Izlazak iz bolnice, ja cu mickey mouse termo carapice 😂 Neku body benkicu. Jedan od kompleta na slici (prvi je veličina 50, drugi 56). I strpat ga u sjedalicu sa zimskom navlakom et
Eto, ovo na zvijezdice je prekrasno, al takvih stvari uopce nema u ducanima ni nista slicno.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure...ja se probudila i evo pijem kavicu. Popodne cu s curama do grada a u meduvremenu nemam pojma sto cu😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pozz cure!
Evo ja na ogtt-u. Popila ono i ok mi je, nista posebno, slatka voda. Nadam se da mi nece naknadno prisjesti 😂 sad cekam drugo vadenje krvi. Jedino ne znam kako cu izdrzat da ne idem na wc 2 sata 😱
Pozz svima i sretno na pregledima!
Mrvica, zasto da ne ides na wc??
Curke ako se dobro sjecam jedna od vas je kupila kolica joolz?pa ako mi moze samo napisati gdje ih je tocno kupila;hvalaa😊😊
Ana2711, napisala sam ti odg j topic "koja kolica kupiti" pa da ne copy-pejstam. Baby centar City centar Jankomir drzi Joolz
Dena to je iz H&M-a. Samo sto sve naručujem preko interneta jer tamo ima najveći izbor. U trgovinama dok sam naručivala nije čak bilo ni tog prvog kompletica. Totalni shit od ponude.
Sanjchi odmaraj :)
Mrvica, sta se ne smije na wc 😮😮
Ja jedva zaspala. Na kraju sam uspricala meralys HA jer nisam mogla izdržati od ne disanja i popila sam lekadol. Moram poslati muza u ljekarnu po pastile za grlo koje smijem (Ne smiju imati matičnjak?? Zaboravila sam) i po sprej od morske vode koji mogu. Ne mogu gledati ni gutati 😢 A jos tri predmeta moram naučiti 😭
Pa rekli su mi u laboratoriju da ne smijem. Nije ni meni jasno ali eto. Znaci ne smijem jesti, piti, pusiti ni ici na wc. Ali mogu prosetati pa se vratiti za sat vremena na vadenje.
Mcmause, jadna...meni je tako bilo zadnjih 10-ak dana...al nije mi bio nos zacepljen😞 brz oporavak ti zelim! I sretno sa strucnim😌
Pa rekli su mi u laboratoriju da ne smijem. Nije ni meni jasno ali eto. Znaci ne smijem jesti, piti, pusiti ni ici na wc. Ali mogu prosetati pa se vratiti za sat vremena na vadenje.
Boze svasta....di ti jesi, koji grad? Ok za jelo i pice..al da ne smijes na wc? Pa sta da te ta glukoza protjera, sto bi onda???😕
Jutro, cure! Zaspala sam sinoć oko 23h... Baš sam bila koma. Htjela sam gledati nešto na tvu, ali ništa zanimljivog. Do malo prije sam se eto izležavala, ali kako sam od 7 i nešto budna, sve me počelo boljeti od ležanja i morala sam se dići. Pijem kavicu sada.
I pojela sam jogut (probudila sam se gladna
). Sinoć sam svaka 2h išla piškiti i piti vode. Grozno.
Sretna, i moja se frendica često budi prije dečka radi njegove budilice i čak ga ona mora probuditi Ja muža baš jako rijetko čujem kad se digne, a i kad se sprema za posao jedva izdržim otvorenih očiju.
Sretno danas na pregledu!
Cure, preslatka odjeća za bebača!
Slažem se sa Denom što se odjeće tiče. Za curice ima svega i svačega, a za dečkiće... uffff... Rijetko kad naiđem na odjeću koja mi se svidi i zato ne kupujem često... Ali da je curica u pitanju mislim da ne bih imala mjesta za sve to... Unatoč novom ormaru, starome u drugoj sobi i još bih uštekala sveki i mami
Definitivno curice imaju ljepšu odjeću!
Treca sreca i Mom, meni je frendica objasnila gdje ih mogu naći jer inače bi ih ja tražila na odjeću gdje su obični ulošci Eto, kod Babushke je očito drugačije
Mom, možda smo se čak i vidjele jučer!
Sanjchi, dok ne budeš otišla sa frendicama - guštaj i odmaraj!
Sortiraj odgovore
Najstariji