Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    12. Travanj 2017. 08:37

Jutro :D
    Ja sam se naspavala, ili se toliko premorim da nema mjesta više za nesanicu ili je malo prestala :D Doručkovala, došla na posao i pijem kafu.
    Wanttobemom ja sam bila na prvom pregledu, ali nije bilo srca tako da ga pokušavam ne brojat XD čekam petak da vidim i to da budem malo mirnija i da obavijestim tatu da će biti deda, jer je već na rubu ludila što nema unuka
    I moram priznat da mi prsa polagano postaju jedinke za sebe Bit će dragi sretan kad me vidi za vikend

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• M@lena
    12. Travanj 2017. 08:56

Jutro, zene moje!
    Mene isto mjehur probudio jutros, minutu prije alarma. 😁
    Od robice za bebu jos nista nisam kupila, cekam da mi dok kaze spol. 😊
    Barbs i druge cure koje imate (potencijalni) problem s poslom/poslodavcem, nek bude kako treba biti. Ako cemo posteno trebali bi vam se nakloniti i skinuti kapu, al cudna smo mi zemlja opcenito. Zelim vam svu srecu, a ako i ne prodje najbolje, glavu gore, mozda bolje i da nemate posla s takvima! Javi reakciju! 😉

Tejuska♡
    12. Travanj 2017. 09:14

Jutro cure ♡ 
    Nas dvoje u cekaonici cekamo da se vidimo konacno nakon mjesec dana ♡♡♡ 
    Puse svima 
    P.S. tko kuha kavu danas nisam jos popila 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

wanttobemom
    12. Travanj 2017. 10:05

Tea2803

Jutro cure ♡
    Nas dvoje u cekaonici cekamo da se vidimo konacno nakon mjesec dana ♡♡♡
    Puse svima
    P.S. tko kuha kavu danas nisam jos popila

Sreetnoo . Javi nam rezultate hhehe

wanttobemom
    12. Travanj 2017. 10:06

VelikoSretnoDijete

Ja sam se naspavala, ili se toliko premorim da nema mjesta više za nesanicu ili je malo prestala :D Doručkovala, došla na posao i pijem kafu.
    Wanttobemom ja sam bila na prvom pregledu, ali nije bilo srca tako da ga pokušavam ne brojat XD čekam petak da vidim i to da budem malo mirnija i da obavijestim tatu da će biti deda, jer je već na rubu ludila što nema unuka
    I moram priznat da mi prsa polagano postaju jedinke za sebe Bit će dragi sretan kad me vidi za vikend

Haha bome i moji stalno pitaju kad ce kad ce. :D u kojem si ti tjednu :) a meni milijun stvari prolazi glavom jer nisam ni jednom bila. Ti barem znas da je sve gdje i kako treba biti :) meni stalno prolazi glavom samo da nije vanmaternicna ali valjda bi se do sada pokazali neki simptomi

VelikoSretnoDijete
    12. Travanj 2017. 10:20

wanttobemom

VelikoSretnoDijete

Haha bome i moji stalno pitaju kad ce kad ce. :D u kojem si ti tjednu :) a meni milijun stvari prolazi glavom jer nisam ni jednom bila. Ti barem znas da je sve gdje i kako treba biti :) meni stalno prolazi glavom samo da nije vanmaternicna ali valjda bi se do sada pokazali neki simptomi

Po mengi sam 7+2 danas, a po uzv je bilo par dana manje...tako da sada sam u panici da li će se srce vidjet i sve da bude okej...da nije missed...

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

wanttobemom
    12. Travanj 2017. 10:31

MA bude to sigurno sve super 

• nina36
    12. Travanj 2017. 10:48

Jutro žene! Mene je počela panika loviti danas..u petak imam prvi pregled, po mengi bi bilo danas 6+1..uff, ne mogu se skoncentrirat na poslu, nadam se da će sve bit uredu. VelikoSretnoDijete imamo isti dan pregled, ja sam u 8 ujutro  Dobro se osjećam, malo umorno i napuhnuto, ali ostalih simptoma baš i nemam. Osim luđačkih želja u 23 sata, tipa sladoled il čips glupi  Cure, jel vi normalno pijete kavicu od početka trudnoće?

pandora122
    12. Travanj 2017. 10:57

Kavu normalno pijem ujutro, bez secera jer ga nisam ni prije stavljala. Doktorica mi je rekla da je dopustena kava al ta jedna ujutro a ne 3 u cilom danu. 

Samo hrabro na pregledu, bit ce to sve dobro!! ;)

[/url

treca_sreca
    12. Travanj 2017. 11:12

wanttobe i VSD ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u najboljem redu. Nemojte ni pomišljat suprotno, bitna je pozitiva u glavi

Tea, jesi ti gotova? jaaavi se

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.