pandora jel to slikica na avataru sa današnjeg 3d uzva?
pandora jel to slikica na avataru sa današnjeg 3d uzva?

[/url
Lijevo posteljica*
Dio vrata*
Hahaha umor i nemogucnost editiranja su ucinili svoje

[/url
Ah joooooooooooj, pa vidi stvaaaaarnoooo!!! Palac pokazuje!!!
Ljubav mala!

Prekul je! Ne dade da ju se fotka, ko kakva celeb;)

žena-majka-carica:)
Dobra vecer klokanice! Ajme Pandora prekrasno..vjerujem da ti je ova slikica uljepsala danasnji dan. Ja sam se vratila iz shoppinga u lidlu. Kupila tajice sive sebi i carapice bebici,malo sam pretjerala ali nisam mogla izdrzat,preslatke su..cekam u petak svoj prvi pregled,usla sam u 6tt..Aurori saljem podrsku..i ja cekam svoj ispit,nije nam lako al Aurora proci ce i to pa cemo se smijat kasnije svemu. Citam vas i pozdravljam

Evo me...dakle danas 7+0, sutra ulazim u 8. tjedan...pregled je bio prvi prošli tjedan, ali sam postala pod drugu temu pa danas shvatila da mogu i ovdje jer smo i mi jesenski :)
Ja sam sad super, imala sam migrene prošla dva tjedna skoro svaki dan i ne spavam kako spada valjda od začeća. Onako, probudim se u 2 ujutro i mislim da je 8 :D
Osim toga, natečena prsa i osjetljive bradavice i nadut moj inače veći trbuh XD
Imam taj drugi pregled sada u petak, a termin mi je po tim računicama 27.11. :)

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ja imam velikih problema sa spavanjem. Zaspem normalno al se probudim u 3 po noci kao da je vec 8 ujutro i kao da sam potpuno odmorna i naspavana... i ne mogu zaspat ponovno, vrtim se u krevetu. Uzas... a ni muzevo hrkanje ne pomaze bas 😂

NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
babylove28–09.09.
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
dzenny-1.10.
Senoritakova–05.10.
Rita1811-08.10.
kiki–09.10.
suncokretica–01.11.
Belle84–01.11.
Lemon–05.11.
wanttobemom–13.11.
Mystique–14.11.
Dragy–14.11.
Giovi–15.11.
anna_bella–15.1
mc_mouse–18.11.
Maca1510–22.11
Nina36–06.12.
NASI PREGLEDI
pandora122–11.04
Tea2803–12.04.
Barbs–12.04.
Aurora1611–12.04.
wanttobemom–13.04.
dzenny-13.04.
Giovi–14.04.
Nina36–14-04.
Lemon–18.04.
M@lena–20.04.
dragy–24.04
Kiki–25.04.
babylove28-26.04.
mc_mouse-27.04.
I_me- 24.05.
Dodala sam nase djevojcice. Ako se sto promijeni, promijenimo i slicicu.

Ja imam velikih problema sa spavanjem. Zaspem normalno al se probudim u 3 po noci kao da je vec 8 ujutro i kao da sam potpuno odmorna i naspavana… i ne mogu zaspat ponovno, vrtim se u krevetu. Uzas… a ni muzevo hrkanje ne pomaze bas 😂
Welcome to the cluuuuuub
ja isto od 3am jutros...borim se svim silama da se ne ustanem, ali džaba ti je....budna ko da je sred dana
I onda sam se opet ustala i peglam po netu jer niš drugo ne smijem po kući da ne budim djecu i muža
U nas je obrnuto, ne smeta meni njegovo hrkanje, nego ja kad se probudim nakašljavam se i šuškam pa to njega budi i izluđuje...jer ujutro radi. Lako je nama šta smo kući
sretnodijete, kad ti je termin....ne vidim te na popisu? svakako, nove dobrodošle...

žena-majka-carica:)
pandora122 prekrasnoooo Jupiiii jos jedna curoca!
VelikoSretnoDijete nemas potrebu brinuti se, ipak si prerano dosla na pregled i to je sve sto se i moglo vidjeti. Tako sam i ja, s 5t i par dana i sve sto je mogao vidjeti bila je gestacijska i zumancana i to je to. Samo mi nije rekao, kao tebi da su sanse pola/pola nego da je za taj tjedan ok i da ce se dalje vidjeti. Tako da, nemoj se zamarati. Opusti se, uzivaj koliko je moguce i cekaj sljedeci pregled kada ces vidjeti da je sve sigurno ok i kako treba biti
Pij sve sto ti je dao, folnu obavezno jer je ona najvaznija za rani razvoj bebe pogotovo za razvoj mozga

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji