Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Kolovoz 2017. 10:30

Najbolja opcija, I me  Bit ce ti super ugodno... S obzirom da kod nas trudnica igraju veliku ulogu hormoni... 

20. Kolovoz 2017. 10:43

Mamuka ja sam cak razmisljala da uzmem one slape sta u more nosim😂😂 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    20. Kolovoz 2017. 10:46

Ja cu uzeti kroksice za tusiranje a japanke za sobu..
    Mislite da treba i carape uzeti??
    E daaaa... One MREZASTE GACICE... Sad sam shvatila da sam uzela i M i L velicine.. i dobre su mi... Ali ih mislim oprati jer mi imaju neki cudan miris...

Barkleys
    20. Kolovoz 2017. 10:50

Što se tiče kila držim vas za riječ. Mislim i da dobijem grozno kila šta sad, bože moj. Nije da se suzdržavam od hrane... 

A ja sam kao zbog mirovanja došla kod mame za vikend. Kao da mi kuha i mazi i pazi. I sad sam napravila scenu zbog juhe za doručak. Onak juha? Uglavnom, ne znam što me spopalo i sad mi je baš žao. Nije žena kriva. Išla je logikom kao hladno je juha će baš pasati. :(

barbs
    20. Kolovoz 2017. 10:53

Hedgehog, Hormoooniii  Mada da ti iskreno kazem u muzevoj familiji nije bitno da li je jutro ili vecer... Oni za dorucak(10-11h) jedu kuhano i cesto juhu... Moguce da je mama stvarno isla tom logikom da je hladnije pa da bi ti dobro pasala juha...

Barkleys
    20. Kolovoz 2017. 10:59

Ma joj znam. Tako mi je bilo neugodno. I žao. Ko malo dijete sam se skoro rasplakala jer neću juhu za doručak. 

barbs
    20. Kolovoz 2017. 11:04

Hedgehog, wuhuuu!!! Zivjeli hormoniii!!!  Grozno... Znam... Groooznoooooo... Ja sam se skoro rasplakala jutros jer muz je imao Pms 
    Gdje su nam Senoritakova, Maca, Natasha i Aurora??? Javite nam se!!! 

• Dena1009
    20. Kolovoz 2017. 11:08

Mi proucavamo jaje 🤔 Sad bih molila ako ima koja dobra dusa, da mi stavi sliku svega sto treba da bi se montiralo pomocu isofixa. Mi imamo u autu isofix, al cini mo se da na jajetu nesta fali, spominjali ste neku bazu ili nesta, pa kako to izgleda (jel to ono veliko ko postolje) i da li je to univerzalno ili? Ispricavam se, znam da je bila tema prije koji dan, al imala sam goste i nisam se stigla ubaciti u razgovor, citala sam na brzinu samo. Hvala unaprijed ☺

url=https://lilypie.com]

20. Kolovoz 2017. 11:26

Barbs, jesi ti ono spominjala kolica kunert rotax? 
    Ovakva? 
    https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-kunert-rotax-3u1-bijela-rama-siva-tkanina-novost/
    Gledam sad i ta, slicna su Bebettu, a cijena nijr mala razlika...jesi ih gledala uzivo ili samo po slikama? 
    Mi kad cemo kupovat, otic cemo u babyland pa tamo izabrat neka..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mrvica
    20. Kolovoz 2017. 11:33

Pozz trudnice! 
    Maca kako si nam? Mene su bile malo uplasile kontrakcije ali evo jucer ih nije uopce bilo..pa nisam isla doktoru. Mozda onda i pricekam pregled 29.8.
     ali zato je jucer skoro cijeli dan bila bol kao lagana menstrualna. Cak mislim da je to od probave.
    Kolica - ne znan nista o njima..nisam uopce proucavala do sad jer sam ih trebala dpbiti ali to se izjalovilo i sada su ovo prva koja su mi se na izgled svidjela.
    Ima li netko ikakvih  iskustva i informacija o ovom modelu:
    https://m.svijet-beba.hr/vise-informacija/kolica/inglesina/trilogy/denim/kolica-3u1/41/35/605/3890

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.