Jutro :D
Ja sam se naspavala, ili se toliko premorim da nema mjesta više za nesanicu ili je malo prestala :D Doručkovala, došla na posao i pijem kafu.
Wanttobemom ja sam bila na prvom pregledu, ali nije bilo srca tako da ga pokušavam ne brojat XD čekam petak da vidim i to da budem malo mirnija i da obavijestim tatu da će biti deda, jer je već na rubu ludila što nema unuka
I moram priznat da mi prsa polagano postaju jedinke za sebe Bit će dragi sretan kad me vidi za vikend
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Jutro, zene moje!
Mene isto mjehur probudio jutros, minutu prije alarma. 😁
Od robice za bebu jos nista nisam kupila, cekam da mi dok kaze spol. 😊
Barbs i druge cure koje imate (potencijalni) problem s poslom/poslodavcem, nek bude kako treba biti. Ako cemo posteno trebali bi vam se nakloniti i skinuti kapu, al cudna smo mi zemlja opcenito. Zelim vam svu srecu, a ako i ne prodje najbolje, glavu gore, mozda bolje i da nemate posla s takvima! Javi reakciju! 😉
Jutro cure ♡
Nas dvoje u cekaonici cekamo da se vidimo konacno nakon mjesec dana ♡♡♡
Puse svima
P.S. tko kuha kavu danas nisam jos popila
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro cure ♡
Nas dvoje u cekaonici cekamo da se vidimo konacno nakon mjesec dana ♡♡♡
Puse svima
P.S. tko kuha kavu danas nisam jos popila
Sreetnoo . Javi nam rezultate hhehe
Ja sam se naspavala, ili se toliko premorim da nema mjesta više za nesanicu ili je malo prestala :D Doručkovala, došla na posao i pijem kafu.
Wanttobemom ja sam bila na prvom pregledu, ali nije bilo srca tako da ga pokušavam ne brojat XD čekam petak da vidim i to da budem malo mirnija i da obavijestim tatu da će biti deda, jer je već na rubu ludila što nema unuka![]()
I moram priznat da mi prsa polagano postaju jedinke za sebeBit će dragi sretan kad me vidi za vikend
Haha bome i moji stalno pitaju kad ce kad ce. :D u kojem si ti tjednu :) a meni milijun stvari prolazi glavom jer nisam ni jednom bila. Ti barem znas da je sve gdje i kako treba biti :) meni stalno prolazi glavom samo da nije vanmaternicna ali valjda bi se do sada pokazali neki simptomi
Wanttobemom ja sam bila na prvom pregledu, ali nije bilo srca tako da ga pokušavam ne brojat XD čekam petak da vidim i to da budem malo mirnija i da obavijestim tatu da će biti deda, jer je već na rubu ludila što nema unuka![]()
I moram priznat da mi prsa polagano postaju jedinke za sebeBit će dragi sretan kad me vidi za vikend
Haha bome i moji stalno pitaju kad ce kad ce. :D u kojem si ti tjednu :) a meni milijun stvari prolazi glavom jer nisam ni jednom bila. Ti barem znas da je sve gdje i kako treba biti :) meni stalno prolazi glavom samo da nije vanmaternicna ali valjda bi se do sada pokazali neki simptomi
Po mengi sam 7+2 danas, a po uzv je bilo par dana manje...tako da sada sam u panici da li će se srce vidjet i sve da bude okej...da nije missed...
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Jutro žene! Mene je počela panika loviti danas..u petak imam prvi pregled, po mengi bi bilo danas 6+1..uff, ne mogu se skoncentrirat na poslu, nadam se da će sve bit uredu. VelikoSretnoDijete imamo isti dan pregled, ja sam u 8 ujutro Dobro se osjećam, malo umorno i napuhnuto, ali ostalih simptoma baš i nemam. Osim luđačkih želja u 23 sata, tipa sladoled il čips glupi
Cure, jel vi normalno pijete kavicu od početka trudnoće?
Kavu normalno pijem ujutro, bez secera jer ga nisam ni prije stavljala. Doktorica mi je rekla da je dopustena kava al ta jedna ujutro a ne 3 u cilom danu.
Samo hrabro na pregledu, bit ce to sve dobro!! ;)
[/url
wanttobe i VSD ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u najboljem redu. Nemojte ni pomišljat suprotno, bitna je pozitiva u glavi
Tea, jesi ti gotova? jaaavi se
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji