Bas sam čekala da netko napise nešto za Patpat. Znaci Belle sigurno je? Sve ok? Kakve su veličine?
Ja cu plis odijelce obuc + debela dekica i kapica. Imam onu dekicu sto se.kopca sa.gumbicima
Belle jesi to sve narucila? Ajmee preslatko jeee.. kako se tamo placa? Gledala sam ima bas lijepih stvari
Belle preslatke su stvarcice!!!😍😍😍😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
McMouse ma ima dosta losih komentara za njih jer se duze ceka, ja sam cekala tri tjedna da mi stigne al nema veze, ionak mi se ne zuri. Nekad treba i do mjesec dana da stigne. Robica je 100% pamuk, zadovoljna sam, a nije preskupo. Za curice ima jos ljepsih stvari.
Violeta da, sve to sam narucila...placas paypalom ili visa karticom. Ja imam Zabinu visu electron (ziro racun) i tak placam.
Violeta, jel ona komoda iz ikee? Sto je kraj kindaca...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Curke evo i mene😊
Vec par dana nisam vas najbolje...samo mi se place😏 Danas ne muz malo oraspolozio i bili smo kod seke na rucku i bolje mi je.
Usli smo i u emmezzetu po perilicu rublja i na kraju kupili Hoover 8 kg, centrifuga 1600 okretaja ali ima program standardni od sat vremena i jos neke kratke i jako nisku potrosnju struje i vode . Jos smo na kraju skuzili da dobivamo i parni cistac uz nju i to mi je super...jedan cu prodati ili shark ili taj novi😊 Moram prvo isprobati😂😂😂
Ugl. uzasno sam se zacudila jer sve nove masine imaju uzasno dugacke programe pranja😞 Pa mi je ova bila super.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Belle i Violeta super su vam krevetici i komodice. Vi ste spremne. 👍😉
Ajmee gledal sam toliko puta Patpat i ima mi bas super stvari ali nisam se odlucila jer nisam od nikog cula nista za njih.
Bell kad usporedis velicine kojem proizvodjacu od ovih nasih standardnih najvise odgovaraju? Jel pamuk dobar, cvrst,mekan? Pls kad operes javi kako se drze.
Ja bi mozda narucila od njih nesto za izac iz rodilista al ne prije nego netko napise kakvi su. Mislim da vise nema brojeva na snizenju tih stvari koje su se meni svidile. A mislim uzet 50-56 jer nece bit veliki bebac pa cu vjerojatno uzimat novu kolekciju a nije bas da su nesto i jeftini.... Mada nije mi za ni potrosit ako mogu bit sigurna da je to kvaliteta.
Violeta slatki vam je baby kutak. Najdraža mi je naljepnica.....di si ju uzela?
Ja inače sam djeci od rodjenja svake godine nove nalje mijenjala, svakakve dezene i slikice, to mi je super stvar - ne košta puno, lako se digne (to mi je bilo bitno jer smo do lani bili podstanari, pa ne možeš se komodat ko da si u svoje) i ne ostavlja tragove posli....a efekt - samo takav!!!!
sretna - pa koliko su inače ti ulošci chicco? pred 2mj su bili u BIPA na rasprodaji 30% ali se nisam htjela žurit, kontala kao "bit će toga još dok ja dođem do termina" i sad opet čekam tako neku akciju..
p.s. gaćice mrežste to.to marke vel M sam probala jutrod, baš su komoootne, ni slučajno L uzet (ti si ko ja tu negdje kontam, možda sam sad i malo šira jer ja sam ipak 15+ nabacila a ti nit trećinu)
žena-majka-carica:)
Mamuka oprala sam danas i pamuk je stvarno ok. A sto se velicina tice mislim da su kao H&M, tu negdje. Ja sam nesto narucivala 0-3mj, nesto 3-6, nesto 6-9mjeseci. Ja sam isto dugo razmisljala bi li narucivala od tamo jer ljudi pisu svasta, da se jako dugo ceka itd. al eto ja sam narucila 3.8. i stiglo mi u petak.
Sortiraj odgovore
Najstariji