Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    21. Kolovoz 2017. 22:53

Sretna, svaka čast na  odradjenom poslu!!! 
    Mame koje sutra imaju pregled, sretnooo!!! Javite nam se s novim vijestima!! 

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 23:10

barbs

, Peltzy nadjes gdjenje djecji odjel, odnosno, gdje je sve za bebu a ne gdje su obicni ulosci… Ako ih ni tamo nisi nasla, ocito ih nisu imali… A gdje si ti isla na pregled za stitnjacu?

Da! I kod nas je tako slozeno..
    Ja pred 10ak dana bila u jednog mullera i nisam ih nasla na odjelu zenskih ulozaka, pa sad za vikend u drugog mullera - ista stvar! I taman kad sam odustala tj zakljucila da ih vjerojatno splitske pislovnice ne drze, zapne mi za oko u retku za pelene veliki bijeli paket i vidim to je to....bas cudno da ih ne drze medju ostalim uloscima 😕

žena-majka-carica:)

21. Kolovoz 2017. 23:34

barbs

Cure, slatka vam je odjeca za izlazak!
    Mom, Peltzy nadjes gdjenje djecji odjel, odnosno, gdje je sve za bebu a ne gdje su obicni ulosci… Ako ih ni tamo nisi nasla, ocito ih nisu imali… A gdje si ti isla na pregled za stitnjacu?

A ja gledala tamo gdje su ulosci. A tamo di je za bebe samo proletila nisam ni gledala puno. Morat cu vidjet ovdje dal ima. 
    U pulu sam isla. 

luce <3
    21. Kolovoz 2017. 23:57

Cvita dobro nam dosla!!! 
    Mame, outfiti za izlazak su ekstra 😍😍😍 ja sve gledam po internetu za moju curu al bas ne znam sta bi uzela!!!
    Netko me pitao za cijenu kolica, pravo da kazem nisam 100% sigurna, jer je zena spominjala neki popust na gotovinu a sad smo morali dat samo akontaciju od 500kn...al kolica 3u1 su oko 5000kn ne mogu se stvarno sjetit tocno

• Bebushka
    22. Kolovoz 2017. 00:38

Eto ja sam se prekjucer u milleru isto nazivcirala jer sam ih ocekivala kod stvari za bebe, a na kraju su bili kod obicnih i pelena za inkontinenciju, jedva sam ih skuzila, tamo su imali i neke jednokratne gacice s kojima nisam bas zadovoljna, uzet cu jos paket nekih drugih za svaki slucaj

• Dena1009
    22. Kolovoz 2017. 02:50

Violeta da, ovcica je iz kika, bas je slatka, al nebi je ni ja sama uzela, dobili smo je na poklon.

Treca sreca istina da je ovo lakse za obuci. Al ti za curicu mozes birati, a za decke, barem ovdje kod nas, katastrofa. Ko da se tu decki ne rađaju, u 2 grada 5 bodica doslovce, u svakom ducanu ima hrpa za curice i onda u neki kutic ubace par muskih/univerzalnih, jedva nađes, a ne jos da se moze birati. 😐😐

url=https://lilypie.com]

mc_mouse
    22. Kolovoz 2017. 04:10

Dena ja bi rekla da su pidamice :)

mc_mouse
    22. Kolovoz 2017. 04:30

Izlazak iz bolnice, ja cu mickey mouse termo carapice 😂 Neku body benkicu. Jedan od kompleta na slici (prvi je veličina 50, drugi 56). I strpat ga u sjedalicu sa zimskom navlakom 😅

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 06:33

Jutro,mm se danas u pola 6 ustao za posao, naravno mene probudio jer mu treba sto godina da iskljuci alaram tak da sam od tada budna, ne mogu zaspat, a sad ce se ionako L uskoro ustat.

U 14:30 sam narucena kod ginekologa.

• sretna
    22. Kolovoz 2017. 06:35

Mc mouse ovu trenirkicu iz h&m i ja zelim kupit 😁
    I ne znam tko je stavio onaj kompletic na kickeya iz h&m,meni je super, ali mislim da ga necu uzimat jer je tanko, a.meni je termin 22.10 pa mislim da ce bebo boto hladno u tome

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.