Haha barbs,pa mi imamo termin u 3 dana.. ti imas 27.09 a ja 30.09.. na popisu pise 01.10,to mi je rekla prvi put,poslije mi vodi kao 30.09.. da vidimo koja ce prije 😂
Cure,busice su sad vec velike,veeelike.. 😍
Jao,i ja sad po noci idem cesto na wc i nesto mi se puno voda trazi,vise nego kad su bile one vrucine..
Sanjchi bas je slatko odijelce. ❤
Cure super su vam lopte te ispred vas. I_me vidi se da se blizi kraj kako se zaokruzio. Bas ste lipe 😊
Mene stomak zadnjih dana bas cese, oko pupka pogotovo i trackam se nemilice al nikako da stane. Nemam strija ni iz prve T a ni iz ove, jos. Sve me stra da bi sad i moglo bit al eto ja se mazem pa sta bude. Cak mi koza oko pupka izgkeda nekako cudna, malo tamnija a ne sican se toga s micicom da sam imala. Jel ko od vas cura to primjetio kod sebe?
da,meni je koza oko pupka tamnija! ne znam zasto to tako..
Dzenny, koji datum onda da ti stavim?
Mamuka, hmmm... ja sam to primijetila pred 3 mjeseca... I mene je češala koža oko pupka i pupak... i bilo mi je crvenkasto... Mazala sam se i prošlo je samo od sebe nakon par dana... Evo kad smo kod češanja kože, odmah me počinje svugdje svrbiti!
Nekad kad budes azurirala popis,stavi 30.09.. prije te nisam htjela gnjaviti sa tim za 2 dana razlike.. 😉
Nego cure,epiduralna.. koliko vas ju planira uzeti?? 🙄
znaci za mj dana mi je termin,godisnjica braka i muzev rodjendan!!! jos kad bi se poklopio termin sa ovo dvoje bilo bi veselja
Barbs e napokon je to praaaavi veliki trudnicki trbuh 😍
I_me ti si moja kategorija 😁 lubenicu ko da smo progutale. Ja vise ne mogu one hlace s "tobolcem" (preklop trudnicki, ne znam kako da ga zovem) obuc nego moram ga potfrknut jer je trbuh toliki da me to zateze ak drzim gore. Posto nego/guze jos stanu u S a trbuh bi trebao trudnicki L
stavim poslije foto..
žena-majka-carica:)
Vrecu - ja imam od 62 pa preko 70 itd...ali ove 62 mi se cini (barem kod vece bebe) bit max 1-2mj ako i toliko...a onda ce bit male. Ali eto...po 40-50kn sam ih placala na proljece, polovne...pa cu ih prodat dalje i je gubim nista. Nek se nadje....
žena-majka-carica:)
Epiduralna - da, premda je moj suprug jako protiv toga (on se boji jer to ide u leđa, pa da ne ostanem nepokretna, s time da ne znam nikoga kome se nešto slično dogodilo...).
Ja mu pokušavam objasniti da ću ja uzeti svu drogu koju mi nude, ali neda se on :)
Dzenny, uopće nema problema. Ionako stalno ažuriram Mogla si mi reći i ranije!
Za epi planiram reći čim krenem na preglede u bolnicu. Pa ćemo vidjeti. Uvijek možeš odbiti ako te pitaju.... A frendicu nisu ni pitali... nije ni ona pitala info o tome... niti radila dodatne pretrage... Dali su joj sami epi kad su smatrali da je to potrebno.
I me, paaaaaa nikad se ne zna... Nije rečeno ako je curica da će se roditi prije termina, kako inače stariji ljudi govore. Kažu sa curicom da je rodiš prije termina, a dečkića da preneseš... A ne mora značiti
Treca sreca, kažeš - bilo je i vrijeme da se pojavi taj trudnički trbuh i kod mene?! Što se odjeće tiče - pričaj mi o tome... i mene M tajice s tim tobolcem već počinju stiskati, ali zato L su mi ok
Barbs i I me, super su vam trbusi, bas lijepi! 😊
Epi planiram i ovaj put uzet, ako cu moc.
Ja jos uvijek nosim jedne svoje netrudnicke trapke i hlace 😂 nis me ne stisce, nizak je struk i taman ispod trbuha se kopcaju
Sortiraj odgovore
Najstariji