Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    10. Travanj 2017. 11:56

I_me

Jutro cure!
    Evo mene sa pregleda!! 😊😊
    Sve je ok i u najboljem redu. Beba se rita i jedva je uspojela sve pohvatat i snimit. Imamo 13 cm sa nogicama. 😍 i najzabavnije je sto nije uspijela uhvatiti spol. Beba sakriva spol nogicama 😅😀. Ali ono sto je uspijela nekako uhvatiti kaze da je curaaaaaaa 😊 ali rekla je da cemo na slj pregledu vidjeti tocno. Iduci pregled tek 24.5. Idu na godisnji i rekla je da nema potrebe da dolazim ranije i ak sta bude da se javim gin iz druge smjene. Poslala me vadit krv i urin opet. Rekla je nema potrebe ali bolje napravit cesce da imamo sve pod kontrolom. I radila mi je uvz preko stomaka.i taza moze doci iduci puta sa nama. Bas sam hepiiiiiiiii

Odlično, bas lijepe vijesti. Neka nam i cura 

I_me
    10. Travanj 2017. 12:06

E da. I vagala sam se. Vaga je pokazala 61kg al je gin odbila kilu zbog robe, patika i toga svega.. tako da 16+6tt imam + 2kg. Kaze da je to ok i da cu tek sad pocet dobivat prave kilice 😁.  O treba sad docekat tak 24.5. 😂😂😂 najradje bi zi uzela neki uvz za po doma da mogu malo malo skicnit sto se dogadja 😂

mc_mouse
    10. Travanj 2017. 12:20

I_me

E da. I vagala sam se. Vaga je pokazala 61kg al je gin odbila kilu zbog robe, patika i toga svega.. tako da 16+6tt imam + 2kg. Kaze da je to ok i da cu tek sad pocet dobivat prave kilice 😁. O treba sad docekat tak 24.5. 😂😂😂 najradje bi zi uzela neki uvz za po doma da mogu malo malo skicnit sto se dogadja 😂

Ajme vjerujem ti, između mog prethodnog i idućeg pregleda je 4 tjedna čekanja, nestrpljiva sam skroz, nikad dočekati.. Negdje sam pročitala da u zadnjem tromjesečju, a ako ne i prije se može klasičnim stetoskopom čuti bebino srce i beba, već sam rekla MM da će mi to nabaviti Kontam da ću kao luda hodati sa stetoskompom po stanu, nadam se da nije bapska priča

treca_sreca
    10. Travanj 2017. 12:49

ajme ima tih doppler monitora i raznih čudesa po ebayu, vidila davno ali nisam toliki freak
    I_me super za bebolinčicu a razmak od 6tj mi se čini baš velik, ali dobro, možeš u medjuvremenu bilo gdje skoknut na 3D jer ionak je za par tj idealno vrijeme za to..

žena-majka-carica:)

I_me
    10. Travanj 2017. 13:01

Treca sreca narucit cu se za pocetak 5 mj kad budem 20+ kod privatnika za 4D. Tako da mi i nije tako tesko palo tih 6 tj. :)

barbs
    10. Travanj 2017. 13:12

Martina, hvala na lijepim riječima! Stvarno se nikad ne zna! 
    I_Me, super za tebe! Baš mi je drago!!!  Bitno da je sve u redu s trudnoćom! 
    Jedva čekam svoj pregled u srijedu. 5.tjedana razlike od prošlog  Iako sam 12.3. bila na uvz za n.n. ali ipak je to jako, jako, jako dugi period!!! 
    Što se tiče 4D pregleda, puno naših prijatelja nam je preporučilo da idemo nakon 20og tjedna... 

barbs
    10. Travanj 2017. 13:12

P.S. Neki čak i nakon 6og mjeseca su nam rekli... 

I_me
    10. Travanj 2017. 13:27

Bila sam u lidacu. 
     Kupila sam trudnicke tajice s vel al cu ih morat zamjenit za m. 
    Haljinicu m koja mi je ful velika 😂 al mislim da ce biti ok tamo u 8 i 9 mj 😋😂. 
    Grudnjak 85c!!!!! Za koji sam mislila da ce mi biti velik jer sam inace vel 75b al gle cuda,taman mi je 😂😂😂 i jakoooo je udoban ☺ i carapice za bebe. Nisam mogla odoljeti 😍😍😍 bodije i to nisam kupila jer sam se izbezumila velicinama i dezenima i sad mi mal zao, al mozda i sutra bude pa ipak kupim nesto :)

treca_sreca
    10. Travanj 2017. 13:56

bodiji mi nisu praktični....za prvih mjesec-dva mislim koristiti isključivo bodibenkice, onakve kao što su u LIDLa danas bile 2 za 60kn. Samo, materijal im varira....recimo jutros u LIDLa sivi+bijeli sam uzela u ruke, jer je full unisex, ali skroz tanki jadni pamuk (kao Bali marka, ili Mana baby...a oni su mi bezveze) i odustala sam od njeg......a s druge strane plavi (jednobojni+plavi_na_brodice) je jako lijepo bogato tkanje pamuka - e a njega nije bilo nego u veličini 74/80
    I_me nema veze šta si fulala veličine, meni je LIDL baš zato zakon - možeš mijenjat kako te volja, pa čak lovu vrate ako nemaš broja za koji zamijenit. Malo tko je tako susretljiv po tom pitanju kao oni.

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    10. Travanj 2017. 14:45

treca_Sreca, da Lidl je super što se povrata novaca ili zamjene robe tiče :)
    Također planiram prva dva mjeseca bodibenkice da ne navlačim ništa preko glave, a možda i MM bude s njima hrabriji
    Mislim da su u Kiku sad dvoje za 50kn :) Još jeftinija varijanta nego Lidl, no još mi prerano, nadam se da bude akcija i na kraju ljeta :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.