Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    11. Travanj 2017. 16:32

Lemon mislim da mozes vratiti u Lidl robu ako si u pon uzela, ne znam je li i kod njih tako ali inace je 30 dana rok cini mi se. Ja sam jednom uzela i nakon par dana vratila uz povrat novca, samo racun predaj. 
    Barbs, slazem se sa Ime mislim da ti je bolje da se ne izlazes sada vrtickim bakterijama, ima vremena za rad, sada se posveti sebi. Samo ne znam jesmo li uopce dobro shvatile cega se bojis?

barbs
    11. Travanj 2017. 16:59

I_Me, nisi se krivo izrazila niti je itko shvatio krivo, bez brige!  Znam na što misliš!!! 
    Cure, ja i planiram s tim stažem krenuti nakon porodiljnog, ali je problem u tome što me strah ravnateljice kad ju sutra obavijestim.   Ja sam htjela početi sa stažiranjem, ali sam očekivala da će se sve riješiti u kraćem roku... Meni je natječaj otvoren krajem 1. mjeseca (kad još nisam ni znala za trudnoću), a sad je skoro pa sredina 4. mjeseca. Kolegica je počela raditi tek prošli tjedan nakon 5 mjeseci na birou čekajući taj staž.
    Problem je u tome što je mene strah ravnateljičine reakcije!  Kod nje moram odraditi i stručni ispit nakon godine stažiranja i ako ti se dotična zamjeri, prvi put ti je zagarantiran pad.... A kolegica mi javlja kako svi non stop pričaju kako još jedna mora doći kao ispomoć, da me očekuju, itd. itd. Ja sam stvarno htjela raditi unatoč tome što su mi svi kod kuće govorili da nije pametno jer je to vrtić. Došlo mi je iz guzice u glavu kad sam shvatila da je već 4. mjesec trudnoće i kako je moja kolegica (prijateljica ) nakon samo 2 dana na poslu došla doma s temperaturom jer su djeca bila bolesna (pogotovo jasličarska djeca, a imamo 2 jasličarske skupike gdje bi mene 10000% i stavili).
    Eto, sad sam vam objasnila sve! 

barbs
    11. Travanj 2017. 17:00

Lemon, cure su ti već rekle! Mjesec dana ti je rok, što je super!  

barbs
    11. Travanj 2017. 17:01

Giovi, http://book2go.hr/shop/me-and-my-baby ovdje! 

treca_sreca
    11. Travanj 2017. 17:26

barbs

kako je moja kolegica (prijateljica) nakon samo 2 dana na poslu došla doma s temperaturom jer su djeca bila bolesna (pogotovo jasličarska djeca, a imamo 2 jasličarske skupike gdje bi mene 10000% i stavili).

daaa, mi smo svi kompletno doma u kompletu bili bolesni (i MM i ja i mali) kad bi on skupio nešto u jaslicama tu prvu godinu, dok ne ojačaš na te vrtićke viruse i bakterije....ista stvar je i s tetama. Nisu ni one "imune", nego kako su stalno tomu izložene - oguglaju tj imuni sustav se nauči nositi s time. Ali kad tek kreneš radit tamo - problem je. Nemalen. U toj najmanjoj skupini (barem!) pet ih je šmrkljavo, puno bala (virusnih) ali nisu dovoljno bolesni da mame dobiju bolovanje...tako da polubolesni idu u vrtić i lijepo šire zarazu na druge bebače (i tete) - divota!
    Ko se želi "odmorit" od posla i otić malo na bolovanje, samo si lijepo posjeti jaslice najbliže

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Travanj 2017. 17:27

fali mi edit, bar jednom dnevno!

žena-majka-carica:)

barbs
    11. Travanj 2017. 17:29

Treca_sreca, sjećam se kako mi je jedna teta rekla na praksi: aaaajmeeeee, kad kreneš na staž vidjet ćeš koliko ćeš biti bolesna i prehlađena, a tek radiit? ajmeeeee, meni je trebalo 2 godine da steknem imunitet. hahahaha Jako draga teta   Ona je meni bila teta kad sam imala 3 godine, pa je otišla kao ravnateljica, ali su je smjenili radi ove....  

Giovi
    11. Travanj 2017. 17:31

Hvala BArbs...odmah i narucila...
    Posto sam sama sebi zabranila da jos robicu kupjem ovo si mogu uzeti...

barbs
    11. Travanj 2017. 17:32

Giovi

Hvala BArbs…odmah i narucila…
    Posto sam sama sebi zabranila da jos robicu kupjem ovo si mogu uzeti…

TAKO JEEEEE!!!! 

Giovi
    11. Travanj 2017. 17:33

Da jos robicu NE kupujem...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.