samo sto vise tekucine.. ja pijem litre i litre i gadi mi se voda vec..
Hedgehog, iskustvo😂😂 duza majca😝
Persin koliko znam trudnice trebaju u sto manjoj kolicini konzumirat jer je to snazan abortiv? Tako sam negdje procitala nekad davno...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A di nam je Treca sreca? Da nije otisla rodit??
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Eto to nisam znala za persin u trudnoci, ali znam da sam ga ja pila u ogromnim kolicinama kad sam prije imala problema s bubrezima. Znam da se ne smije ni za vrijeme dojenja jer usporava i smanjuje laktaciju. Mozes jedino ako namjerno zelis da ti se prirodno smanjuje produkcija umjesto onih tableta sta neke zene traze kad ne zele vise dojiti.
Ali da... samo tekucina, voda, voda, voda...
Ja sam kupila od biofarma čaj od brusnice u ljekarni, a sad ću kad ga potrošim probati od enciana... Nisam više pametna. Popila sam ovo što mi je ginekologija dala... Neki Urinfekt 2 šumeće tablete, trebala sam ih popiti navečer, na prazan mjehur prije spavanja da što duže ostane u mjehuru. A sinoć su mi prvi put spomenuli pijesak...
A di nam je Treca sreca? Da nije otisla rodit??
ako sam dobro sluzila,treca se u zadnje vrijeme javlja popodne i navecer.. vjerovatno je u guzvi..klinci,rucak,robica..
nadam se da je jos 2u1.
Nisam znala za persin...
Marijana, ja sam pitala info za te kapi... Dobro je znati...
Sanjchi, kolica su lijepa...
Sto se Trece srece tice, sad je strka panika... Klinci su doma... Treba ih spremiti za skolu itd itd. Javit se se ona... Nadajmo se da je jos 2u1
I me, ja opcenito jaaaaakooooo puno vode pijem Inace sam ljubitelj vode.. cesto me uhvati zelja za necim drugim... Ako idem u kafic onda narucim mineralnu... Ponekad sprite ili pasaretu... Od mineralne mi se vec riga... Hahahahha jer pijem ili vodu ili mineralnu
A doma sam si pocela raditi svaki dan limunadu
Sveki mi je jucer donijela 50% toga ispeglanoo i slozeno... Sve je u ormaru... Trenutno mi se nove spavacice peru pa cu ih ispeglati i spremiti torbu... Inače mi je skoro sve spremno sa strane, na elementu...
Znaci, da spremim i tetra pelene?
Sortiraj odgovore
Najstariji