak imam nešto od dečkiju, mada sam 90% rasprodala i razdijelila kroz godine, ali ostalo je...
p.s.
eh, da....kolica, košaru i as ne brojim, moralo se, bila je "prilika"
žena-majka-carica:)
Treca_sreca, neka si se ti opet nakupovala! Malo pomalo i svašta ćeš kupiti!
Srećom pa nije sve ROZO
Ali shvaćam te... Mene npr više privlači robica za curice nego za dečke!
Ja se suzdržavaaaaaaaaam!!!
Teškom mukom.... Ali krećem i ja uskoro...
a dio što sam kupila rozo (par next pidžamica polovnih ali diiiivnih) sad nemam srca dat dalje, sve se mislim hoće li se gin predomislit na next uzv. Čak i da se ne predomisli, nego ostane dečko, ne znam kako ću se nasilit da se odvojim od ovih komada
bojim se....da će ići u moju "rozu kutiju" (kutija s pre ljupkom ženskom robicom iz preth dvi trudnoće koju samo debljam i debljam, a nigdje cure da to nosi
nepopravljiva i gotovo!)
žena-majka-carica:)
Jutro cure...evo mene probudio mjehur i vratim se u krevet sa nadom da cu nastaviti spavati ali sipak! Rekoh a sta idem si skuhati kavu i uzmem gut a ona kisela...mislim si sta je sad?! Kad svjeze mlijeko je jucer ostalo izvan frizidera pa se ukiselilo...
Sva sreca imala rezervnu litru...
Jutro cure…evo mene probudio mjehur i vratim se u krevet sa nadom da cu nastaviti spavati ali sipak! Rekoh a sta idem si skuhati kavu i uzmem gut a ona kisela…mislim si sta je sad?! Kad svjeze mlijeko je jucer ostalo izvan frizidera pa se ukiselilo…
Sva sreca imala rezervnu litru…
Dobro jutro :) pa nas dvije smo tu negdje sa terminima sad vidim. Mene su mučnine i začepljen nos probudili ti si bila vec na prvom pregledu? Jesam ja jedina ovdje koja jos nije bila ni na jednom
Sortiraj odgovore
Najstariji