Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2017. 22:21

Momof2017 u bubamari imas chiccove...ak imas blizu bubamaru

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 22:30

cure preslatki su outfitovi....jedino šta sam primjetila da su svi kao bodi a ne kao bodibenkice...znači idu preko glave.
    Ja se mislim, vidit ću kako me bude išlo pesvlačenje (em izgubi čovik ruku, em može beba imat laganu hipotoniju, pa to otežava sam čin presvlačenja) da možda u bodibenkici (na preklop pa se 10x lakše oblači novorođenčetu)) ide van radije....mada imam lijepih outfitova za iskoristit za izlazak - a koji su svi "oblačenje preko glave"

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 22:35

barbs

Treca sreca, kako si koristila Purelan? Kad si krenula koristiti? To si koristila preventivno da ne dobijes ragade?

Nisam mazala s tim u trudnoći, nego tek od rodilišta nadalje...izmedju podoja za njegu/oporavak
    ...a masirat malo bradavice (i "štipkat" mislim ovaj put počet ranije, prije poroda, da se naviknu tj pripreme na skorašnje gnječenje/ugrize/torturu) prstima ne agresivno al ono...
    inače veliko pakovanje je 37grama i košta 75kn, a manje je 5x manje i košta 45kn. Pa sam uzela veliko mada tog ne treba puno, bila bi dostatna možda i ona manja tuba (7grama)
    ...ista stvar za Sudocrem (krema za iritacije pelenske).....malo pakovanje je sasvim dovoljno jer tu kremu se samo stavlja "za hitne slučajeve" (mi nismo često posezali za njom jer bogu hvala moji bar osjetljive guzice nisu imali ) a inačče koristiš običnu (pavlovićevu/ljekarničku) ali kako je x puta povoljnije kupit veće pakiranje, mislim da ću ipak uzet veće (ali pazit da bude dobar datum da može trajat šta duže, a ne da ju moram bacit jer je istekao rok a ostane još količinski)

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 22:37

panica

….
    Imam pitanje, da li koja od vas ima ovlazivac zraka i koji, planiram ga kupiti vec dugo, ali sad cu bas morati.

mene ovo isto zanima...
    zimi kad krene grijanje, zna me to satrat, jer zadnje 2god imam gadne dišne probleme
    ali nikako da proštudiram koji točno bih trebala uzet, u ljekarni preporuče onaj koji imaju ofkors
    a htjela bih kad već kupujem kupit dobar (a opet ne bespotrebno napucane cijene...) i provjeren

zelimobebu2701
    21. Kolovoz 2017. 22:41

Belle operi te tetrice iz Bubamare što prije, ja sam kupila iste, oprala na lagano i sve se nekud rašilo, ne znam šta bi bilo da sam na 90 oprala kao što piše...nadam se da ćeš imat bolje iskustvo.

Nina2512
    21. Kolovoz 2017. 22:43

Curke ako se dobro sjecam jedna od vas je kupila kolica joolz?pa ako mi moze samo napisati gdje ih je tocno kupila;hvalaa😊😊

treca_sreca
    21. Kolovoz 2017. 22:46

Suncokretica

Trebam savjet: jeste li uzimali švedske pelene s punjenjem ili bez i koliko komada?
    Mislila sam uzeti one s punjenjem da se ne mučimo s 3 sloja pelena. Koliko sam shvatila, ispod obične švedske ide tetra i jednokratna pelena, a ispod te s punjenjem samo pelena. Nekako mi se čini da je jednostavnije onda uzeti te s punjenjem?
    Mislim da bi mi 3 komada trebalo biti dosta?
    Netko je stavio slike nekih šarenih ako se ne varam, gdje ste ih kupovale?

ja mislim da je 3kom neki minimum, sve ispod tog je zbilja neizvedivo (radi sušenja, ipak često i na njih proleti kakica pogotovo kad je ono mekana i polutekuća u počecima)
    neki prosjek bi bio 5-6komada, ako se dobro sjećam ja sam toliko imala.
    A eto sad sam za treću bebu, igrom slučaja malo više ih "skupila" jer su bile extra povoljne prilike, pa ajd rekoh nek se nadje...
    Platila sam ih po 10-15kn komad a sjećam se kad sam kupovala prvorođencu - da su (obične frotirne na čičak, u boji, i to bez onog tvrdog umetka) bile skoro 50kn komad....sad ne znam jesu u medjuvremenu puno pojeftinile u dućanu ali svakako za 10kn komad, koliko sam ih ja platila - mislim da se povoljnije ne može proć
    ...tako da sam na kraju završila s 10komada, od tog 5 imaju tvrdi umetak a ostale su "mekane" (bez umetka, pa ću trebati stavljati dodatnu tetra pelenu izmedju njih i "pampersice")
    evo kolekcije:

barbs
    21. Kolovoz 2017. 22:47

U ja planiram bodybenkicu kupiti za izlazak... Nekako mi se cini lakse... 
    Treca sreca, ja sam danas Purelan platila veliko pack 96kn  Sudokrem imam manje pakiranje 

barbs
    21. Kolovoz 2017. 22:49

Cure, slatka vam je odjeca za izlazak! 
    Mom, Peltzy nadjes gdjenje djecji odjel, odnosno, gdje je sve za bebu a ne gdje su obicni ulosci... Ako ih ni tamo nisi nasla, ocito ih nisu imali... A gdje si ti isla na pregled za stitnjacu?

barbs
    21. Kolovoz 2017. 22:51

Slatka ti je kolekcija, Treca sreca 
    Dzenny, eeee za te zelene pampresice mi je i frendica rekla da nisu dobre jer da promoce, a sestricna i druga frendica nisu nikada koristili te zelene nego one CARE 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.