ei cureeee.. Da se malo i ja javim 😊 joj ja imam same sokove.. Juce navecer ja primjetila par kapljica krvi na ulosku.. Nista me nije boljelo ni nista.. Danas ujutro, ja mislila da je dosao dan D 😀😁 dugo me stezalo, zatezalo cca 3 sata al hvala bogu smirilo se.. 😊 bebolina aktivna kao vragolan 😜
odo ja popodne kod bake.. Vratim se na parking i vidim budala me s karavanom zaparkirao.. ja ravno sparkirana on pod stranu.. Zadnji kraj mu bio dobrih 5cm iza mog auta.. Kako da prvo udem u auto, kroz vozaceva vrata ne mogu jer nisam mogla ni vrata prakticki otvorit, kroz suvozaceva bi usla al kako da podignem nogu preko mjenjaca i rucne kad jedva carapu obujem, a drugo kako da izadem sa parkinga.. ????? Nista, ja pofotkam, srecom! Odo na kavu reko mozda ode da mogu izac.. Vratim se i vidim cijeli blatobran unisten.. Gospodin doticni me lipo zakacio i nije se udostojio ni okaciti broj telefona za staklo da se dogovorimo.. Ja se razljutila i osla na policiju.. Pokazala sliku (srecom vidi se i registarska tablica), i sad ce dobit prijavu, otplacivat ce moj popravak, policijsku intervenciju, sudske troskove i jos prekrsaj jer je otisao sa mjesta prekrsaja.. Tako..! Bas sam zadovoljna sto sam otisla na policiju jer da je bio fer lijepo bi se dogovorili preko osiguranja. 🤔
svaka cast!! bravo!!! kreten.. dobro da si slikala... nek se sada slika on!!
Belle prekrasno! Tip top sve!
Puppy - ajme super si se sjetila fotkat. Bravo. I neka si na policiju. Tako treba.
I me, vjeruj mi, me zalim se... Danas sam cak taj svoj ponos stavila sa strane jer sam shvatila da jednostavno ponekad valja imati pomoc i uzeti pomoc kad ti se pruza! Ahahahha uuuuu, ti ovih dana na ctg... Super.. ja uopce nisam sigurna da moj gin ima ctg
Pupy, ja mislila - ti rodila! Ajme kretena ej!! Neka si slikala i prijavila sve policiji!! I nek se sad fucka! Debil
Barbs i i_me nisam vidjela jeste li vec pisale, kako je kod vas bilo sinoc? Gledam sad na dnevniku da je bilo veliko nevrijeme u Istri...
Pa ovdje gdje sam ja, Belle, nije sada da je nesto unistilo ili slicno... Padalo je i rashladilo po noci i dosta puhalo, a u Puli ne znam... To cu morati svoje pitati A odgodili su za danas sve zive feste.
Barbs izgledalo je ko da konkretno tebe pitam jer ne mogu odvojiti odlomke, napravim razmak, al kad objavi opet bude spojeno😐 Valjda ce se naci netko ko jos ima volje za ponavljanjem. 😅
Dena, naravno da treba baaza ako želiš koristit isofix opciju. I to je baaza redovno skuplja od same sjedalice. Npr MaxiCosi je 1600kn baaza...a sjedalica oko 1100 bar je bila davno kad sam ja gledala.
Ja ću uzet polovnu, ni pod razno novu baazu (al ja sve uzimam polovno jer je za treće.....vama za prvo se možda i isplati uložit pa imaš i za drugo/treće..)
Inače prije nisam imala isofix bazu jer nismo imali tad auto koje ima isofix konektore (sad imamo) ali sam recimo imala EasyBase bazu (isto baza, ali se ne spaja na isofix kuke u autu nego se veže pojasom i onda tako stoji u autu 24/7 spremna da na nju samo "klikneš" as....da ne moraš svaki put autosjedalicu zavezivat pojasom jelte.....i bila mi je od velike pomoći!)
žena-majka-carica:)
mouse hvala na linku za chicco cosleeping bed.....al evo nadam se da sutra finiširam kupoprodaju s jednom ženom iz Istre gdje sam ga našla za 700kn (3mj star) i to mi e dosad najpovoljnije šta sam našla. Inače ga tako od 800-1100 ima par ponuda (a to po meni nije dovoljno povoljno obzirom da je novi 1500, kad kupujem polovno - onda hoću i POLOVNU cijenu )
Pupy srećom pa si slikala!!!!!! ej a za misli da nisi, nego da si došla samo na kraju cijele balade....a on šmugnio ni a ni be..
baš mi je drago da si ga "uhvatila" i da dobiješ svoje kako je pravedno. Koji lik čovječe.....
Bele - predivan vam je kutak! Sve nježne fine boje, unisex.....lijepo i sa stilom
Sortiraj odgovore
Najstariji