Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    23. Kolovoz 2017. 11:33

Haha barbs,pa mi imamo termin u 3 dana.. ti imas 27.09 a ja 30.09.. na popisu pise 01.10,to mi je rekla prvi put,poslije mi vodi kao 30.09.. da vidimo koja ce prije 😂
    Cure,busice su sad vec velike,veeelike.. 😍
    Jao,i ja sad po noci idem cesto na wc i nesto mi se puno voda trazi,vise nego kad su bile one vrucine..

I_me
    23. Kolovoz 2017. 11:34

Mamuka

Sanjchi bas je slatko odijelce. ❤
    Cure super su vam lopte te ispred vas. I_me vidi se da se blizi kraj kako se zaokruzio. Bas ste lipe 😊
    Mene stomak zadnjih dana bas cese, oko pupka pogotovo i trackam se nemilice al nikako da stane. Nemam strija ni iz prve T a ni iz ove, jos. Sve me stra da bi sad i moglo bit al eto ja se mazem pa sta bude. Cak mi koza oko pupka izgkeda nekako cudna, malo tamnija a ne sican se toga s micicom da sam imala. Jel ko od vas cura to primjetio kod sebe?

da,meni je koza oko pupka tamnija! ne znam zasto to tako..

barbs
    23. Kolovoz 2017. 11:35

Dzenny, koji datum onda da ti stavim? 
    Mamuka, hmmm... ja sam to primijetila pred 3 mjeseca... I mene je češala koža oko pupka i pupak... i bilo mi je crvenkasto... Mazala sam se i prošlo je samo od sebe nakon par dana... Evo kad smo kod češanja kože, odmah me počinje svugdje svrbiti! 

dzenny
    23. Kolovoz 2017. 11:40

Nekad kad budes azurirala popis,stavi 30.09.. prije te nisam htjela gnjaviti sa tim za 2 dana razlike.. 😉
    Nego cure,epiduralna..  koliko vas ju planira uzeti?? 🙄

I_me
    23. Kolovoz 2017. 11:41

znaci za mj dana mi je termin,godisnjica braka i muzev rodjendan!!!  jos kad bi se poklopio termin sa ovo dvoje bilo bi veselja 

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 11:42

Barbs e napokon je to praaaavi veliki trudnicki trbuh 😍
    I_me ti si moja kategorija 😁 lubenicu ko da smo progutale. Ja vise ne mogu one hlace s "tobolcem" (preklop trudnicki, ne znam kako da ga zovem) obuc nego moram ga potfrknut jer je trbuh toliki da me to zateze ak drzim gore. Posto nego/guze jos stanu u S a trbuh bi trebao trudnicki L
    stavim poslije foto..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 11:45

Vrecu - ja imam od 62 pa preko 70 itd...ali ove 62 mi se cini (barem kod vece bebe)  bit max 1-2mj ako i toliko...a onda ce bit male. Ali eto...po 40-50kn sam ih placala na proljece, polovne...pa cu ih prodat dalje i je gubim nista. Nek se nadje....

žena-majka-carica:)

Barkleys
    23. Kolovoz 2017. 11:46

Epiduralna - da, premda je moj suprug jako protiv toga (on se boji jer to ide u leđa, pa da ne ostanem nepokretna, s time da ne znam nikoga kome se nešto slično dogodilo...).

Ja mu pokušavam objasniti da ću ja uzeti svu drogu koju mi nude, ali neda se on :)

barbs
    23. Kolovoz 2017. 11:52

Dzenny, uopće nema problema. Ionako stalno ažuriram  Mogla si mi reći i ranije! 
    Za epi planiram reći čim krenem na preglede u bolnicu. Pa ćemo vidjeti. Uvijek možeš odbiti ako te pitaju.... A frendicu nisu ni pitali... nije ni ona pitala info o tome... niti radila dodatne pretrage... Dali su joj sami epi kad su smatrali da je to potrebno.
    I me, paaaaaa nikad se ne zna...  Nije rečeno ako je curica da će se roditi prije termina, kako inače stariji ljudi govore. Kažu sa curicom da je rodiš prije termina, a dečkića da preneseš... A ne mora značiti 
    Treca sreca, kažeš - bilo je i vrijeme da se pojavi taj trudnički trbuh i kod mene?!  Što se odjeće tiče - pričaj mi o tome... i mene M tajice s tim tobolcem već počinju stiskati, ali zato L su mi ok 

• sretna
    23. Kolovoz 2017. 11:57

Barbs i I me, super su vam trbusi, bas lijepi! 😊
    Epi planiram i ovaj put uzet, ako cu moc.
    Ja jos uvijek nosim jedne svoje netrudnicke trapke i hlace 😂 nis  me ne stisce, nizak je struk i taman ispod trbuha se kopcaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.