Cure, gdje ste vi kupovale jastuke za nosenje bebe?
preko stranice na fejsu...TETRA PELENE ZA DJECU.
rekli su mi salju u pon i za dan dva je kod mene... znaci danas je petak i jos nije stigao paket.. upravo sam im posla poruku u inbox da vidim gdje je zapelo!!!
Nećete vjerovati, ali jučer mi muž govori da pratim akcije za onu ljuljačku/njihaljku koju želim otkad je frendica rodila (4g) za svoje dijete... I ja govorim da pratim, ali nema akcija, a da se nađu jeftine na njuškalu... i eto, k'o da me netko šamarom lupio - rekao je - pogledaj, pa ćemo kupiti s njuškala?! Ja u šoku govorim: ali šta nisi rekao da bi ti SVE novo? A on meni: ma dobro, to nema potrebe!
I me, joj, eto, to se meni dogodilo! Ovdje je netko isto naručio sa te stranice i to NAKON mene. Njima došlo u roku od 2 radna dana, a ja čekala tjedan dana
Ček ček, imam novi mobitel pa nemam još m zabu. Hoćete mi reći da su smjele naknade za komplikacije? Kako inače sjedalu 19.tog nisam se nadala prije ponedjeljka :)
da,da... sjele su.. meni uvijek sjednu 18og.. samo 1x su 20og. ja sam u erste pa meni odmah ujutro uplate
Mame, koliko ste ono rekle da bi najbolje bilo imati gazica, tetrica?? Za sada ih imam više nego su napisali na onaj popis kojeg sam dobila na tečaju, ali nekako mi se čini da sam na kap...
E, da, malo glupo pitanje, ali one mrežaste gaćice koje ste kupile za bolnicu - da li ćete ih oprati... ???
Evo naše komode, smjestili je u sobu i sada polako treba prati robicu i spremati. Veselim se pranju i peglanju robe prvi put u životu hehe
Baš sam si sad hepi
Mame, koliko ste ono rekle da bi najbolje bilo imati gazica, tetrica??Za sada ih imam više nego su napisali na onaj popis kojeg sam dobila na tečaju, ali nekako mi se čini da sam na kap…
E, da, malo glupo pitanje, ali one mrežaste gaćice koje ste kupile za bolnicu - da li ćete ih oprati… ???
Ja ih imam za sada 10. Mama ce mi donjeti kad rodim jos. Ona ce mi sasiti.
A za gacice uopce nisam razmisljala. Kupila sam 2 paketa ( 10kom) i jos mi je danas frendica dala 2 paketa sto su njoj male ( kupila je krive).. bas cu kasnije orvorit jedne i oprat da vidim.. al mislim da ce se sve pohabati.. da ne treba..
Suncokretice, diiivnaaaa!!!! Ja sam ju na netu gledala da si kupim takvu!
Super je i baš vesela i prematalica je uniseks, što je super!
Barbs hahah da, to sam bila ja. Narucila tetre poslije tebe i meni dosle za 2 dana, sjecam se toga 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji