Barbs, ma nisam pocela sa spremanjem torbe nego sam bila kod bubamare pa kako su ti ulosci na akciji reko ajde da ih uzmem.
Belle prekrasna je sobica!! 😍
Aaajmeeee, I me, koje veselje je bilo prosle godine ahahahahha ali i kod nas cesto poplavi sve zivo i nezivo.... Groznooo..
Sretna, koliko dodju ulosci od Chicca?
Pupy, neeeeeceeeeee vani jos!!
Moja frendica sutra ima termin i rekla je da se malome ne zuri Nema uopce znakova
Barbs sad su 50 kn na akciji, 30 kom. Oni su mi bili.odlicni prvi put pa uopce ne zelim eksperimentirat, a vir i slicni su mi koma
Belle ajme sobica je divna, bas je lijepo kad imas mjesta i mozes kako hoces, mi nemamo mjesta pa smo se nekako ugurali.
I_me koji uzas prosle godine, poplava 😕
Hedgehog ja mazem sa uljem s kojim mazem stomak i bokove, od prvog dana. Ja i inace sise mazem sa kremom. A patronazna nam je rekla da pocnemo masirat sise i navlacit bradavice da bude lako za dojenje, pa svaki dan mazem, masiram a muz navlaci bradavice tako sto glumi bebu pa sisa haha 🤣
Pupy koji kreten od covjeka...i super si ti to napravila...ima tako bezobraznih vozaca katastrofa.
Belle sobica je prekrasna!!!! 😍😍
Pupy, bas kreten...dobro pa si se sjetila slikat😊
Violeta...ovo za muza😂😂😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Bell super sobica ☺
Pupy super si se sjetila da fotkas, neka pati 😎
Ja se također zelim malo odmoriti. Do sad sam cistila, prala, peglala, imala goste, a sad je vrijeme da zalegnem, za svoju dusu 😄
Treca sreca a baze su univerzalne?
url=https://lilypie.com]
Evo nas kutak. Zanemarite zavjesu, moram uzet neku "musku" hehe.. i jos nam nedostaje plisanac u kreveticu i ono s igrackama sto objesi se..
Belle sobica je prekrasna!!!! 😍😍
Pupy, bas kreten…dobro pa si se sjetila slikat😊
Violeta…ovo za muza😂😂😂😂😂😂
Njemu samo da je sise 😂😂😂 Rekla sam mu ako budem imala viska mlijeka ima da sve posisa haha
Sortiraj odgovore
Najstariji