Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    11. Travanj 2017. 13:22

Cure hvala objema, utjesile ste me i puno pomogle. Ipak znaci cuti i nekoga s iskustvom! ❤

• M@lena
    11. Travanj 2017. 13:23

Kiki156

Treca sreca naravno, ako doktor kaze da treba lezat normalno da necemo radit nista drugo. Ostat cu kao i do sada, tjedan uglavnom mirno doma tu i tamo kava u kvartu, a vikendom lagana setnja. Ako primjetim da se ista dogada odmah se javljam doktoru. Meni se trbuh poceo dosta kuzit, ako imam trudnicke hlace i usku majicu nema greske, vidi se da sam trudna. Ne boli me kicma ali me trtica uzasno boli pogotvo ako duze sjedim, jedva se ustanem sa stolca! To pripisujem dugom lezanju.
    M@lena jesi manjak plodne vode imala od pocetka ili si vremenom gubila? Kako si znala?

Joooj trtica! Ja ti uz svog dvogodisnjaka ne uspijem lezati al me isto boli trtica. 😁 no to mi je bilo u prvoj T isto. 😊
    Manjak plodne vode su primjetili kad su me na dan termina poslali na uzv na procjenu velicine bebe. Obicno se kolicina plodne vode smanjuje sto si blize terminu, sto je logicno jer kako beba raste manje je slobodnog prostora pa manje i vode. No posto je bio termin, nisu htjeli riskirati, pa su me poslali na indukciju u radjaonu.

treca_sreca
    11. Travanj 2017. 13:52

Joj mene koma strah od indukcije....zbog bebe. Ali bogu hvala imala sam samo obrnutih problema dosad.
    Trtica - u prvoj trudnoci me bolila od lezanja i to je logicno. U drugoj neznatno...ne sjecam se da me mucila. A sad...zeza me kad hodam a osjetim je nekad i dok se prevrcem u krevetu. Kontam da je uredski zivot, x godina sjedenja, uzeo danak...i tako sam sretna da ne moram sjedit 8h sada u trudnoci. Poludila bih!

žena-majka-carica:)

Kiki156
    11. Travanj 2017. 13:54

E vidis, onda me mozda boli jer maternica raste a ne zbog lezanja. Ma nemam ja pojma ni o cemu! 😅 Ja znam imati vodeni iscjedak pa me i to plasilo da ne curi plodna voda, ali nije, jednostavno je takav. Pogotvo ako sam aktivnija.

Kiki156
    11. Travanj 2017. 13:56

E a za inukciju, to mi je gin komentirala za lezanje kad sam je pitala nakon hitne, rekla mi je da ne valja puno lezat jer dodes do 42 tj pa onda nikako otvorit se. 

treca_sreca
    11. Travanj 2017. 13:57

Glede iscijetka...ja sam vec rekla da ne mogu bez uloska. Lola lady sensitive one deeebele pamucne nosim, tako ne-sexy ali briga me haha...inace bi svako kihanje zavrsilo tim da bih imala mokre gace  a to nije zgodno!
    Svaku trudnocu sve gore...u prvoj ne sjecam se da sam uloske nosila. Ali to je tako kad ti dvaput prodje beba dolje pa je sve sire  

žena-majka-carica:)

violeta1
    11. Travanj 2017. 14:03

Cure nove dobro nam dosle. 
    Cestitam mamama na curicama.😊😊😊
    Mi smo danas dobili od bebimila radosnicu i bas sam se iznenadila da je s tvrdim koricama i stvarno mi je prelijepa. Kako ste danas? 
    Mene noge jako bole i jucer i danas sam stalno aktivna setam, obilazim grad, obavljam neke pislove i tako. Dosta na nogama pa odmah boli. 

mc_mouse
    11. Travanj 2017. 14:17

Ja sam danas bljak, jutros sam osjećala nekakav pritisak kao da će mi nešto izaći dolje, no na svu sreću niti iscijetka niti išta.... Ne mogu dočekati da dođem doma s posla i zaspem...
    Danas mi je stigao planer Me&Mybaby i predivan je, stvarno odlično, jedva čekam kad se probudim danas da se bacim na popunjavanje....

Tejuska♡
    11. Travanj 2017. 14:20

barbs

Tea, naravno da se sve brinemo. Bilo bi čudno da ne.Bitno da ne mislimo negativno.
    Meni su snovi postali čudniji…. a s vremenom sanjam trudnoću i sve najgore…

Da i meni je tako :(( Em cudni em be dobar zavrsetak

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    11. Travanj 2017. 14:21

wanttobemom

Tea2803

barbs

JEDVA ČEKAM SUTRAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
    Napokon sam dočekala i taj pregled! Srećom, imam ujutro u 9.20 h tako da se praktički probudim i idem odmah i sve ću znati!!!Jedva čekam! Nakon 5 tjedana napokooooooooon!!!!

Draga barbs !!! I JA SKUPA SA TOBOM!!! Ja sam u 9 ali doci cu na red oko pola 10 hahahaha
    Baas to nakon citavih mjesec dana konacno cemo se vidjeti ovo je katastrofa toliko cekati poludjeti bas

Curke Sretno na pregledu sutra, ja jedva čekam svoj u četvrtak poslije posla, baš ne mogu dočekati , to mi je prvi pregled u trudnoći, nadam se da je sve ok

Hvala draga ♡
    Samo opusteno biti ce sve super ♡♡♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.