Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    11. Travanj 2017. 08:45

Hvala curke na pozitivnim vibrama i dobrodošlici :)
    Termin mi je 27.11., pregled sada u petak.
    Danas su me probudili grčevi i glupa bol u trbuhu, mislila sam da će mi maternica izletiti van :O Jel Vas bolio trbuh to na početku, čitam da je to zato jer se sve namješta i širi -.- nimalo ugodno

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Tejuska♡
    11. Travanj 2017. 08:58

VelikoSretnoDijete

Danas su me probudili grčevi i glupa bol u trbuhu, mislila sam da će mi maternica izletiti van :O Jel Vas bolio trbuh to na početku, čitam da je to zato jer se sve namješta i širi -.- nimalo ugodno

Dosta njih je pricalo za grcece ujutro pa nemoj brinuti maternica se siri sve se priprema za bebicu ♡ 
    I da dobrodosla :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Dragy
    11. Travanj 2017. 08:58

VelikoSretnoDijete

To je normalno. Sve je ok dok to nisu neki neizdrzljivi bolovi, bar je meni tako moj doktor rekao. Najcesce slicno kada trebam dobiti M ili prva dva dana ti grcevi i sto vec to je. Tako je meni zadnja 3 dana taj lagani osjecaj u maternici, vjerojatno se ovih dana intenzivnije sirila 

Dragy
    11. Travanj 2017. 09:03

Cure, uspjela sam jucer uslikati liniju ispod pupka, nadam se da ju i vi vidite. Eh ta moja linija, koja se najcesce javlja na kraju trudnoce, meni se pojavila odmah na pocetku  i evo je jos uvijek tu 
    Ima li jos netko mozda?
    Kazu bakice da ako ostane do popka, djevojcica je. Ako se prosiri do grudi, onda je djecak. Bumo vidjeli jos 

barbs
    11. Travanj 2017. 09:15

Dobro jutro svima  I dobro došle nove cure! 
    Velikosretnodijete, to je normalno!  Kao što je i Dragy rekla, bitno je da nisu oni neizdrživi bolovi!  Ali i ja sam bila u strahu kad sam ih imala svaki dan.  Čudna i nepoznata pojava u mome tijelu! 
    O, Dragy, baš lijep trbuščić imaš!  I crta se vidi!  A vidiš, mojoj je frendici mama rekla odmah da po toj liniji i po obliku trbuha nosi sina. Tko će ga znati! 
    Cure, ja sam imala pred mjesec dana problema sa spavanjem. Buđenje oko 1-2 u noći, odlazak na wc i onda ne spavanje satima... Strašno... U zadnje vrijeme dobro spavam. Rano zaspem i naspavam se.  Sinoć sam se radi banalne gluposti smijala 10 min bez prestanka i to sam plakala od smijeha. Dragi mi je rekao da to u životu sa mnom nije doživio. 

Dragy
    11. Travanj 2017. 09:22

Heheheh tko ce znati, svakakvih prica ima o spolu djeteta 
    Ja sreca nemam tih problema sa spavanjem, samo da tako i ostane. 

Tejuska♡
    11. Travanj 2017. 09:24

Dragy slatki ti je trbuscic
    Ja nisam dobila u prosloj trudnoci
    Moja seka to ima recimo citav zivot 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Dragy
    11. Travanj 2017. 09:28

Tea2803

Dragy slatki ti je trbuscic
    Ja nisam dobila u prosloj trudnoci
    Moja seka to ima recimo citav zivot

Moguce da sam i ja imala od prije ali nisam nikada primijetila ili je tek sada doslo do izrazaja s pigmentacijom koju hormini uzrokuju... 

Kiki156
    11. Travanj 2017. 09:31

Jutro curke, nove dobrodosle! 😊 Jeste li vi vec pocele osjecati braxton hicks kontrakcije? Meni su se pojavile prije par dana i dodu svakih par dana, zadnji put u sub i evo sad jutros opet. Nista ne boli samo se trbuh malo stvrdne (meni onako blizu pupka) i prode za par sekundi. Malo me to plasi jer ne znam je li normalno da dodu ovako rano? Ima li tko iskustva? 

Giovi
    11. Travanj 2017. 09:32

Jutro curke...evo i mene opet malo...kod nas pocinju velike pripreme za sezonu pa stignem samo popratiti tu i tamo sta pisete... zelim dobrodoslicu novim curama...pisale ste o svemu i svacemu od kad sam ja zadnji put tipkala pa cu se nadovezati samo na ono sto sam zapamtila...
    Moj trbuscic je malo napuhan od pocetka i ostao je na tome tako da za sad nemam neku dobru slikicu. Od pocetka sam se kao krenula slikati po tjednima ali sam nakon 6tj odustala do daljnjega jer se nista nije promijenilo.
    Ja sam ljubitelj ebaya pa sam tamo vec zabiljezila neku robicu ali ne usudim se jos kupiti nista da se ne ureknem,tako da sam i ovu akciju u lidlu preskocila...
    Ja uglavnom i dalje nemam nikakvih simptoma osim osjetljivih cica tako da se vise zapitam dali je sve u redu nego sto uzivam u bezsimptomnoj trudnoci.
    Sto se tice kila, ja doma nemam vagu i inace sam se vagala jednom godisnje. Max tezina inace mi je bila 62-63kg a prije nekoliko tjedana kada sam se vagala nakon dugo vremena imala sam 65 tako da ne mogu reci kad se pocelo skupljati  ja vjerujem da cu dosta kg dobiti jer cijeli zivot ili treniram ili radim po 12h,stalno sam u akciji a sad presetam to sto moram obaviti i to ne to.
    Malo sam se raspisala... :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.