Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Kolovoz 2017. 10:19

Sanjchi, po njegovom ja ne bih trebala ni razmiljati o porodu... Hahahahahjaa kao sveki  Jer je sveki jucer rekla kako niti jednom nije mislila o porodu i da joi je bilo lakse.. ja sam iskreno do nedavno noooonnn stop razmisljala... I samoj sebi dizala paniki... Sada povremeno pomislim o tome i skuliram se... Rekla sam da necu dizati paniku prije vremena ahahaha 
    A za kolica, Sanjchi, naci ces ih!!  Ponekad moras imati i srece oko polovnih jer skoro pa novu prodaju,neostecenu i tako..
    Hedgehog, bitno da ti je bolje!! 

panica
    22. Kolovoz 2017. 10:22

Meni je najtuznije od svega sto se u obiteljima uvijek svadje javljaju oko novca, imovine, mislim da zato i postoji ona stara izreka da sa bratom i dobrim prijateljem nikad ne trgujes.

I_me
    22. Kolovoz 2017. 10:22

Hedgehog

Sad mii je bolje. Misle da imam pijesak u bubrezima. Ali ono jučer sam vidjela zvjezdice i ptičice od bolova u donjem desnom dijelu trbuha.

ahaaa...e tak zna biti i meni.. zvijezdice i pticice od bolova u donjem desnom dijelu trbuha.. rekla mi je dok da mi je to od rastezanja i rasta bebe i jer imam nesto pijeska u urinu.. ( na predzadnjoj kontroli urina mi je skontala pijesak..na zadnjoj sve ok..) kud pijem litre i litre tekucine jos sam i povecala..uf.. 

22. Kolovoz 2017. 10:24

Barbs, kad me krene panika hvatat, samo si ponovim: tolike zene su rodile pa cu i ja😁
    A evo ta bebetto koja su 4400 (uz 10% popusta ispala bi 4000) i sad neznam. Radije dodam jos 1000 kn pa imam nova i znam da su kod mene od prvog dana. Vidjet cu sto ce moj muzic rec popodne...
    I jos mi kaze zena s njuskala da se kod tih peg perego sportski dio ne sklapa s konstrukcijom?? 😕 
    Evo ta s njuskala

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    22. Kolovoz 2017. 10:25

Sanchy - ja sam u maloj čekaonici na prijemu u rađaonicu. Sve trudnice koje rađaju prvo dođu tu, pa ih pregledavaju. Doslovno 2m od mene. Ja sam sinoć ležala tu na pregledu dok su tak mene gledali svi. 

I onda kad im ustanove trudove ih šalju dalje u boksove itd. 

22. Kolovoz 2017. 10:25

Kako taj pijesak dode u urin? 

22. Kolovoz 2017. 10:26

Hedgehog

Sanchy - ja sam u maloj čekaonici na prijemu u rađaonicu. Sve trudnice koje rađaju prvo dođu tu, pa ih pregledavaju. Doslovno 2m od mene. Ja sam sinoć ležala tu na pregledu dok su tak mene gledali svi.

I onda kad im ustanove trudove ih šalju dalje u boksove itd.

Pa valjda ima neka sobica il bar zavjesa? Ne gledaju ti valjda svi u pi-pi😳 a dobro, onda bar ces naucit proceduru😁

Marijana12345
    22. Kolovoz 2017. 10:28

Netko je pitao kakve su kapi BioGaia... ja sam spomenula da ih planiram davati od prvog dana. To su kapi probiotik za brze sazrijevanje crijeva. Inace ih patronazna preporuca kad dijete dobije grcice, ali stvar je da onu pocnu djelovati tek nakon nekoliko dana do dva tjedna, pa onda te dane dok ne pocnu imati ucinak s bebom je show program od bolova i placa (znam jer sam vidjela kod seke). A moja sestricna koja je isto patronazna mi je savjetovala od prvog dana preventivno (idu 5kapi direktno usta 1x dnevno) i u tom slucaju beba ima puuuuno manje grceve ili ih uopce nema

Barkleys
    22. Kolovoz 2017. 10:33

Pipi mi je bila okrenuta prema prozoru. Ali danas sam došla u dužoj majci xD

Sinoć je pored mene bila žena na ctg, između nas paravana ali svejedno me vidjela kak gologuza se penjem na stolac... A jutros sam prvi put vidjela da su zatvorili vrata... 

Marijana12345
    22. Kolovoz 2017. 10:34

sanjchi255

Kako taj pijesak dode u urin?

Pijesak je manje zlo i ustvari je preteca bubreznog kamenca. Ima dosta uzrocnika toga... kod zena je lakse rijesiti se pijeska i/ili kamenca jer unoseci puno vode ili npr caja od persina koji je snazan diuretik (treba vidjeti jel se smije caj od persina u trudnoci) to se sve moze ispiskiti prije nekih rigoroznijih metoda poput razbijanja kamenca u bubrezima. Puno zena ni ne skuzi kad to izadje, samo skuze da nema vise bolova. Ali potrebno je natankvati se da se sto vise ide na wc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.