Barbs bas mi tu sliku muz bio pokazao hahahha prefora je 🤣🤣 jao i ja bi onu njihaljku i baby gym 😊
A tetrice mislim da su rekle oko 30komada. Ja ne znam koliko imam, nista to ne brojim.
Suncokretice bas je lijepa komoda 😊😊 uzivaj u pripremama 😊😊😊
Senoritakova, 4mj??? SVAKA CAST!!Zato i jeste toliko daleko dogurale!!!
Hm, Violeta, novac je isto dobra stvar kad ides u babinje… Kad smo isli kod sestricne smo joj donijeli pelene (ona je htjela samo pelene), dude i 2 rucnika..
Da to je isto super kada mozes reci sta ti treba. Mene za sada nitko nije pitao, samo seka moja.
TETRA PELENE ZA DJECU koliko ja znam meni su rekli da su na godišnjem ovaj tjedan
Violeta, otkrit cemo kad dodje beba! Ahahahaha
Meni je frendica preporucila da spavam kad god on spava... Tako i ona radi.
Pogledaj si i ti na njuskalu te ljuljacke-njihaljke... Ja sam poslala na mail upit, pa se nadam da ce mi odgovoriti...
Pa ja osobno u zadnje vrijeme pitam sto im treba kad dolazimo. Ako nista drugo, pitam familiju (npr frendicu sam pitala sto njenoj sestri treba)
Maca, bitno da si stigla na vrijeme i sad si tu sigurna. Samo treba biti pozitivan i naći svoj mir u necemu( meni je to molitva) i zahvalna sam svakom novom danu koji prođe..
Meni ce 20.8 4 mjeseca kako lezim, kako nisam sjela..ali izdrži se sve to…sad jos da malo izdržimo i da napokon muž, bebica i ja budemo zajedno…
Doktorica je bila jutros i kaze da sam čudo koliko sam izdržala…odmah mi to da snage
Danas smo imali i uzv i colordoppler… beba je super, ima 2100g… posteljica odlicno radi…crp miruje… odmah mi lakse lezati jos ako treba 2 mjeseca..
tako mi je drago da se tvoja žrtva isplatila. Ništa drugo i ne bi bilo pošteno.....ne daj se, ja sam prvu T isto preležala tako kao biljka (a mlada zdrava osoba, kojoj realno nije mjesto da bude zakovana za krevet) ali kad imaš tako sveti cilj ništa nije bed!
Želim ti da tako lijepo gurate i dalje, dok bebi baš baš ne dosadi unutra
žena-majka-carica:)
inače ja evo s pregleda...sve očekivano: beba se nije okrenula, i prebacili smo 3 kilograma (kao i dosad, +3tj u odnosu na prosječne bebe)
otvorena trenutno nisam, ali je rekao da se to (obzirom na treći porod, a i prijašnje trudnoće kakve su bile) može promjeniti doslovno u roku keks. Dobila sam službenu zabranu da se udaljavam iz grada kao kakvi prijestupnici kad im policija zabrani da idu van grada
Jer ako me uhvati išta šta nalikuje na trudove, da pičim ravno na hitnu i vičem da je zadak/3.porod i da inače express rađam.
(Nadam se da neću doć do tog)
Ako u medjuvremenu ne rodim, idući pregled je za 10 dana
pokušat ću se primirit max, onak svoje štreberski, tak da bar u 37.tjedan uđemo
jer nisam još sve pripremila a i ne da mi se još
žena-majka-carica:)
Treca sreca, VELIKA CURICAAAA A i vidim da je dosta tvrdoglava i da se nece okrenuti... Znaci, gin.ti je rekao da 100% ides na CR?? AAAJMEEEEE.... Nasmijala si me sa svojim izjavama...
Uuuffff, ne mogu vjerovati.. da si/smo pri kraju... Drzim fige da izdrzite jos 2u1 da stignes sve pripremiti
Ja sam morala leci na kauc... Uhvatila me neka slabina... Kao da mi je tlak pao...
Sortiraj odgovore
Najstariji