Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinaxy
    10. Travanj 2017. 11:23

Ostajem tu uz vas bez brige...a ima i treca sreca iskustva biti ce ona i cetvrta sreca...hehehe

treca_sreca
    10. Travanj 2017. 11:24

Svako dobro i tebi Martina! Sjecat cemo te se s osmijehom. Pogotovo ja ako skupim hrabrosti za cetvrto 
    Veliki pozdrav!

žena-majka-carica:)

• Tinaxy
    10. Travanj 2017. 11:27

treca_sreca

Svako dobro i tebi Martina! Sjecat cemo te se s osmijehom. Pogotovo ja ako skupim hrabrosti za cetvrto
    Veliki pozdrav!

Oooooo bit ces ti i cervta sreca polako,tako sam i ja krenula pa evo najstariji ima vec curu 6mj....mogla bi i baka biti prije nego mama...a sta se moze jucer sam jako bila zalosna al necemo negativno pored svih ovih mojih divnih trudnica

• Tinaxy
    10. Travanj 2017. 11:33

Reci cu vam samo da divnija ljubaznija i sloznija bica do ove stranice nisam srela..ostanite takve , jedinstvene,drage, osjecajne,slikajte se se s vremena  na vrijeme da vas vidim kako ste mi se zbuckale...saljem puse svima duple

wanttobemom
    10. Travanj 2017. 11:40

Martina Dior

Reci cu vam samo da divnija ljubaznija i sloznija bica do ove stranice nisam srela..ostanite takve , jedinstvene,drage, osjecajne,slikajte se se s vremena na vrijeme da vas vidim kako ste mi se zbuckale…saljem puse svima duple

Hvala draga. Ti samo tjeraj pozitivu. Mi ti šaljemo dobre vibracije i fržimo fige da dođe i tvoja sreća u obliku male djevojčice :)

I_me
    10. Travanj 2017. 11:40

Jutro cure!
     Evo mene sa pregleda!! 😊😊
    Sve je ok i u najboljem redu. Beba se rita i jedva je uspojela sve pohvatat i snimit. Imamo 13 cm sa nogicama. 😍 i najzabavnije je sto nije uspijela uhvatiti spol. Beba sakriva spol nogicama 😅😀. Ali ono sto je uspijela nekako uhvatiti kaze da je curaaaaaaa 😊 ali rekla je da cemo na slj pregledu vidjeti tocno. Iduci pregled tek 24.5. Idu na godisnji i rekla je da nema potrebe da dolazim ranije i ak sta bude da se javim gin iz druge smjene. Poslala me vadit krv i urin opet. Rekla je nema potrebe ali bolje napravit cesce da imamo sve pod kontrolom. I radila mi je uvz preko stomaka.i taza moze doci iduci puta sa nama. Bas sam hepiiiiiiiii 

mc_mouse
    10. Travanj 2017. 11:43

I_me, predivnoooo!!!!!!!!! Super, baš mi je drago

wanttobemom
    10. Travanj 2017. 11:44

Belle84 i treca sreca nema mi druge nego izdrzati do četvrtka pa pitati doktora za bolovanje  hvala vam

Baš mi je drago da ste uspjele nešto ugrabiti u Lidlu heheh. Ja ću čekati neku sljedeću akciju 

wanttobemom
    10. Travanj 2017. 11:45

I_me

Jutro cure!
    Evo mene sa pregleda!! 😊😊
    Sve je ok i u najboljem redu. Beba se rita i jedva je uspojela sve pohvatat i snimit. Imamo 13 cm sa nogicama. 😍 i najzabavnije je sto nije uspijela uhvatiti spol. Beba sakriva spol nogicama 😅😀. Ali ono sto je uspijela nekako uhvatiti kaze da je curaaaaaaa 😊 ali rekla je da cemo na slj pregledu vidjeti tocno. Iduci pregled tek 24.5. Idu na godisnji i rekla je da nema potrebe da dolazim ranije i ak sta bude da se javim gin iz druge smjene. Poslala me vadit krv i urin opet. Rekla je nema potrebe ali bolje napravit cesce da imamo sve pod kontrolom. I radila mi je uvz preko stomaka.i taza moze doci iduci puta sa nama. Bas sam hepiiiiiiiii

Pa divnooo  baš mi je drago . Radujem se s tobom :)

• Tinaxy
    10. Travanj 2017. 11:51

wanttobemom

Martina Dior

Reci cu vam samo da divnija ljubaznija i sloznija bica do ove stranice nisam srela..ostanite takve , jedinstvene,drage, osjecajne,slikajte se se s vremena na vrijeme da vas vidim kako ste mi se zbuckale…saljem puse svima duple

Hvala draga. Ti samo tjeraj pozitivu. Mi ti šaljemo dobre vibracije i fržimo fige da dođe i tvoja sreća u obliku male djevojčice :)

Hvala dusice moje drage, necu ni radit na tome niti cu pazit kako treba bit biti ce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.