Tea, mislim da ni ja neću na red prije 10 hahahahahhaa... Prošli put sam bila PRVA u 8.30, ali nisam dugo čekala... oko 15ak min... Valjda je bila neka hitnoća prije mene . Sutra sam tamo oko 9, pa ćemo vidjeti, ali nije me ni briga koliko ću čekati. Bitno mi je da vidim bebicu i da mi dr kaže da je sve u redu!!!
Treca_sreca, ma ja ti se u to ne razumijem. Meni sve što je čudnije i novo u tijelu boli/neugodno je, ali svakako ti znaš bolje od mene, s obzirom da ti je ovo 3. trudnoća!
Srećom, pa su ovdje s nama mame koje su sve to prošle, pa svašta možemo naučiti od njih/vas!!!
Pandora mora ažurirati pregled jer ga je imala jučer, pa mora javiti novi pregled!
Sad tek vidim koliko curica imamo!!! Vidjet ćemo šta će nama sutra dr reći!
Evo me…dakle danas 7+0, sutra ulazim u 8. tjedan…pregled je bio prvi prošli tjedan, ali sam postala pod drugu temu pa danas shvatila da mogu i ovdje jer smo i mi jesenski :)
Ja sam sad super, imala sam migrene prošla dva tjedna skoro svaki dan i ne spavam kako spada valjda od začeća. Onako, probudim se u 2 ujutro i mislim da je 8 :D
Osim toga, natečena prsa i osjetljive bradavice i nadut moj inače veći trbuh XD
Imam taj drugi pregled sada u petak, a termin mi je po tim računicama 27.11. :)
Dobrodosla 😀
Daj molim te reci mi kako prezivis migrene? Ja od kad pijen duphaston ih imam svako 3 dana i traju po 24h bez prestanka. Stalno povracanje , nespavanje,ja nemogu vise,luda sam i nista mi ne pomaze. Jel ti imas kakav savijet osim onih klasicnih sta svi doktori kazu,tamna soba,oblozi,bla bla bla…
Ma joj, meni su ti kretale kako bi došla na posao i sjela za komp, slabina i počne mi se mutit pred očima, ne vidim ništa i glava ubija i tako čim sam osjetila prve simtome bi popila neofen (nemojte me sad napast da se ne smije :D provjerila sam sa nekoliko doktora - smije se do zadnjeg tromjesečja :)) i onda bi mi to ublažilo da preživim dan na poslu...cijeli život ih imam i ako ne reagiram odmah nema pomoći dok se ne ispovraćam ili dobijem proljev i onda je sve okej :)
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Tea, mislim da ni ja neću na red prije 10 hahahahahhaa… Prošli put sam bila PRVA u 8.30, ali nisam dugo čekala… oko 15ak min… Valjda je bila neka hitnoća prije mene . Sutra sam tamo oko 9, pa ćemo vidjeti, ali nije me ni briga koliko ću čekati. Bitno mi je da vidim bebicu i da mi dr kaže da je sve u redu!!!Treca_sreca, ma ja ti se u to ne razumijem.
Meni sve što je čudnije i novo u tijelu boli/neugodno je, ali svakako ti znaš bolje od mene, s obzirom da ti je ovo 3. trudnoća!
Srećom, pa su ovdje s nama mame koje su sve to prošle, pa svašta možemo naučiti od njih/vas!!!
Pandora mora ažurirati pregled jer ga je imala jučer, pa mora javiti novi pregled!
Naravnooo barbs !! Koliko god treba cekati cemo :):)
Mozda i nama kaze sta nosimo :D
Biti ce sve super sigurna sam :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ali cijeli dan sam nikakva onda poslije. A na duphastine ne reagiram nikako, ne kužim ni da ga pijem :)
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Velikosretnodijete, dr koji su ti rekli za tabletu znaju svoj posao... I nekako vam moraju ublažiti migrene. Prijateljica ima problema s migrenom i znam kako joj je jer završi na infuziji, a još nije ni trudna...
Tea, možda nas sutra iznenade ti naši doktori i doznamo šta nosimo! Ma i ja sama sebi to govorim, samo sam baš nervozna kad moram na pregled...
Barbs ma znam i ja sam takva samo u sebi mislim daj boze da je sve ok .. Normalno je to zapravo bilo bi cudno da se ne zapitamo da li je sve ok :):)
Da li vi imate probleme sa snovima? Skoro svaku noc sanjam gluposti i nije mi uopce ugodno :( Ponekad i placem u snu :( Mucile su me i u prosloj trudnoci a i sada :/
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, naravno da se sve brinemo. Bilo bi čudno da ne. Bitno da ne mislimo negativno.
Meni su snovi postali čudniji.... a s vremenom sanjam trudnoću i sve najgore...
JEDVA ČEKAM SUTRAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Napokon sam dočekala i taj pregled! Srećom, imam ujutro u 9.20 h tako da se praktički probudim i idem odmah i sve ću znati!!!Jedva čekam! Nakon 5 tjedana napokooooooooon!!!!
Draga barbs !!! I JA SKUPA SA TOBOM!!! Ja sam u 9 ali doci cu na red oko pola 10 hahahaha
Baas to nakon citavih mjesec dana konacno cemo se vidjeti ovo je katastrofa toliko cekati poludjeti bas
Curke Sretno na pregledu sutra, ja jedva čekam svoj u četvrtak poslije posla, baš ne mogu dočekati , to mi je prvi pregled u trudnoći, nadam se da je sve ok
Wanttobemom, samoooo pozitivaaaaa!!!
P.S. Dobro da sam gore napisala kako sam ja sva nervozna Mogu misliti tebe! Prvi pregled!!!
Sve će biti u redu!
U koliko sati imaš?
Sortiraj odgovore
Najstariji