Maca, svasta! Ne kuzim se u te lijekove, ali mi nije jasno da svaki doktor prica svoje..
I nemoj se brinit, mislim da nema dugorocne stete nego dok se prima ima grdne nuspojave ko sta si imala temperaturu prvi danm.. ne bi se cudila ni da ti je glavobolja od njega, a stas, ne ponovilo se, bit cemo pametnije ubuduce
Kupila sam si chicco uloske danas. Tosama gacice nisu imali osim u L velicini pa ih nisam uzimala. Ima vremena 😄
I svaki lijek ima svoje pluseve i minuse, nema toga koji jedno lijeci a drugome nicem ne steti. Jbg jednostavno je tako. Samo triba odvagnuti pluseve i minuse.
Ako je to samo 1 prst to nije strasno. Evo Sanjchi ima istu dijagnozu i kuci je i to ne u strogom mirovanju.
Mislim da je najpametnije trazit dodatno misljenje. O dr Mrsic i dr Marko Vulic sam cula puno dobri stvari. Mislim da je ovaj Vulic cak kao strucnjak za ovakve slucajeve i koliko sam cula OK covik skroz. Raspitaj se malo.
Dena isodix baza je baza koja se zakaci za te sipke isofix u autu i na nju na klik stavljas jaje. Koliko znam (nismo koristili pa ne mogu tvrdit 100%) to je univerzalno i trbalo bi ici na sve marke. Jaje je standardnog izgleda/kopci manje vise i ono se stavi na tu bazu koja kopca/fiksira jaje na sebe.
Sto se tice sigurnosti ne znam da je neka velika razlik izmedju baze i vezivanja sa pojasem, ali naravno treba pravilno vezati i postaviti jaje na sjedalo. Naravno proizvodjacu je u interesu prodat pa svasta reklamiraju, ali mi se za te stvari ravnamo po ADAC testovima i uputama.
Kazem nismo koristili bazu pa ne mogu iz prve ruke pricati. To je ono sto sam cula/citala.
Maca koma. Nisu normalni. Al po meni je bolje trazit vise misljenja. A doktori svak svoje goni i cesto su oprecni. Sacekaj jos koje misljenje i trazi pregled drugog doktora jer imas pravo na to. Uz to kontaktiraj i svog doktora i reci mu. Ja iskreno ne bi pristala tek tako na "plan" te doktorice
Hvala ☺ Bas cu pogledat na Ad/Ac stranicama.
url=https://lilypie.com]
Maca ma ja mislim da nećeš imati neke posljedice. Ali da meni, uplašenoj trudnici to tako kažu pa ja bi im noge polomila. Baš su neodgovorni. Drži se. Bit će sve oke!
Maca zao mi je sto ti se to desava, stvarno se danas ne mozes pouzdat u nikoga, samo pozitivno razmisljaj i ne citaj bas o svemu i svacemu, cesto i to citanje nam dovodi negativne misli. Sretno😘
Mi smo bili kod mojih na rucku, najela se janjetine mmm... necakinje su ostale, idu doma danas, muz za sat vremena ide svirat a ja cu sredit spavacu malo, jer tak mi danas neki super dan. Nema vrucineeee, nisam kuhala, sad smo sami doma, mir i tisina, ugodno, ma milina...jos da mi je sve cisto i kako volim u kuci, uzivala bih totalno 😊(malo mi je kuca u neredu jer kako su necakinje bile vise sam se njima posvetila nego ciscenju, ipak da iskoristimo vrijeme dok smo skupa)
Ja sam recimo na strani te doktorice, najlakse je nekoga nafilat lijekovima i skinit sa sebe odgovornost, cinjenica je da se uzrok za preko 50% prijevremenih poroda ne zna i da je to veliki misterij suvremene medicine, pogotovo u prvoj trudnoci, oni mogu samo nagadjat ko je u stvarnoj opasnosti a ko jednostavno nosi "otvorenije" i tocka, a stvarno ce bit steta ako se sad budes nervirala i panicarila a rodis u 41. tt
Maca, drzi se, da, slazem se s curama, dijagnoza nije tako strasna..vazno je mirovati..
Za lijek ne znam sto reci, ali kako neko rece, svaki pomaze ali ujedno ima i meke nuspojave ali da je to nesto opasno pa ne bi ga davali. Pokusaj sto manje brinuti 😚
Maca, nadam se da će naći neko rješenje koje će biti dobro i za tebe i za bebu. Ne mora značiti da će ti taj lijek štetiti, ali eto kad čuješ ili pročitaš tako nešto, naravno da ti nije svejedno. Držim fige da bude sve ok i da uz mirovanje ideš doma ako ćeš moći, ipak ćeš biti mirnija…
U kojoj si bolnici?
I kako si osjetila to otvaranje? Imala si bolove ili…? Ne sjećam se baš što si pisala
Imala sam pritisak u donjem djelu stomaka,pogotovo kad bi nesto isla dignit s poda i imala sam 2 puta grceve u donjem djelu stomaka.
Bebushka- znas da sam i ja uvjerena da mi je ova glavobolja povezana s ovim sta su mi davali,jer znam kakva je bol kad imam migrene ovo je bilo skroz drukcije,pritisak u glavi straaaasan, i kad su me skinuli s toga i dali inekciju preporodila sam se.
Mamuka-svakako cu ako me puste sutra ic odma kod svog gin, tako mi je on i rekao i kad dodu nalazi od briseva da ce mi odredit sta dalje. On i Vulic cak rade zajedno tako da vjerujem da ako on nije siguran da ce me poslat kod njega.
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji