treca_sreca, baš sam se dvoumila oko veličina…imam 55kg na 165cm i uzela sam S, nisam htjela namjerno M jer mi se sva ta njihova odjeća čini za broj veća nego što zaista je…. Na majicama piše od 36-38 (S veličina), to bi mi onda moglo biti veliko….
Na poslu sam, ništa nisam ni probala, nadam se da će biti u redu…..
ja imam 15cm više (na istu kilažu) i majica mi je još zasad komotna, ali recimo dosta je uža (i duža) od LIDL majice dugih rukava (isto trudnička,isto small) koju sam kupila pred nekih mjesecipol u njih. Ovisi o modelu dakle, ali globalno oni imaju veće (šire) brojeve/kalupe.
Ja sam (još uvijek) h&m trudnički XS i idealno mi pristaje (ok, tajice su im zbilja skinny pa su mi sad već knap) ali za koji tjedan vjerujem da će mi ovaj LIDLov small biti taman, taman kad bude za majice na špaline (zato i nisam uzela kratki danas, nego samo bretele)
Odoh sad malo na sunce, i po jagode
žena-majka-carica:)
Evo i ja sam bila u pohodu na lidlo... uzela tajice, hlace, majicu i haljinu. I to bi bilo dosta za sada hehe. I bas sam gledala robicu za bebe ajmeee predivna je ali eto nisam nista jos uzimala. Jedva odolila iskusenju hehe. Poslije otisla na kavicu i sad doma odmaram pa opet na drugu kavicu i po poklone za Uskrs.
NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
babylove28–09.09.
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
dzenny-1.10.
Senoritakova–05.10.
Rita1811-08.10.
kiki–09.10.
suncokretica–01.11.
Belle84–01.11.
Lemon–05.11.
wanttobemom–13.11.
Mystique–14.11.
Dragy–14.11.
Giovi–15.11.
anna_bella–15.1
mc_mouse–18.11.
Maca1510–22.11
Nina36–06.12.
NASI PREGLEDI
i_me–10.04.
Rita1811-10.04.
pandora122–11.04
Tea2803–12.04.
Barbs–12.04.
Aurora1611–12.04.
wanttobemom–13.04.
dzenny-13.04.
Giovi–14.04.
Nina36–14-04.
Lemon–18.04.
M@lena–20.04.
dragy–24.04
Kiki–25.04.
babylove28-26.04.
mc_mouse-27.04.
I_me i Rita, sretno na pregledu! No stress i opusteno! Bude sve ok!
Nadam se da cete saznati spol! 😊😊
Hvala m@lena.. meni je pregled u 15:45h ne mogu od nervoze nadam se da ce sve biti ok, javim vam kako je proslo 😊
Jutro, curkeeee!
Ja sam išla u lidl Kupila 3 majice kratkih rukava i 2 bez rukava i 2 para tajica. Za bebicu nisam ništa jer naravno imam zabranu. Rekli su mi da je prerano da kupim u 4. mjesecu trudnoće robicu...
Kod nas nije bilo prevelike gužve vjerojatno iz razloga što su pred mjesec i pol otvorili još jedan lidl u blizini Pule tako da svi koji su bliže drugome idu tamo!!! JUPPPPIII :D Ali da, bila sam i ja tamo u 8!!!
Više sam čekala na kasi nego što sam kupovala.
Btw, mene je sestra pitala ako želim otvoriti bolovanje, a 10ak min prije toga joj rekla da sam nezaposlena , pa mi nije jasno kako vas nisu sami pitali??
Gdje je nestala; MARTINA DIOR?????
Ima novostiii??
Ejjjj nista draga vjestica dosla, tako da vam svima zelim svu srecu ovoga svijeta meni je vec itako kasno s godinama i nebi htjela biti tuzna veselite se, uzivajte svaki vas blazeni dan, ostanite dobre drage vesele i divne kao dosada
mc_mouse, ja sam isto 165 i imam 56 kg, uzela sam S i sve sam doma maloprije probala i super je, jedino su mi haljine predugacke, gore dobro a dolje bi se trebale malo skratiti. Tajice i majice odlicne, taman, tak da ne brini
a super onda :) Baš ti hvala A za haljine lako skratiš
Gdje je nestala; MARTINA DIOR?????
Ima novostiii??
Ejjjj nista draga vjestica dosla, tako da vam svima zelim svu srecu ovoga svijeta meni je vec itako kasno s godinama i nebi htjela biti tuzna veselite se, uzivajte svaki vas blazeni dan, ostanite dobre drage vesele i divne kao dosada
Ma ne mora značiti Ima još vremena!
Mozda sam se malo previse zanijela, i ufurala da trudnoca ide odjednom, zaboravljam da smo ipak morali radit na nekima malo vise.A tu su i godine, drage moje trudnoca je nesto najljepse sto se zeni moze dogodit zato uzivajte svaki dan i mazite i cuvajte te divote koje nosite u sebi...neka vam je svima sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji