Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Kolovoz 2017. 19:02

I me, uuuuuu, super što će ti mama sašiti tetrice  i super za dodatne paketiće gaćica. 
    Iskusne mame, dali su dovoljna 2 pack ili treba još??? 

18. Kolovoz 2017. 19:04

Violeta, sve sw stigne kupit😀
    Barbs, predobra slika😂😂😂 di ih samo nades!! A za tetre..imam 12 velikih i malih skoro 20...i ne mislim vise uzimat. 
    Suncokretica super je komodica..ajme i ja jedva cekam da se sve to slozi i krenem s pranjem i pripremama😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Kolovoz 2017. 19:10

Sanjchi, eto čemu facebook služi! 
    Tako je! Sve se stigne kupiti, ako ne - JOKER ZOVI  Nonići će sve napraviti za unuka! 
    Čak me rasp* sveki. Nona mi je rekla kako mi sveki treba svašta raditi kad izađem iz rodilišta, pa sam rekla da valjda nešto mogu i sama napraviti. I eto moje mame: ma njena je sveki jako dobra! čak je nedavno bila rekla kako je ona(ja) sve meni dala da perem, a njoj ništa. (kao, našla se uvrijeđeno!)... Pa sam rekla da obje trebaju malo prestati fantazirati i dramiti bez veze jer će doći do toga da ih ništa neću pitati 
    P.S. Bilo mi je lakše da mi mama pere robicu jer je kod nje bilo sve što sam od sestrične dobila. Mi ovdje nismo imali mjesta, a nemamo ni sada previše... A ovdje imam plahte i ostale stvari koje eto, pomalo sama perem... Samo da malo zahladi, pa ću i sve ispeglati... 

maca1510
    18. Kolovoz 2017. 19:10

Bebushka

Macaiz tvog opisa sobe sam mislila pitat jesi u Splitu, vidim da jesi, najbolje mjesto za ležanje definitivno
    jesi na pt1? super su mi sestre tamo, a možda sretneš moju bivšu cimericu, soba br. 5ona je još tamo s vodenjakom skoro u porođajnom kanalu zbog konizacije od prije pa je isto prevalila 32 tt, a nije da se ne digne i ne ode povuć dva dima u boravak, tako da je super da si u bolnici, ako je od upale to će se sanirat, ako nije možda jednostavno tako nosiš, tu nema pravila, samo statistika za koju nikad ne možeš znat u kojem ćeš se postotku nać…
    jesu ti mjerili cerviks? on je zapravo bitan pokazatelj potencijalnog prijevremenog poroda do 30 tt… ja sam imala slične simptome pa sutra punim 32 tjedna i gibam se lagano
    p.s. e da, genijalno mi je šta na tv-u ima onaj neki program na kojem je emisija o nevjerojatnim porodima (naravno američkim sa sretnim krajem), totalno prikladno i poučno

Je je split je, ja sam na 5.katu jer nije dolje bilo mjesta... Nista mi nisu puno rekli osim da mirujem, da sam na promatranju i da kad naprave sve nalaze kroz par dana da ce onda vidit sta dalje, ocu li kuci ili cu ostat duze u bolnici. Sad sam dobila i temperaturu, 37.6 ali se vise nadam da je to od soka i cjelokupnog dana, vidit cemo kasnije kad mi opet budu mjerili... 
    Nedam se crnim mislima i samo mislim kako ce sve na kraju ipak bit super! 
    Netko me pita za cimericu, hah ironije ja sa prijevremenim otvaranjem a ona presla termin i zatvorena skroz 😂

url=https://daisypath.com]

barbs
    18. Kolovoz 2017. 19:11

Maca, ja sam te pitala!  Ah joooj, pa veselo je vama!  Nadam se da je simpatična 

luce <3
    18. Kolovoz 2017. 19:16

Senoritakova

Maca, bitno da si stigla na vrijeme i sad si tu sigurna. Samo treba biti pozitivan i naći svoj mir u necemu( meni je to molitva) i zahvalna sam svakom novom danu koji prođe..
    Meni ce 20.8 4 mjeseca kako lezim, kako nisam sjela..ali izdrži se sve to…sad jos da malo izdržimo i da napokon muž, bebica i ja budemo zajedno…
    Doktorica je bila jutros i kaze da sam čudo koliko sam izdržala…odmah mi to da snage
    Danas smo imali i uzv i colordoppler… beba je super, ima 2100g… posteljica odlicno radi…crp miruje… odmah mi lakse lezati jos ako treba 2 mjeseca..

4 mjeseca svaka cast!!!! Bas mi je drago da se dobro drzite 
    Puppy drago mi ke da su nalazi super

• Bebushka
    18. Kolovoz 2017. 19:18

I ja sam dobila temparaturu jedan dan, al su rekli da kad nije preko 38 da nema veze... to ti može bit i od toga šta dobivaš u sklopu infuzije...ah ti njihovi misteriji, ne daj Bože da te informiraju, meni su radili briseve uk, kks i sve i nisu mi prokomentirali niti jedan nalaz pa sam eto zaključila da su svi u redu...nije ni čudo da se svi informiramo na netu 

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 19:22

Pupy super za nalaz
    I_me ja kada sam isla u babinje kod frendice kupila sam malom odjelce oko 100kn, mami kavu i keks a tati vino. Inace kad idemo kod rodbine uz sve to jos damo 100kn. A kad smo kod kumica isli dali smo jos i vise i kod nasih necakinja, oko 700kn sve skupa(robica, poklon za roditelje i novce) za svako djete. Tako mi nekako gledamo na babinje. Kod nas ako nam svi vrate bit ce dosta ljudi, ali iskreno ne ocekivam od svih da ce doci, jer mnogi od rodbine se znaju pravit blesavi kad trebaju "vratit". Mi smo isli kod svakoga i bas sam rekla da me bas zanima tko i kako ce nama vratit, da nam vrate svi kako su dobili, imali bi hrpu robice a i para 😂

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 19:23

I_me

Belle84

Cure, gdje ste vi kupovale jastuke za nosenje bebe?

preko stranice na fejsu…TETRA PELENE ZA DJECU.
    rekli su mi salju u pon i za dan dva je kod mene… znaci danas je petak i jos nije stigao paket.. upravo sam im posla poruku u inbox da vidim gdje je zapelo!!!

I ja sam od njih narucila i doslo je za 2 dana. Tko zna di je zapelo 🤔

barbs
    18. Kolovoz 2017. 19:25

Senoritakova, 4mj??? SVAKA CAST!!  Zato i jeste toliko daleko dogurale!!! 
    Hm, Violeta, novac je isto dobra stvar kad ides u babinje... Kad smo isli kod sestricne smo joj donijeli pelene (ona je htjela samo pelene), dude i 2 rucnika.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.