Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    20. Kolovoz 2017. 13:35

Zene moje evo me, znaci od kad sam usla u bolnicu glava me nije prestajala bolit toliko da sam povracala pa sam cak dobila i inekciju voltarena ajde malo me spasilo. Ja i moja migrena i ovo ludo vrime! 
    Znaci oni su mene prikopcali na neku infuziju sa nekim cudom unutra za sprjecavanje otvaranja, to se prima 24h dnevno , niti mi nisu dali da to skinem da se istusiram i uz to se jednom i 24 sata uzima tableta za smirenje rada srca , a sta cu sta su mi dali to uzimam misleci da oni znaju najbolje, tako sam ja to primala od petka do jutros kad je dosla nova doktorica i napravila mi pregled i rekla da me ona skida s toga jer da je to stetno za mene i dijete??? Mislim wtf??? Ko je tu lud?? I tako su oni mene skinuli s toga, rekla mi je da ce mi sutra napravit sve briseve i poslat kuci da se ne mucim tu nego da doma mirujem. 
    Sad cu vam bas prinac imena ta dva ljeka pa cu postat , nezz jel ko od vas zna jesu bas tako stetni. Ja koliko sam citala dosta zena ih je pilo kroz tablete ili infuziju kad su imali ovaj problem kao ja. 

url=https://daisypath.com]

barbs
    20. Kolovoz 2017. 13:37

Ma nije Dena ne  Znam da nisi direkt ma mene mislila... Cak sam trazila skreenshot, al negdje je zalutao 

barbs
    20. Kolovoz 2017. 13:39

Maca, WTF????? Ako su znali da je stetno zasto su te prikopcali?! Boooozeeee kretena...

maca1510
    20. Kolovoz 2017. 13:39

Partusisten i Ormidol

Barkleys
    20. Kolovoz 2017. 13:44

https://mediately.co/hr/drugs/9da0fb6CjCWxChmTeAQYx3d9wiu/partusisten-0-5-mg-10-ml-koncentrat-za-otopinu-za-infuziju#dosing koliko kužim ovaj na P se daje za sprečavanje prijevremenog poroda

maca1510
    20. Kolovoz 2017. 13:53

Hedgehog

https://mediately.co/hr/drugs/9da0fb6CjCWxChmTeAQYx3d9wiu/partusisten-0-5-mg-10-ml-koncentrat-za-otopinu-za-infuziju#dosing koliko kužim ovaj na P se daje za sprečavanje prijevremenog poroda

Da je, samo sta ova doktorica od jutros tvrdi da vise steti nego pomaze, al vidim po internetu da se dosta lome koplja oko tog ljeka, neki tvrde da pomaze ,neki da ne, ma samo da bebici ne naskodi a sve drugo cemo lako. 
    Cura koja lezi do mene je primljena jutros u 3 sata sa bolovima u stomaku, 28 tjedana trudna i 3 prsta otvorena. Ova doktorica joj nije htjela dat tu terapiju nego kao promatrat ce je 2 dana,napravit briseve i poslat doma na mirovanje. Nije mi opet ni to bas najjasnije al eto ona je doktor. 
    Meni je jutros rekla da sam uloziva za prst ali da sam unutra zatvorena sta je dobra stvar.
    Ovdi vise neznas ko pije ko placa

• Bebushka
    20. Kolovoz 2017. 14:02

Maca, to je ta gadarija koja se zove i tokoliza i sprecava kontrakcije, meni su to isto bili dali iako nisam imala ni k od kontrakcija jer valjda ide u paketu sa onim za razvoj plica ko j... individualni pristup
    Kad sam procitala na netu uputu o lijeku bila sam bas bijesna i trazila sam sestru da me skine s toga...al ka potpisali ste da pristajete na tretman 
    I to sam primala skoro 48 sati zbog nicega! Zahvali Bogu da se nasa neko normalan....grrr

Suncokretica
    20. Kolovoz 2017. 14:04

Maca, nadam se da će naći neko rješenje koje će biti dobro i za tebe i za bebu. Ne mora značiti da će ti taj lijek štetiti, ali eto kad čuješ ili pročitaš tako nešto, naravno da ti nije svejedno. Držim fige da bude sve ok i da uz mirovanje ideš doma ako ćeš moći, ipak ćeš biti mirnija...
    U kojoj si bolnici?
    I kako si osjetila to otvaranje? Imala si bolove ili...? Ne sjećam se baš što si pisala

• Bebushka
    20. Kolovoz 2017. 14:05

Mislim da taj lijek moze spasit situaciju u nekim ekstremnim slucajevima i onda su prednosti vece od rizika, al cini mi se da ga dole daju totalno neopravdano iz neke navike sta je debilno...

• Mamuka
    20. Kolovoz 2017. 14:08

Dena isodix baza je baza koja se zakaci za te sipke isofix u autu i na nju na klik stavljas jaje. Koliko znam (nismo koristili pa ne mogu tvrdit 100%) to je univerzalno i trbalo bi ici na sve marke. Jaje je standardnog izgleda/kopci manje vise i ono se stavi na tu bazu koja kopca/fiksira jaje na sebe.
    Sto se tice sigurnosti ne znam da je neka velika razlik izmedju baze i vezivanja sa pojasem, ali naravno treba pravilno vezati i postaviti jaje na sjedalo. Naravno proizvodjacu je u interesu prodat pa svasta reklamiraju, ali mi se za te stvari ravnamo po ADAC testovima i uputama.
    Kazem nismo koristili bazu pa ne mogu iz prve ruke pricati. To je ono sto sam cula/citala.
    Maca koma. Nisu normalni. Al po meni je bolje trazit vise misljenja. A doktori svak svoje goni i cesto su oprecni. Sacekaj jos koje misljenje i trazi pregled drugog doktora jer imas pravo na to. Uz to kontaktiraj i svog doktora i reci mu. Ja iskreno ne bi pristala tek tako na "plan" te doktorice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.