Mc Mouse - kužimoooo seeee!!!! A ja želim neke vedre boje...
A nigdje naćiiii
I me, najbolja opcija je još jednom otići u šoping! Pa kud puklo da puklo!
Drek jesam. Sori cure na spamanju. Ne kužim di taj link moram kopirati. -.-
Hedgehog, ideš na FORUMS i zadnji link kopiraš!!! Piše ti:
[ul]
[li]PseudoHTML, UBBCode and BB Code [/li]
[/ul]
I me i ja se nadam da ce biti ok, mislim siguno ce ku visitinkod nogica ali bitno da ne bude presiriko oko glavice. I ova je bez rukava, ne znam jel ima s rukavima? Valjda ce biti dovoljno toppa... jer ne zelim ga pokrivati u pocetku.
Hedgehog hvala ti, vidjela sam te vrece u Ikei ali na ovoj etiketi ne pisu te karakteristike, no cine mi se slicne velicine te male. Al to je to, 70 cm.
Barbs lijepo vi napredujete! Jos 34 dana ajmeeeee!! ☺️☺️ To ce proletit u trenu, sve smo blize terminima! ❤️
Sanjchi koji je to materijal? Jel planiras jos ispod nesto obuci? Jako je slatko! Ja bi isto tako neko odijelce uzela jedino ne znam trebam li mu ispod jos nesto obuci?
I me, LUBENICUUUU si progutalaaaa!!!! Da li mi se to čini ili se pomalo počeo trbuh spuštati??
Jutro!
Evo i mene uvatilo grlo i nos. Mislin da je to neka viroza u pitanju. Jucer smo bili na djecjem rodjendanu i sigurno sam tu nesto skupila. Al dobro ja cu nekako i izgurat samo da micicu ne uvati. Ne kasljem puno a kad kasljem nastojim ili lezat ili sidit da mi je manji pritisak.
Ja isto je znam sta pripremit za van iz rodilista. 9.11 je vec poprilicno ladno pa se mislim. Micicu smo vozili u kosari (znam da nije pametno al stavit je onoliku malu mrvicu u jaje da se mota jednostavno nisam tila) i isla je u jastuk za nosenje i u kosaru. Ovaj put bi tila da muz dodje po nas i micica i onda ce misko morat u jaje sto znaci mora bit dovoljno obucen za van i mora to bit bas normalna roba da moze se zavezat. Mislim da je za onaj skafanderic ili onaj cupavac odijelce malo prerano pa razmisljam o bodicu, 2 carapice (imamo mini tenisice al te nozice su tolika minijatura da je to sve veliko), hlacice, majca, vestica i kapica. Plus pokrit ga dekicom dok hodamo po hodnicima i parkingu do auta. Jel se vama to cini dovoljno?
I naravno da mi se za decke nista bas posebno ne svidja. Nije mi problem boja jer su mi OK siva, plava (micica sivu jako puno nosi 😄) ali to je sve isto, samo boju prominu plus puno manje modela nego za cure imaju. Bas uuuzaass! I zelim nesto 50-56 broj a tek ponuda u tim brojevima je koma....
Sortiraj odgovore
Najstariji