Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    20. Kolovoz 2017. 09:47

sretna

Ja mislim da oticanje puno utjece na kilazu. Jer ja ne oticem ni malo pa mislim da i to ima veze

meni oticu sake i stopala ( i to jako u zadnja 2 tjedna,)ujutro su mi ruke otecene,navecer noge..
    i jos uvijek sam na istoj kilazi +10kg. u mj dana nisam dobila nista..ni grama..beba papa mene.

I_me
    20. Kolovoz 2017. 09:53

barbs kakvo je vrijeme u puli? krecem za 1h. dvoumim se sta obuci..

• Dena1009
    20. Kolovoz 2017. 09:54

Dorja drago mi je da si prva i sa tako super iskustvom, bas si nas ohrabrila ☺
    Super sto mama ima iskustva i moze ostati sa tobom. Meni su rane i zavoji svakodnevnica na poslu ali ipak se bojim kod bebice, tako malo i krhko, uvijek je tu strah da ga ne ozljedis.
    Sanjchi i kod mene je taj pritisak i blaga bol kod pubicne kosti se cak javlja, a tamo osjecam i sve vise pokreta. 
    Komode ja sam za malca uzela jednu veliku, ne djecju vec obicnu i ta mi je isto premala. Pa me cudi sto vama stane u te "male" djecje, al sad sam skuzila da i vi trpate u ostale ormare 🙂
    Pranje - i ja sam isto duplo ispirala.

url=https://lilypie.com]

I_me
    20. Kolovoz 2017. 09:57

Dena1009

Dorja drago mi je da si prva i sa tako super iskustvom, bas si nas ohrabrila ☺
    Super sto mama ima iskustva i moze ostati sa tobom. Meni su rane i zavoji svakodnevnica na poslu ali ipak se bojim kod bebice, tako malo i krhko, uvijek je tu strah da ga ne ozljedis.
    Sanjchi i kod mene je taj pritisak i blaga bol kod pubicne kosti se cak javlja, a tamo osjecam i sve vise pokreta.
    Komode ja sam za malca uzela jednu veliku, ne djecju vec obicnu i ta mi je isto premala. Pa me cudi sto vama stane u te "male" djecje, al sad sam skuzila da i vi trpate u ostale ormare 🙂

isto kao i kod mene!! al ja odlucila sto cu.. sad mi je u komodi sve 50/56. 
    velicina 62 ide u vrecice i kutiju koja ce mi biti na ormaru. jucer kad sam legla sam se sjetila toga jer gledam u ormar iz kreveta. 

20. Kolovoz 2017. 09:58

Dena a bit cr da su bebe sve vece i teze pa je to normala...kad sve oritiscu. Pogotovo ak im je glava dolje😳 ja se nadam da moja nrce imat veliku glavu pa da mr nece morat rezat😖 tog me strah cak i vise neg ostatka poroda..😱 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    20. Kolovoz 2017. 10:02

Meni stopala i ruke... Groznoooo....
    I me, pa oblacno je.. nema kise... Meni je bas ugodno vani... Ne treba ti majica... Mozes ju uzeti za svaki slucaj pa uvaliti u torbu, ali po meni nema potrebe..

barbs
    20. Kolovoz 2017. 10:20

I me, sada se razvedrilo pa nemas problema sto se odjece tice   Jer iako puse nije da je sada extra zahladilo...

• Mamuka
    20. Kolovoz 2017. 10:20

Sanjchi krokse su ti gore nego japanke sto se tice gljivica jer idu preko cijelog stopala a japanke prakticki samo potplat. Naravno da u onima u kojima se tusiras neces bit cijeli dan nego samo za tusiranje ih koristis, a nakon tusiranja obujes druge. Mislim da gljivice skupis ako malo duze vrimena provedes u onima u kojima se tusiras zato kupiti za tusiranje neke najjeftinije i poslije ih baciti. Bar sam ja tako.
    I ne brini se za to da ce ti se gaditi pupak... To je toliki preokret u glavi da malo toga ti se na tvojoj bebi gadi toliko da ne mozes to odradit. A po meni ukakane pelene mogu bit gore od najgoreg pupka.... 😂
    Mi smo imali mali problemcica s pupkom jer se dosta dugo drzao pa se cak bio mrvicu zacrvenio al hvala Bogu nije bilo nista strano i sve se rjesilo kod kuce. Ja nisam koristila uopce te mrezice nego samo sterilne gazice koje bi nekako namjestila da ne bjeze. Mislim da ih umotas oko one stipalice malo pa jos jednu povrh toga bi stavila i onda pelena preko i siroki povoj pa to nije klizilo i mrezica je ostala neiskoristena. To kako premotat pupak su mi u bolnici pokazali a i patronazna kad smo dosli kuci. A bome koliko se micica mrzila presvlaciti i koji su to placevi i koprcanje bilo jos da sam tu mrezicu namistala.... Huuhh bilo je dovoljno komplicirano i bez toga. 

barbs
    20. Kolovoz 2017. 10:22

Jaaaaaaooo, Pupaaaak  Mene ce biti extra strah!!! 

I_me
    20. Kolovoz 2017. 10:27

barbs

I me, sada se razvedrilo pa nemas problema sto se odjece tice Jer iako puse nije da je sada extra zahladilo…

ok,tnx. oblacim haljinicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.