Ali za setanje nemam snage jer nisam jela hahahhah pa sjedim. Muz mi pravi drustvo pa je ok 😁
Mrvice, strašno za wc Kod nas u Puli nisu zabranili odlazak na wc, ali npr nismo smjeli piti vodu što je grozno jer si žedan... Ja sam trebala mirovati ali kako moji roditelji žive jako blizu bolnice tata je išao sa mnom, pa sam bila kod njih i otišla svakih sat vremena na vađenje krvi, pa kad bi me vidjele bi mi rekle: MORATE SJESTI!
Mrvica, zasto da ne ides na wc??
Pa rekli su mi u laboratoriju da ne smijem. Nije ni meni jasno ali eto. Znaci ne smijem jesti, piti, pusiti ni ici na wc. Ali mogu prosetati pa se vratiti za sat vremena na vadenje.
Boze svasta….di ti jesi, koji grad? Ok za jelo i pice..al da ne smijes na wc? Pa sta da te ta glukoza protjera, sto bi onda???😕
Da me protjera otisla bi 😂
To je u Zagrebu, laboratorij u Domu zdravlja.
Barbs, bome i ja kad se naspavam nemogu dugo lezat u krevetu jer me inda sve pocne bolit😂😂
Mrvica, pa puno je cura bilo u ZG to radilo pa mislim da ni jednoj nisu rekli to za WC😕 bas neobicno... Ali ajde, muzic je s tobom pa ces prezivjet...
Mamice..aj da ja opet budem dosadna😜
Kolica...neiscrpna tema..citam na temi Koja kolica kupiti da su modeli o kojima sam razmisljala svi ogromni i glomazni (bebetto vulcano i kunert rotax) a jedina koja sam za sad vidjela uzivo su peg perego i ta su mi bas taman, ne osjecam se minijaturno kraj njih. Pokazala sam dragom prekjucer cijenu novih bebettovih kolica pa je ostao sokiran (u najmanju ruku😱😱) i sad si mislim, on nece dat vise od 3000 za kolica, a nova necu nac po toj cijeni (ova koja zelim). Nasla sam na njuskalu pegperego koja sam tu bila linkala (bez boja) i traze 2700. I sad, dal se isplati uzet polovna ili stisnut zube i kupit nova? Ni sama vise neznam..pogotovo kad sam procitala da bebetto zauzmu puno mjesta u gepeku...😌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, jesi probala pogledati na njuškalu??
Ja se sjećam kad smo kupili ova polovna kolica... par dana nakon su se prodavala polovna od Kunerta Lavado crna na šarene točkice (koje sam od početka htjela) i došlo mi je skoro da počnem plakati Ali mužu sam morala pokazati da mi je svejedno
Stvarno ne znam što bih ti preporučila... Da li kupiti polovna ili nova... Jer ni sama nemam pojma. Zapravo, krivo mi je što me sestra nagovorila da kupim polovna jer su njoj frendice-mame bile rekle da ja nikako ne smijem kupiti nova jer se ne isplati, ne znaš ako će se dijete htjeti voziti u kolicima, itd, itd, itd... Pa možda bih ti preporučila rađe da kupiš novu i svakako će ti ostati za drugo dijete.
Uglavnom, saznala sam zasto ovdje ne daju na wc.. zbog urina.
Znaci prije nego sam popila glukozu i vadila krv, dala sam uzorak urina. Nakon dva sata, ponovo dajem urin. Sad sta oni gledaju u urinu,ne znam. Ja sam mislila da je za ogtt samo krv.
Mc mouse gledala sam i na intenernetu i tu na h&m.de nisam bas nesta nasla, a i oko 5€ su trosko i dostave, kao i Lidl, ako je snizenje na 4€, preko neta placas 8€ jer je jos toliko dostava.
url=https://lilypie.com]
Barbs, gledala sam na njuskalu i nasla ta..najduze sam bila zagrijana za njih😁 (pegperego) i sad vise ni sama neznam. Netrebam ogromna kolica koja su mi eto samo lijepa a ja cu kraj njih izgledat maleno. Bebetto me na izgled osvojio, a po svim karakteristikama nema razlike s pegperegom (osim vecih kotaca)...
Vec mi je muka od biranja tih kolica. Danas cu lijepo sjest s dragim i porazgovart, dal cemo kupit nova koja nas nece ispast manje od 4000, nema sanse ili cemo uzet ta polovna sto sam nasla. U cetvrtak iduci idem u Zagreb na kontrolu pa bi ih otisla pogledat, i ako danas ustanovimo da nam je previse dat 4-5 tisuca za nova kolica, uzet cu ta. Vec sam htjela uzet polovna pegperego pa su se prodala jer nismo tad imali novaca. A sad ova ne zelim propustit. Ali ih prvo moram uzivo pogledat...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji