A ponekad se previse opustimo
Inace, mame, pitala sam info neku frendicu za higijenu dolje i njoj je ginekologics preporucils Deointimo od Justa... Ja sam ga inace koristila... Dobar je..
Suncokretice, kakva je situacija kod tebe??
I da, na fb stranici DJECJA KOLICA je nagradna igra za kolica i traje do kraja 8.mj Cisto informativno
Barbs, vidja sam neki dan onu sliku 'lici na tatu', ako ti je pri ruci da opet stavis?
Mame moje su se izdajale, da li je bolje imati rucnu izdajalicu ili elektricnu?? Frendica je koristila rucnu i nije bila zadovoljna i kupila si elektricnu... Ja mislim da imam rucnu, tj. Sigurno imam jer sam ju kupila od zene koja nam je prodala kolica, pa sumnjam da bi nam naplatila samo 80kn elektricnu
U Mulleru imate grudnjake za dojilje na akciji, ne znam da li sam to jucer spomenula??
E, kakvo vam je stanje sa iscjetkom??
Evo, Yel, srecom pa ne brisem slike I ova mi je super, ali je prosta
Pa se ispricavam unaprijed...
Uf al sam se nacitala(a nije me bilo samo par sati) i pojma nemam vise sta ste pisale, tj.tko je sta hehe...nsma veze bitno da smo sve dobro 😉
Sto se tice fb, mi oboje imamo i ne planiramo gasit, zanimljivo mi je to a i cujem se s curama koje nisu u HR. Jedino sam skuzila ono kad sam napravila fb davnih godina hehe kako sam pisala glupe statuse ajmeeee...sad vise skoro nista ni ne pisem, objavljujem, nekad. Najvise igram igre i da tu za kolica isto sam odigrala. Pa sam rekla ako dobijem da cu poklonit mami kojoj je potrebno a nema da kupi. Kod nas je toplo i grije.
Uzela sam si najobicnije japanke ga tus i jos cu kupit krokse za bolnicu ili neke kvalitetnije papuce pa da i po doma nosim (sve ovisi na sto cu naletit).
Sortiraj odgovore
Najstariji