Barbs neznam za pizza puzuce al ja ih radim s cimetom (slatke, fine) uglavnom, razvaljas tijesto i stavis nadjev te ga cijelom duzinom zarolas (bude kao npr. gibanica) i onda rezes normalno kao sto rezes gibanicu i tako polazes na pleh (tepsiju) i peces...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs pizza puzici napravis klasicnu pizzu, zarolas, narezes kao deblje snite kruha, stavis na pleh i ako hoces po zelji dodas jos umaka ili sira ili origana gore i stavis peci.
Cure hvala na dobrodošlici, kopirala upravo jedan od popisa😊 Ali svakako polratim redovno i nadopisem.
Zadubljena sam u čitanje već dva sata sigurno i upijam sve :)
Hhhmmmm .. tako sam i htjela napraviti, pa sam bila skepticna da ce se sve izliti hahhahah Znaci, bila sam na dobrom putu!!
Hvala na info, cure!!!
Sanjchi koji "strucan" odgovor uff
Dena imamo isti bodi hehe i ja planiram za van ga spremiti😊 Hlace su mrak 😊
I vidim da si u kiku kupila tu podlogu za lezanje za bebu, ne znam tocan naziv, i mi smo gledali ali smo na kraju odustali od toga. Iako mi je bas lijepo.
Panica jadna kuma, mogu mislit kako joj je bilo. Muzu sam cak i napomenila to sta ak ulozimo i bude sranja ili sta ak nas isteraju i sad vec (nikad ne znas sta je neko u stanju napravit) on je rekao da bih pokupio sve sto se da odnesti a drugo bi sve porazbijao da njima ne ostane nista.
Marijana super za pregled i dobivene stvari 😊😊
Moja kuma nije nista razbijala, vec je samo iznosila svoj namjestaj van iz kata kojeg je napravila pa im je svekrva policiju zvala, uzas. Ne zelim te plasiti, ali ako ce te imati priliku otici na svoje to je najbolje i svi ce te se lijepo voljeti i postovati. Mi smo otisli u podstanare jer su muzevi htjeli da mi isplatimo njegovog brata, ali da kuca ostane na njima jer oni ne zele u dom?!
Ajmeee strasno, a zasto su morali izaci? Kako je muz reagirao, jel dobar sa svojima sad?
I od tvog muza roditelji su malo ludi u glavi...kako su ljudi jadni uzas... ma ja mislim da bi i od mog muza roditelji bili u stanju svasta nama uciniti posebno njegova mama koja je kao "sefica". Mi smo sebi napravili sve posebno kod njegovih i evo 5god smo tu, jos cemo napravit kapiju za garazu i rekli smo vise ni lipe ne ulazemo. Ali njegovi nam pomazu s rezijama, struju i smece mi ne placamo, to oni, pa sam rekla i kad odemo jednog dana da cu im ostavit ovo sto smo napravili novo.Naravno ako bude sve u redu. Bas danas svekrva kod peseka u boxu stavljala neke cigle i ja kad sam vidjela poludila, jer to tako ne zelim i onda sam joj rekla sta se petlja gdje ne treba i da prvo pita a ne da radi po svom i malo je nadigla nos 😂 a inace se uopce ne brine o psima, to ja i muz vodimo brigu.
Ja mislim da bih i kod nas mogo bit problem oko kuce jer muz ima brata i jos seku koja je udana. Tako da bolje da mi odemo u svoje 😊 jer i imala sam problema sa svekrvom na pocetku braka zato su nam i rekli da ne moramo struju placati.
Hhhmmmm .. tako sam i htjela napraviti, pa sam bila skepticna da ce se sve izliti hahhahahZnaci, bila sam na dobrom putu!!
Hvala na info, cure!!!
E da nemoj samo puno umaka stavljati prije rolanja, da mozes lijepo rezati i onda lako namazes gore.
I ja planiram poci sa pampersom premium care,kolegica ga koristi i kaze da je extra zadovoljna,dok kaze da joj onaj zeleni pampers nije niti blizu.. kao sto je neka vec napisala da promaka i da smrdi ..
I ja planiram poci sa pampersom premium care,kolegica ga koristi i kaze da je extra zadovoljna,dok kaze da joj onaj zeleni pampers nije niti blizu.. kao sto je neka vec napisala da promaka i da smrdi ..
Aaa slatkoo 😍😙😙❤
Luce, kolica su jako lijepa!
Robice za izlazak su vam super cure!
Nemojte se.ljutit sto ne odgovaram detaljno, al mrtva sam. Bas sam pretjerala danas, a.ne smijem. Peglala sam, pospremala, prasinu cistila, vjesala ves, prala kuhinju...kad je mm dosao doma on je usisao i temeljito oprao podove. I tak, kad bi se bar mogao napraviti copy-paste ciste kuce 😄
I ja sam danas isla za stitnjacu.sad nastavljam piti dozu kao i do sad sto sam,a onda isto poslje poroda moram smanjit dozu i onda u 11mj na kontrolu opet. Nalaz je uredu.
...
Ja nemogu naci nigdje ni chiccove uloske, a ni one pelzy(one su iz milera,jel da) danas gledam trazim ove u mileru ko luda i nevidim 😁
...
A ovo je nasa robica za kuci iz rodilista.
Imamo jos male tenisice i jaknicu ako bude trebala 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji