Violeta - bravo za muža! I on se gnijezdi :)
Barbs - nikako da ti kažem da je meni termin 17.11., prije sam bila na popisu, ali moguće da se nisam dugo javljala pa si me zaboravila. Tek od kad sam na mirovanje, sam aktivna ful. Inače, svaka čast što to radiš i hvala ti na tome. Ja sam pokušala dole staviti onu crtu koliko još do termina, ali ne znam to.
Pipi - jel itko koristio čaj od hrastove kore za ispiranje rane dole. To mi je preporučila frendica.
pogledaj na profilu od trece srece. ona je screenshootala kako se radi to za termin pa probaj namjestit.
Sanjchi, aaaajmeeeee preslatkoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eto, kako sam jučer napisala, za curice imaju jako puno toga što ti odmah padne na oko, a za dečka.. .aaajmeeeee
Grozno haha
I me, što će mu budilica, kad ima tebe?!Blago ti se ako samo jednom kroz noć ideš na wc
Ja sam tako na početku trudnoće… Jednom… Mooooožda 2x, ali u zadnje vrijeme idem po 5x
Što je grozno… Znači, nije da ne mogu spavati jer se ne mogu namjestiti ili jer mali lupka… Nego se budim jer moram piškiti… Groznooo!!!!
Kiki, svakako nam javi dojmove!!!
Preslatka vreća za spavanje!
Morat ću skoknuti i ja u Kik pogledati
Ionako moramo muž i ja u finalni šoping
Ne mogu vjerovati da još 34 dana do termina… Možda manje… Možda više…Vrijeme stvarno leeeeetiiii
Pupak još nije izašao
Samo gorni dio se izbočio…
bome pupa raste,a i boju si lijepu dobila
Sanjchi preslatkoo 😍
Ja se borim sa kašljem, sve me stomak boli od kašljanja ☹️ Sveki kuha cijeli ovaj tjedan pa idemo kod nje na ručak. Poslala sam joj i meso i kosti za juhu i povrće i krušne mrvice da ne kupuje 😂 Jer ja ne funkcioniraaaaam, a jos se borim da nešto i naučim. Sva sreca pa hoće uskočiti. Dapače ona voli kad ne jede sama. Živi 5 minuta od nas :)
Sanjchi, aaaajmeeeee preslatkoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eto, kako sam jučer napisala, za curice imaju jako puno toga što ti odmah padne na oko, a za dečka.. .aaajmeeeee
Grozno haha
Dečki su sivi i plavi i tamnoplavi. Fuj boje 😂🙊
I me za boju!!!! Inače, nisam išla na more ima više od tjedan dana... A na suncu sam bila jaaaakooo malo. Ako bih išla poslije podne na more, išla bih oko 18h
Da, stvarno je narasla!
Inače mi se čini da trbuh manji, ali kad usporedim slike nije ni čudo da mi netko kaže: uuuu, baš si narasla!
sanjchi super oblekica..
ja se dvoumim izmedju gegica i bodija i hlacica i bodija.. ili da idem jos jednom po trgovinama vidjet sta ima .
a vidite meni sve za deckice slatko.. cure su ili roze ili bijele.. ( 2 boje koje ja ne volim nikako ) pa se trudim kupovati sto neutralnije..nisam normalna..
Sanjchi,aaaajmeeeee preslatkoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eto, kako sam jučer napisala, za curice imaju jako puno toga što ti odmah padne na oko, a za dečka.. .aaajmeeeee
Grozno haha
Dečki su sivi i plavi i tamnoplavi. Fuj boje 😂🙊
Ja obozavam te boje za decke 😊 uvijek odabirem te tamnije, rojetko kada zute,zelene...jednostavno su mi ove bas lijepe
Mc Mouse, SUPER za nekuhanje! Grozno za kašalj!
Ajde, još malo i nećeš morati učiti već ćete ići na more!
Na zasluženi g.o.!
Ja sam si samo jučer paštu skuhala jer nisam mogla dočekati 15.30-16.00 da jedem sa svima Aaaaaali nisam od petka kuhala i nije me sram
Sveki je bila doma za vikend, a i bili smo kod mojih na ručak, a ovih dana su nonići kuhali. Ja u pon nisam mogla(sveki se nije pretrgala spremiti nešto večer prije
), jučer su njegovi nonići nešto spremili, a danas niti ne stignem jer moram na pregled. Za sutra već moram smisliti što ću skuhati za svih
Sortiraj odgovore
Najstariji