Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Kolovoz 2017. 20:43

Barbs, ma nisam pocela sa spremanjem torbe nego sam bila kod bubamare pa kako su ti ulosci na akciji reko ajde da ih uzmem.
    Belle prekrasna je sobica!! 😍

barbs
    20. Kolovoz 2017. 20:52

Aaajmeeee, I me, koje veselje je bilo prosle godine ahahahahha ali i kod nas cesto poplavi sve zivo i nezivo.... Groznooo..
    Sretna, koliko dodju ulosci od Chicca?
    Pupy, neeeeeceeeeee vani jos!! 
    Moja frendica sutra ima termin i rekla je da se malome ne zuri  Nema uopce znakova 

• sretna
    20. Kolovoz 2017. 20:55

Barbs sad su 50 kn na akciji, 30 kom. Oni su mi bili.odlicni prvi put pa uopce ne zelim eksperimentirat, a vir i slicni su mi koma

violeta1
    20. Kolovoz 2017. 20:56

Belle ajme sobica je divna, bas je lijepo kad imas mjesta i mozes kako hoces, mi nemamo mjesta pa smo se nekako ugurali.
    I_me koji uzas prosle godine, poplava 😕
    Hedgehog ja mazem sa uljem s kojim mazem stomak i bokove, od prvog dana. Ja i inace sise mazem sa kremom. A patronazna nam je rekla da pocnemo masirat sise i navlacit bradavice da bude lako za dojenje, pa svaki dan mazem, masiram a muz navlaci bradavice tako sto glumi bebu pa sisa haha 🤣
    Pupy koji kreten od covjeka...i super si ti to napravila...ima tako bezobraznih vozaca katastrofa. 

20. Kolovoz 2017. 20:59

Belle sobica je prekrasna!!!! 😍😍
    Pupy, bas kreten...dobro pa si se sjetila slikat😊
    Violeta...ovo za muza😂😂😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    20. Kolovoz 2017. 21:01

Bell super sobica ☺
    Pupy super si se sjetila da fotkas, neka pati 😎
    Ja se također zelim malo odmoriti. Do sad sam cistila, prala, peglala, imala goste, a sad je vrijeme da zalegnem, za svoju dusu 😄
    Treca sreca a baze su univerzalne? 

url=https://lilypie.com]

violeta1
    20. Kolovoz 2017. 21:02

Evo nas kutak. Zanemarite zavjesu, moram uzet neku "musku" hehe.. i jos nam nedostaje plisanac u kreveticu i ono s igrackama sto objesi se.. 

violeta1
    20. Kolovoz 2017. 21:04

sanjchi255

Belle sobica je prekrasna!!!! 😍😍
    Pupy, bas kreten…dobro pa si se sjetila slikat😊
    Violeta…ovo za muza😂😂😂😂😂😂

Njemu samo da je sise 😂😂😂 Rekla sam mu ako budem imala viska mlijeka ima da sve posisa haha

mc_mouse
    20. Kolovoz 2017. 21:06

Violeta pazi da nebi potaknuo kontrakcije sa dudanjem 😂

Belle84
    20. Kolovoz 2017. 21:15

Violeta divno! Gdje si uzela posteljinu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.