Kiki, reakcija od muža kad sam mu istu slikicu poslala: 34 DANAAAA!!!!! I onda on meni: ma uopće nemam paniku!
Što smo bliži, to manje mene hvata neki strah od poroda...
Samo želim da sve bude spremno
I želim izdržati dok turisti ne odu, pa stan bude spreman da budemo dolje.
To mu stalno ponavljam: IZDRŽI JOŠ MAAAALOOO!!!!
I frendica mi isto to govori jer zna da ne želim da se rodi i da moramo biti ovdje s njegovima
Barbs bas lijepo se vidi razlika i pupo je narasao 😊😚
I_me stomak je superr 😊 Sve smo velikee 😊😊
Mene muz kad gleda od iza kaze kao da nisam trudna, a kad se okrenem ili bocno ono stomacina haha
Sanjchi odjelce je lijepoo 😊
Kiki vreca za spavanje mi se bas svida 👌
Ja sam obavila taj konacni shopping,znaci imamo sve sremno,torba spakirana.. jos samo robicu oprati.. vec sam se pripremila,jer moja mama kaze da sam ja nju iznenadila,pa nije imala nista za mn,rodila me mjesec dana prije (pa se i ja pripremam,nikad neznas) a i tremin je bas nekako blizu.. 😍
Ja sam isto kupila vrecu za spavanje,ali sam uzela 60 cm u C&a su imali akciju,pa sam je platila 6-7€
Što se tiče boja, nama je sad maler došao na dogovor za kuhinju i kupaonicu za krečenje. Meni su i dnevna soba i spavaća sive -.-
Glupo mi je sad spavaću sobu krečiti na novo, a dobit ćemo bijelu kolijevku i kasnije kinderbet, pa eventualno mislim zalijepiti neke naljepnice ili nešto. Nisam pametna više, osim što će beba imati vjerojatno najšareniju posteljinu na svijetu :)
kiki i moje su bez rukava... nekako mi je prakticnije bez njih..ja cu oblaciti za pocetak bodi dugih rukava ispod pa kako bude hladnije stavljat jos robice, a kasnije pokrivati..
barbs.. da,lubenicu jucer su nam frendovi bili popodne umrli su od smijeha.. kazu da sam lubenicasta
i nije mi se spustio..a i sumnjam da se okrenula... isti pokreti,isti udarci na istim mjestima..
Hedgehog, weeeee, uspjelooo!!!! Sad te ne moramo stalno ispitivati koliko si tj trudna
Imaš vremena za krećenje sobe... Ako ne, eto, živjele naljepnice!
Violeta, očito naši muževi isto razmišljaju! Ali kad i jest tako... Od iza ni kod mene ne izgleda da sam trudna, a od ispred i s bočne strane... aaajmeeeee...
I primijetila sam da sam baš počela zdepasto hodati
Sve lijepo napredujemo!
Dzenny, drago mi je što si spremna!
Ja još nisam ahahahaa Grozno... Odnosno, torbu koju planiram uzeti moram malo oprati, a sve ostalo je spremno... Samo ću morati još spremiti odjeću za izlazak za bebača i sebe
I me wauuuu...koji trbuh😍😍😍
Kiki, odjelce je plis...a ispod toga planiram jos bodybenkicu i eventualno stramplice (ak nadem tak male i ak ce bas bit hladno vani)
Pa ovdjr kod nas ima i za deckice svasta...jest da nema previse boja ali ima svasta...i u kiku bar ima velicina...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I me, hmmm... onda mi se učinilo... Tako je i frendica rekla da je po slici pomislila da mi se spustio, a meni mama kaže da još nije! Pa rekla sam ja - lubenicu si pojela!
Sanjchi bas je slatko odijelce. ❤
Cure super su vam lopte te ispred vas. I_me vidi se da se blizi kraj kako se zaokruzio. Bas ste lipe 😊
Mene stomak zadnjih dana bas cese, oko pupka pogotovo i trackam se nemilice al nikako da stane. Nemam strija ni iz prve T a ni iz ove, jos. Sve me stra da bi sad i moglo bit al eto ja se mazem pa sta bude. Cak mi koza oko pupka izgkeda nekako cudna, malo tamnija a ne sican se toga s micicom da sam imala. Jel ko od vas cura to primjetio kod sebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji