Violeta pazi da nebi potaknuo kontrakcije sa dudanjem 😂
Mislis 😂 🤣 Ma nece, on malo posiki i dosta hahaha... danas ni nije, haha...
Tnx violeta. Moram taj tečaj odradit da i ja saznam sve te detalje. E i fakat super sobica, a pogotovo posteljina!
Belle pinko baby i djecja trgovina u Nasicama, ima ih i na fb i moze se naruciti.
E da jos jedno pitanje, sta mislite dali da bebu stavljam na stranu do zida (glavicom) ili do mog kreveta?
Ne znam kako da ga okrenem, jer ako ga stavim do mene ide odma i zastita pa ga necu vidjeti, a ovako mi se cini daleko ali ga vidim.
Najradije bih okrenila uz krevet krevetic ali nemam mjesta tako... ufff ne volim guzvu jaoo
Violeta i vas je kutak sladak! Svida mi se! Ja jedva cekam nas😣 i narucit cu naljepnicu (stavim sliku dok nadem)
A danas evo stigla nova tura robice (cak i nesto malo vel 50 ima-kako je to malenooooo)
E i da...danas sam rezervirala kindac (dolazi iz Ljubljane za 10 dana) sogici nisu ispjeli otic po njega ovaj tjedan, danas smo se nasli tamo pa rekoh ajde da ga rezerviram i dobro da sam isla, a ga povuku iz SLO...jedva cekam....
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Tnx violeta. Moram taj tečaj odradit da i ja saznam sve te detalje. E i fakat super sobica, a pogotovo posteljina!
Nisam isla na tecaj, vec poslije pregleda kod ginekologa, dosla je patronazna i odrzala nam mali tecaj (oko sat vremena). Bilo je nas tri trudnice i bas smo o svemu pricale.
Jos kad se zaljepi na zid boje ciklame😍
Sanjchi ajmee robiceee i sve je bas slatko, obozavam malu robicu, posebno mi je slatko za curice.
Sve je bas onako, curasto😊😍
Violeta sam bila na njihovoj stranici…koja je cijena posteljine? Ja bi uzela samo navlaku za poplun, jastucnicu i ogradicu a vidim da se nudi cijeli 5-dijelni set koji ukljucuje i jastuk i poplun, a to mi ne treba jer imam.
Sortiraj odgovore
Najstariji