Violeta sam bila na njihovoj stranici…koja je cijena posteljine? Ja bi uzela samo navlaku za poplun, jastucnicu i ogradicu a vidim da se nudi cijeli 5-dijelni set koji ukljucuje i jastuk i poplun, a to mi ne treba jer imam.
Ja sam uzela cijeli komplet, ne znam tocno posebno cijenu, nisam to ni pitala, to sam totalno zaboravila. Posaljes im poruku, tete su bas ljubazne, nisam vec dugo srela tako dobre prodavacice.
Cure sta ste pripremile za izlazak iz rodilista? S obzirom da su nase bebe jesenske zanima me u cemu je najbolje bebu iznijeti. Mislila sam bodi benkicu, na to jednodijelno odijelce (kombinezon) i na to jos nesto... e sad sto? Moja sestra je krajem 11.mj svojoj obukla jos skafander al bojim se da ce meni to bit pretoplo mozda s obzirom da cu rodit krajem 10.mj... onda mozda neku jaknicu gore ili?
Belle, soba je prekrasnaaaaa!!! Mogu misliti kako sada uživaš u pogledu i spremanju stvarčica. Uzele smo isti kinderbet, samo mi svoj još nismo složili, mala nam je soba pa da ne gužvamo još, ali ja jedva čekam da se to isto tako složi. To će muž posložiti kada ja rodim. Ne mogu prestati gledati slike kako će vam biti lijepo
Pupy, baš mi je žao što te tako oštetio, kao da ti je sad još i to trebalo, ali bar znaš tko je i lijepo nek plati i ispašta kako treba...
Sanjchi, robica je prekrasna, žao mi je što sam uzimala svu univerzalnu za svoju curu ali eto, svaka dječja robica je preslatka. Od kuda ćeš tu naljepnicu naručiti? Ja bi uzela nešto za iznad kinderbeta da ne bušimo zid...
Suncokretica Imas Pinky kinky stranicu na fb, ima divnih stvari za zid i vrata (imena i svasta)
Suncokretica ja cu s ebaya (to je ova sto sam sliku okacila) al pogledat cu i tu stranicu sto je Belle spomenula😊
Sad razmisljam da bi uz kindac trebali uzet i ormar (nije prevelik ko klasocni al veci je od komode-da imam di slozit svu tu robicu) budem vidla s dragim..nesto cemo morat definitivno dodatno😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure sta ste pripremile za izlazak iz rodilista? S obzirom da su nase bebe jesenske zanima me u cemu je najbolje bebu iznijeti. Mislila sam bodi benkicu, na to jednodijelno odijelce (kombinezon) i na to jos nesto… e sad sto? Moja sestra je krajem 11.mj svojoj obukla jos skafander al bojim se da ce meni to bit pretoplo mozda s obzirom da cu rodit krajem 10.mj… onda mozda neku jaknicu gore ili?
I ja sam mislila isto uzet body benkicu i kombinezonic ili gege i majcu (zavisi sto cu nac ljepse u kojoj kombinaciji) i ako bude hladnije gore neku jaknicu a ako jos bude OK temp. onda mislim da nece joj trebat nista (od vrata bolnice do auta).... Al naravno, to sto joj obucem necu sad uzimat tanko nego kasnije kad dode ona deblja robica
E i da, i madrac sam odabrala s kokosovim vlaknima i pjenom. A nudila mi je jos i neki s tim kokosovim vlaknima i heljdinim ljuskicama..al nije mi se svidjelo na dodir. Osjetile su se te kuglice...ovaj s pjenom mi je bio bolji na dodir. 500 i neku kunu...
Danas mi stigao paket poštom! Jeeej...imaju super slatke stvari, jedino se malo duze ceka da stigne...
Sortiraj odgovore
Najstariji