pandora jel to slikica na avataru sa današnjeg 3d uzva?
pandora jel to slikica na avataru sa današnjeg 3d uzva?
[/url
Lijevo posteljica*
Dio vrata*
Hahaha umor i nemogucnost editiranja su ucinili svoje
[/url
Ah joooooooooooj, pa vidi stvaaaaarnoooo!!! Palac pokazuje!!!
Ljubav mala!
Prekul je! Ne dade da ju se fotka, ko kakva celeb;)
žena-majka-carica:)
Dobra vecer klokanice! Ajme Pandora prekrasno..vjerujem da ti je ova slikica uljepsala danasnji dan. Ja sam se vratila iz shoppinga u lidlu. Kupila tajice sive sebi i carapice bebici,malo sam pretjerala ali nisam mogla izdrzat,preslatke su..cekam u petak svoj prvi pregled,usla sam u 6tt..Aurori saljem podrsku..i ja cekam svoj ispit,nije nam lako al Aurora proci ce i to pa cemo se smijat kasnije svemu. Citam vas i pozdravljam
Evo me...dakle danas 7+0, sutra ulazim u 8. tjedan...pregled je bio prvi prošli tjedan, ali sam postala pod drugu temu pa danas shvatila da mogu i ovdje jer smo i mi jesenski :)
Ja sam sad super, imala sam migrene prošla dva tjedna skoro svaki dan i ne spavam kako spada valjda od začeća. Onako, probudim se u 2 ujutro i mislim da je 8 :D
Osim toga, natečena prsa i osjetljive bradavice i nadut moj inače veći trbuh XD
Imam taj drugi pregled sada u petak, a termin mi je po tim računicama 27.11. :)
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ja imam velikih problema sa spavanjem. Zaspem normalno al se probudim u 3 po noci kao da je vec 8 ujutro i kao da sam potpuno odmorna i naspavana... i ne mogu zaspat ponovno, vrtim se u krevetu. Uzas... a ni muzevo hrkanje ne pomaze bas 😂
NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
babylove28–09.09.
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
dzenny-1.10.
Senoritakova–05.10.
Rita1811-08.10.
kiki–09.10.
suncokretica–01.11.
Belle84–01.11.
Lemon–05.11.
wanttobemom–13.11.
Mystique–14.11.
Dragy–14.11.
Giovi–15.11.
anna_bella–15.1
mc_mouse–18.11.
Maca1510–22.11
Nina36–06.12.
NASI PREGLEDI
pandora122–11.04
Tea2803–12.04.
Barbs–12.04.
Aurora1611–12.04.
wanttobemom–13.04.
dzenny-13.04.
Giovi–14.04.
Nina36–14-04.
Lemon–18.04.
M@lena–20.04.
dragy–24.04
Kiki–25.04.
babylove28-26.04.
mc_mouse-27.04.
I_me- 24.05.
Dodala sam nase djevojcice. Ako se sto promijeni, promijenimo i slicicu.
Ja imam velikih problema sa spavanjem. Zaspem normalno al se probudim u 3 po noci kao da je vec 8 ujutro i kao da sam potpuno odmorna i naspavana… i ne mogu zaspat ponovno, vrtim se u krevetu. Uzas… a ni muzevo hrkanje ne pomaze bas 😂
Welcome to the cluuuuuub
ja isto od 3am jutros...borim se svim silama da se ne ustanem, ali džaba ti je....budna ko da je sred dana
I onda sam se opet ustala i peglam po netu jer niš drugo ne smijem po kući da ne budim djecu i muža
U nas je obrnuto, ne smeta meni njegovo hrkanje, nego ja kad se probudim nakašljavam se i šuškam pa to njega budi i izluđuje...jer ujutro radi. Lako je nama šta smo kući
sretnodijete, kad ti je termin....ne vidim te na popisu? svakako, nove dobrodošle...
žena-majka-carica:)
pandora122 prekrasnoooo Jupiiii jos jedna curoca!
VelikoSretnoDijete nemas potrebu brinuti se, ipak si prerano dosla na pregled i to je sve sto se i moglo vidjeti. Tako sam i ja, s 5t i par dana i sve sto je mogao vidjeti bila je gestacijska i zumancana i to je to. Samo mi nije rekao, kao tebi da su sanse pola/pola nego da je za taj tjedan ok i da ce se dalje vidjeti. Tako da, nemoj se zamarati. Opusti se, uzivaj koliko je moguce i cekaj sljedeci pregled kada ces vidjeti da je sve sigurno ok i kako treba biti
Pij sve sto ti je dao, folnu obavezno jer je ona najvaznija za rani razvoj bebe pogotovo za razvoj mozga
Sortiraj odgovore
Najstariji