Sanjchi, i ja sam bila sva u dilemi za kolica nova ili rabljena jer sam se bas zaljubila u mutsy evo, a nisam htjela dati vise od 3000 za kolica i na kraju sam nasla dobra rabljena i bas sam si sretna jer sva nova do 3000 su bila ili grdih boja ili prekrasna ali preteska i glomazna ili sva klimava.
Sad mii je bolje. Misle da imam pijesak u bubrezima. Ali ono jučer sam vidjela zvjezdice i ptičice od bolova u donjem desnom dijelu trbuha.
I me, aaajmeeee, koji soook!!!! Mojoj frendici je u trudnoći cesto curila krv iz nosa.. Rekli su radi hormona da dodje do toga...
Sanjchi, ma osobno ne bih ni ja toliko dala... Ja sam gledala od Kunerta cije cijene su oko 3 soma kn i frendica ima Kunert Silver i zadovoljna je pa ne bij pogrijesila.. mislim da se nadju za toliko novaca kvalitetna kolica
Dolores, ja bih obukla stramplice sigurno ali Treca sreca je u 12.mj rodila jednog, pa ce te sigurno znati savjetovati
Hedgehog, aaajmeeeee!! Sto su rekli?? Zasto si imala bolove??? Kakvu vrstu bolova? U kojem si tj? Eh ti decki Uvijek kaos s njima...
Muz je eto jucer poceo panicariti u sobi: aaajmeeee jos toliko danaaaaa?!?!?! Aajmeeeeeee... I ja mu kazem: sta je!? Hvata te panika ...?? A on meni: ma neeeeee... Onda je poceo kako se ne slaze sa mnom da idem na djevojacku 1.9. pa sam mu rekla: ne brini... Torba ce biti u autu... Lako te ja zovem!!
Sanjchi, i ja sam bila sva u dilemi za kolica nova ili rabljena jer sam se bas zaljubila u mutsy evo, a nisam htjela dati vise od 3000 za kolica i na kraju sam nasla dobra rabljena i bas sam si sretna jer sva nova do 3000 su bila ili grdih boja ili prekrasna ali preteska i glomazna ili sva klimava.
E pa to mi je..sva ona nova koja su do tog iznosa su neka ŽNJ...😖😖
A ova mi se cine ok, na slikama, 2700 traze, a nova peg perego su minimalno 5100 (u bebenova, nisam nigdje nasla jeftinije)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ali ajde sad bar znam proceduru kad dođem s trudovima... A čim krenem po hodniku s boksovima s nečijom vodom, spremačice se krenu derat na mene, civil u hodniku!
Hedgehog, cek, ti vidis i cujes zene koje radaju??
Nadam se da ce bit sve ok s nalazima i da nece vise bit bolova✊✊
Barbs..haha...njega panika hvata😂😂😂 a kako je tek namaaa...
Panica, aaajmeeeee... Eto, moja sestra nagovara tatu da prodaju sve sto imaju i da nikome nista ne ostavi jer kad su pare... Kad su imovine u pitanju... Uvijek dodje do kaosa... Kao 1.vjerojatmo bi najstarija sestra neko sranje napravila i strku oko svega kao sto je napravila nakon smrti od nonica koji je proslijedio nasoj drugoj sestri auto... Eto... Zato je ona rekla da s njom nista ne zeli djeliti jer je egocentricna i vjerojatno ce ocekivati da dobije veci dio... I jos kuva na selu bi se trebala djeliti na nas 3...
Ali sto je tu je... S roditeljima trebas uvijek imati kontakt i biti dobar s njima... AKO je stanje normalno...
Ja sam sinoć završila na hitnoj na Petrovoj zbog jakih bolova, pa su me pregledali ipustili doma i rekli da dođem ujutro ponoviti nalaze. I evo već od 7 ujutro čekam nalaze od krvi. Koji su kako su rekli prvo gotovi za pola h. Žene dolaze i rađaju, a ja čekam nalaze.. Upadaju zbunjeni tate koji ne smiju unutra i daju mi boce vode da dam njihovim suprugama.
Tateki zbunjeni, nadam se da ce ti nalazi biti dobri, sigurno te ne bi sinoc pustili doma da nesto nije u redu. Ogtt, blago vama kojima je to samo slatka vodica, ja sam u ta 2 sata 2 puta skoro pala u nesvijest, cijelo vrijeme bila zuto zelena i mokra od znoja cijela, a njima je vazno samo jesi li povratila ili nisi, mislila sam da ce mi nalaz biti katastrofa, a ono super.
Barbs - zatvorena sam i sve je u redu s bebom, samo pokušavaju vidjet jel mi prošla urinarna jer ne bi me trebalo boli ti ako je... Danas sam došla samo da ponove krv od sinoć... I sad čekam.
Evo meni ne ide u glavu razlika u cijeni u ova dva modela (a ista su kolica-samo boje drugacije poslozene)
https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-v-line-boja-v01/
I ova
https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-05/
Sortiraj odgovore
Najstariji