Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    09. Kolovoz 2017. 15:14

Barbs meni je seka dala rucnu, a sogorica je obecala elektricnu, morat cu provjerit jos. 
    Hahhaa vidila sam tu sliku da ovo nije fotokopirka hahha zakon 😂😂😂😂

barbs
    09. Kolovoz 2017. 15:15

Violeta, hvala za info o japankama.. Morat cu skociti provjeriti ako imaju u Lidlu kod nas al imam veliku nogu, pa ne znam bas  Ili ih vise nemaju? kad si ih kupila, ako smijem znati?.  Nadam se ds si u klimiiiii  Ja sam izasla na 5 min staviti susiti robu i s psom na 20 min i prokuhala ahahhaa
    Ej, ne spominji mi glupe komentare s fb!!! Ahahahahahaa sram me bude!!! HAHAHAHAHHAHAHA 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 15:16

Morat cu i ja vidjeti sa sestricnom ako ima elektricnu ali njoj ce maleni napuniti god.dana kad je meni termin, pa ne znam do kad ga ona planira dojiti...
    Ona da forokopirkom je mrak 

violeta1
    09. Kolovoz 2017. 15:19

Barbs joj jos prije 2mj bila neka akcija. Ali vidila sam da ima u konzumu ili plodinama ili kaufland za svega 10kn japanke. Malo prati akcije. Ja cekam da bude pidama na akciji jer budu stvarno jeftine u takim trgovinama, trazima sam dalje i 200kn su a to mi je previse. Volim uzet lijepe i jeftine stvari pa onda svako malo mjenjam hehe 😊 Nisam tip da cu dat puno para za nesto pa nosit dugo.
    O vidim i ti si imala glupe komentare 😂😊😊😊 ah sta ti je mladost i ludost 🤣🤣🤣🤣

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 15:19

Majko mila
    Ako me nema 24h - jedva pohvatat
    do 1507 sam stigla tek..
    drago mi je da su malena i Tea se javile. SUPER da su secer i tlak pod kontrolom, drz se Tea! 
    Belle dobro si se i ti snasla s tom dijetom, i da Luka fini napreduje....a ti ces eto htjela-nehtjela bit superfit trudnica 😙

žena-majka-carica:)

violeta1
    09. Kolovoz 2017. 15:22

Kuma mi je za prosli rod kupila pidamu, odlicna je, neka markirana pojma nemam, ali isto se "ofuca" s vremenom kao i jeftine. Kad sam ju pitala koliko je platila, samo je rekla bolje da ne znas hehe... Ona meni inace uvijek kupi neke skupe stvari, uzela mi je tefalovu tavu za palacinke i stvarno je mrak tava, vec ju 4god koristim. 

• sretna
    09. Kolovoz 2017. 15:23

Barbs, ja nisam s nicim osim s vodom prala dolje dok rana nije zacijelila i spricala bivacinom.
    Izdajalicu sam imala rucnu od tommee tippee i zadovoljna sam bila. Ma da sam cula da su elektricne bolje

treca_sreca
    09. Kolovoz 2017. 15:27

Adapter koji se zatakne na tu malu sipku u autu i to je onda sjedalo s isofixom. Samo je problem sto nemaju svi auti tu ugradenu sipku u sjedalu, vecina novih to ima u standardnoj opremi ali neki stariji (i to ne puno stari auti) nemaju tu sipku, a bez nje vam nista ne koristi taj adapter vec morate vezati s pojasom. Najbolje je da provjerite imate li taj najstavak za isofix u sjedalu jer ako nemate onda vam je drugo uzaludno i bacit cete novce. Mozda se ta sipka moze i ugraditi u auto koji to nema u standardnoj opremi, ali nisam sigurna. Eto to je sve sto znam o isofixu 😂

Tocno! Citirala sam kiki...izbrisalo mi ime al nema veze.
    Ako netko nije bio nacisto, ovo je naj objasnjenje.
    Mi u starim autu nismo imali isofix konektore (ugradjeni u sic, vire pa ih mozete vidit ak imate) a sad u novom imamo.

žena-majka-carica:)

barbs
    09. Kolovoz 2017. 15:28

Hvala na info, Sretna.. Sto god da vidim interesantnog na ovom forumu ili kad se radi o savjetu, odmah napeavim skreetshot 
    Treca sreca, bome ti nije lako nadoknaditi, ma smo Yel i ja otisle van teme foruma hahaha
    Violeta, aaaaaa, bilo mi je cudno to za japanke u lidlu hahahaha budem pogledala u Plodinama  Znam da ih tamo imaju (to mi je najblize kuci)... 
    A sto se tice skopocijenih stvari, ponekad skupo ne znaci da je KVALITETNO... kupila sam za jednu djevojacku haljinu preko Zare s web str i mogu reci da tih 200-300 kn (ne sjecam se toliko) nikada vise ne bih dala jer je bila grozna i grozne kvalitete i nije imala ni podstavu... Groznooo...

Belle84
    09. Kolovoz 2017. 15:30

McMouse moja seka ti je imala taj streptokok, on je opasan samo kod prolaska bebe kod porodjajni kanal. Ona je dobila na porodu neki drugi antibiotik koji nije penicilinski jer je alergicna na penicilin. I sve je bilo ok. Tako da ne brini, dobit ces intravenozno neki antibiotik koji smijes i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.