Dragy slatki ti je trbuscic
Ja nisam dobila u prosloj trudnoci
Moja seka to ima recimo citav zivot
Moguce da sam i ja imala od prije ali nisam nikada primijetila ili je tek sada doslo do izrazaja s pigmentacijom koju hormini uzrokuju…
Meni ti je to tako slatko heheh
Sestri mi je bas izrazeno bas kao pravoj trudnici hahahha
Ja imam strije
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro curke, nove dobrodosle! 😊 Jeste li vi vec pocele osjecati braxton hicks kontrakcije? Meni su se pojavile prije par dana i dodu svakih par dana, zadnji put u sub i evo sad jutros opet. Nista ne boli samo se trbuh malo stvrdne (meni onako blizu pupka) i prode za par sekundi. Malo me to plasi jer ne znam je li normalno da dodu ovako rano? Ima li tko iskustva?
Da nedavno su mi se javile prvi puta bas sam bila koma svako malo me grcilo i stvrdnulo mi sr
To je znak da se moras malo odmoriti hahah
Ja sam se bas te dane naradila i to je bila posljedica
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Moguce da sam i ja imala od prije ali nisam nikada primijetila ili je tek sada doslo do izrazaja s pigmentacijom koju hormini uzrokuju…
Ja imam strije
I meni je to slatko skroz, pogotovo kada trbuh naraste bas veliki.
Hahahaha ne brini, ni mene nisu strije masile. Ne jos po trbuhu, ali mi je straznjica zato prosarana linijama Ja stalno naglo mrsam i debljam se i zato ih imam jer mi straznjica tu najvise ispasta i na nju te kile najvise djeluju...
Tea hvala ti, problem je sto je uglavnom mirujem i osjetim ih kad mirujem, kao jutros npr. Nisu povezane s naporom jer se minimalno krecem, pogotovo preko tjedna...
Ja imam strije
I meni je to slatko skroz, pogotovo kada trbuh naraste bas veliki.
Hahahaha ne brini, ni mene nisu strije masile. Ne jos po trbuhu, ali mi je straznjica zato prosarana linijamaJa stalno naglo mrsam i debljam se i zato ih imam jer mi straznjica tu najvise ispasta i na nju te kile najvise djeluju…
Hahahahahah sad si me nasmijala :D
Meni nije straznjica samo trbuh i to vjerovali ili ne dobila sam ih poslije prvog poroda dan poslije poroda .. Hahahha od naglog splasnjenja trbuha su dosle a citavu tr sam se mucila mazati trbuh svime i svacime
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea hvala ti, problem je sto je uglavnom mirujem i osjetim ih kad mirujem, kao jutros npr. Nisu povezane s naporom jer se minimalno krecem, pogotovo preko tjedna…
Pijes Magnezij da ti olaksa? Ako da mozda ti nije dovoljno?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pijem od solgara, 400. Gin me opet vratila na utrogestan vaginalno jer progesteron omeksava matrnicu ili tako nesto slicno.
Pijem od solgara, 400. Gin me opet vratila na utrogestan vaginalno jer progesteron omeksava matrnicu ili tako nesto slicno.
Ako mozes kupi si u Bio&Bio cisti magnezij klorid malo je reci da je ODVRATAN za piti ali je u njemu 99% cistog magnezija a u sumecim mozda 20%
A kosta vrecica za 6 tjedana samo 20kn
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pogledat cu, iako su ove solgarove u tabletama nisu sumece i veca je doza od preporucenih 300. U nedjelju sam otisla i na hitnu jer sam se uplasila. Sve je ok, zatvorena sam, plodne vode dovoljno, cerviks uredan. Samo me plasi sto su "rano" pocele iako citam da se javljaju od pocetka samo ih ne osjecamo, a krenemo osjecati od 2 tromjesecja.
Pogledat cu, iako su ove solgarove u tabletama nisu sumece i veca je doza od preporucenih 300. U nedjelju sam otisla i na hitnu jer sam se uplasila. Sve je ok, zatvorena sam, plodne vode dovoljno, cerviks uredan. Samo me plasi sto su "rano" pocele iako citam da se javljaju od pocetka samo ih ne osjecamo, a krenemo osjecati od 2 tromjesecja.
Dobro neka si otisla barem si na miru znas da je uredu sve :) A nismo svi isti nekima se prije a nekima kasnije pojave :) Samo se odmaraj :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji