Kad smo kod dr vulica, kod njega sam bila na kontroli tjedan dana od izlaska i bolnice i samo mi je napisa palpacijski nalaz uredan, e ko je tu lud, mislim si ja??
I jos ga pitam jel trebam nastavit mirovat, kaze - mozete, zakljucak: struka se tu jos nije dogovorila, nema dovoljno studija i zato svaki doktor radi po svom iskustvu, ja sam se o tome nacitala i jedino sta je navodno sigurno je da strogo mirovanje ne sprijecava pp i vani masovno daju progesteron kod omeksanog skracenog cerviksa, da sam hrabrija nazicala bi bila svog doktora da to isprobamo ovako guram dalje i bez njega, samo polako, vjeruj svojoj intuiciji i bit ce dobro, drz se
Maca i u mene dijagnoza takva. Unutra zatvorena a vani za prst uloziva. Normalno se doma krecem, hodam...kuham..ok, ne dizem nista tesko nit se saginjem previse. Samo se pripazi doma i bit ce ok. A za lijekove..neznam sto reci...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Da i ja sam vidila da se dosta vode polemike oko toga dali mirovanje sprjecava prijevremeni porod ili ne, ali isto tako nebi htjela bit "pokusni kunic" pa cu rade mirovati,bar cu u svojoj glavi bit mirnija.
Sanjchi to je ova dokt meni jutros rekla al 100% cu znat kad dobijem otpusno pismo, nadam se samo da nema nikakve bakterije i da ce brisevi svi bit ok onda sam na konju.
url=https://daisypath.com]
Ma hoce Maca, ne brini, bit ce sve OK. Svakako nam javi! 😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca skoro sam te pokušala tagirati u komentarima 😂😂 prošikala sam skroz 😂😂
Maca drzi se. Ko nemas bakterije stanje stvarno nije tako strasno. Mislim da ti je sad gore citat po netu nego nekako se strpit do sutra i vidit sta ce ti rec. Ali svakako pitaj doktore da ti objasne situaciju. Znam da masu njih nije voljna ali inzistiraj i reci ce. Mozda ce bit i neugodni ali zaboli te cosak, radi se o tebi i tvom ditetu pa mislin da svaka neugoda s tim pristaje.
Al tvoj doktor je jedan od boljih i jos ima uza sebe stvarno odlicnu ekipu (Vulic i Mrsic) tako da bi ja svakako vise slusala njih.
Sve u svemu, stanje nije tako lose i mislim da unciloj ovoj zbrci ipak mozes malo odahnut. 😉
Maca drzi se. Ko nemas bakterije stanje stvarno nije tako strasno. Mislim da ti je sad gore citat po netu nego nekako se strpit do sutra i vidit sta ce ti rec. Ali svakako pitaj doktore da ti objasne situaciju. Znam da masu njih nije voljna ali inzistiraj i reci ce. Mozda ce bit i neugodni ali zaboli te cosak, radi se o tebi i tvom ditetu pa mislin da svaka neugoda s tim pristaje.
Al tvoj doktor je jedan od boljih i jos ima uza sebe stvarno odlicnu ekipu (Vulic i Mrsic) tako da bi ja svakako vise slusala njih.
Sve u svemu, stanje nije tako lose i mislim da unciloj ovoj zbrci ipak mozes malo odahnut. 😉
Ma najgore sta ti niko nista ne govori, bar ovi u bolnici nego procitas na karton. Al samo neka oni mene puste pa cu ja ispilat svog gin koji ce stvarno sve u detalje objasnit. Mislin da su na kraju napravili vecu paniku nego sta bi trebala bit, al neka je i tako samo da sve dobro prode. Dobro je neko napisa na kraju cu jos kukat u 41.tjednu kako se nemogu otvorit 😂😂😂
url=https://daisypath.com]
Maca, opce je poznato da ponekad doktori prave paniku bez veze! Idi lijepo svome dr i zatraži ga da ti u detalje sve objasni.. dogurat cete tvoja bebica i ti daleko
Mi smo nakon rucka otisli na pice u beach bar gdje mi sogor radi... Sad malo odmaramo, pa cemo vjerojatno otici.
Sretna, super za chicco uloske... Krenula si sa skupljanjem za torbu?
Violeta, samo pomalo.... Moja frendica mi je rekla da kad dodje beba i kad krenem cistiti, bit ce mi bas veselo jer na kraju cijeli trud ce biti za nista jer ce opet biti kaos..
Maca, opce je poznato da ponekad doktori prave paniku bez veze!Idi lijepo svome dr i zatraži ga da ti u detalje sve objasni.. dogurat cete tvoja bebica i ti daleko
slazem se sa barbs! samo polako i bez panike
I me, gledam tvoj stiker... 35+5...aaajmeeeee... Zar veeeeeec????
a mi smo tu negdje... Za tjedan razlike... Aaaajmeeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji