Sanjchi, nisam ja spominjala. Mislim da je MOOOŽDA Violeta.
Eto, stavila sam bijele tetrice, krpice, ručnike i trljačice na poranje.
Pomalo spremam što mi treba za rodilište. Moram ispeglati spavaćice.
Mrvice, nemam iskustva s tim kolicima. Probam vidjeti na grupi: https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/koja-kolica-kupiti-15 . Sigurna sam da će te netko savjetovati.
Dena, o tome se nedavno pričalo, mada ja nisam zapamtila jer dok imamo ovo starije auto nemamo tu mogućnost za isofix...
Pogledaj si ovdje: https://www.google.hr/search?q=isofix+baza&rlz=1C2MSIM_hrHR643HR643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjsieWwxOXVAhVhDZoKHUnJAVYQ_AUICigB&biw=1920&bih=950#imgrc=_
Hmmm..onda nezz tko je apomenuo..nekak sam si zabrijala da si ti..mozda kunert silver? 😕😕 a neznam...uglavnom, nije bitno..samo sam onako usput spomenula..vec sam se 15 puta predomislila..hahaha....cekam da mi odgovore na mail koliko iznosi popust na gotovinu kod njih (babyland) pa cu vidjet. Mada bi najradije uzela bebetto jer su to bila prva za koja sam zapela (pa kasnije peg perego) al bumo vidli...
Mrvica, lijepa su mi i ta tvoja...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kilaža - ja sam se šokirala kako prošli tjedan nisam ni g od grama dobila, a ovaj tjedan - BUM - 2 KGJučer pričam mami i teti i rekle su da neke dobiju u zadnjem mjesecu dosta… Nadam se da ipak neću previše dobiti. Kako je Sretna napisala, ne mora značiti da, Hedgehog, dobiješ puno kg do kraja. Npr ona nije dobila
Violeta, ne obaziri se na tuđe komentare, mada je teško trenutno ignorirati dok nas pucaju hormoni.
Suncokretice, moja frendica je pirs morala skinuti, a ja sam prstenje skinula još pred 2 i pol mjeseca jer sam krenula oticati kad su krenule vrućine.
Oticanje - bome u zadnje vrijeme to oticanje mi nije splasnulo…
Eto… Muž me naživcirao već ujutro.Pita me ako su mi se javili za njihaljku-ljuljačku. Jedna se javila isti dan i obavijestila me da će mi poslati slike nakon 22.8. kad se vrate sa g.o. I to sam mu još u petak rekla. Jučer me pitao - OPET mu rekla… Sada me pita i ja mu kažem: pa 5x sam ti rekla da čekam da mi pošalje slike kad se vrati sa g.o. i on se na mene naljuti što sam mu tako odgovorila! Mislim, zar je teško zapamtiti što žena kaže a 2-3 dana za redom odgovaraš na isto pitanje istim odgovorom??????????
Barbs,moj je isto takav, al on kaze da je to znak da mu je stalo i da ne moze zapamtiti sve sto mu pricam, pa bolje da on pita:-)
Hvala Barbs, na to sam i mislila.
A te baze su univerzalne ili? Jel postoji razlika u sigurnosti bebe sa isofixom i obicnim vezivanjem? Pitam jer cemo minimalno jednom sa bebom na put dok bude u jajetu (1000+km), pa zelimo da bude sto sigurnije.
url=https://lilypie.com]
Panica, mog hvata Pms s vremena na vrijeme.. onda me pita ako sam poslala poruku drugoj zenskoj koja prodaje ljuljacku/njihaljku i ja ga blijedo gledam: ma ceeeekaaaaj.. rekao si mi da su ti ljepsa ona druga (koja inace dodje 960kn, a ovi ju prodaju za 450kn) i da pricekam slike... Hoces li da posaljem ovoj drugoj?(koju smo htjeli inace kupiti iz trgovine za 850kn, a ova sa pt prodaje za 500kn)...?? I on meni: aaa ne neeeeee... Pricekaj... pa sam mu rekla da bas i nije sav svoj hahahaha
Dena, hmmmm... Pa to ce ti druge cure sigurno znati objasniti jer ja sam za to sunjava... Ja sam skreen shotala to kad je netko objasnjavao... Mislim Treca sreca... Ali vise to ne mogu naci..
Zvala me nona s tatine strane.... Slatkica mi je isla kupovati spavacicu i njena sestricna isto pa sutra idem po to kod mame da operem i stavim u torbu Inace, 90% sam spremila da stavim u torbu... Fale mi: spavacice, onaj prah na T za bebe (zaboravila sam kako se zove), japanke, voda i nesto za pojesti i sterilne komprese. Frendica mi je preporucila da uzmem i tetra pelenu i gazice za svaki slucaj jer je njoj beba bljuckala... Da makar uzmem jednu od svega, pa lako javim muzu sta da mi donese..
Barbs izgledalo je ko da konkretno tebe pitam jer ne mogu odvojiti odlomke, napravim razmak, al kad objavi opet bude spojeno😐 Valjda ce se naci netko ko jos ima volje za ponavljanjem. 😅
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji