Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Kolovoz 2017. 12:01

Yel, pred 2g je muž htio kupiti mašinu za dolje... Njegova mama je rekla da nema smisla da ulažemo u taj stan jer je bolje da uložimo u nadogradnju, itd, itd, itd... Ima pravo... S druge strane... Mi smo u prizemlju... i ja s bebom kod kuće neću moći nositi košare na kat i tamo prati jer - tko će mi K VRAGU dijete čuvati?!  Sada sveki tu zamisao nismo rekli. I bolje je da joj muž ne kaže (nije rekao ništa jer joj je pričao samo o zamjeni prozora!) jer ćemo se on i ja posvađati... Briga mene koliko KG će imati za mašina... Ako moram živjeti dolje dok god ne napravimo stan, ima da dolje perem jer će mi biti lakše...  Dovedi ih na gotov čin... Ja već neko vrijeme ništa ne dogovorim njegovima jer samo bi imali nešto za proturječiti... Najmanje njegovoj zabadalo od none govorim. Neka se ona brine za svoju snahu i sina, a ne za unuka i njegovu ženu! 

Kiki156
    09. Kolovoz 2017. 12:04

Hej curke! Meni je danas kasno poceo dan, budila sam se po noci pa zaspala tek pred jutro i digla se oko pol 11, tako da tek sada pijem kavu i maloprije sam doruckovala. 😊 
    Ako sam ja dobro shvatila za isofix ovo sto ste stavljale slike je adapter koji se zatakne na tu malu sipku u autu i to je onda sjedalo s isofixom. Samo je problem sto nemaju svi auti tu ugradenu sipku u sjedalu, vecina novih to ima u standardnoj opremi ali neki stariji (i to ne puno stari auti) nemaju tu sipku, a bez nje vam nista ne koristi taj adapter vec morate vezati s pojasom. Najbolje je da provjerite imate li taj najstavak za isofix u sjedalu jer ako nemate onda vam je drugo uzaludno i bacit cete novce. Mozda se ta sipka moze i ugraditi u auto koji to nema u standardnoj opremi, ali nisam sigurna. Eto to je sve sto znam o isofixu 😂

Kiki156
    09. Kolovoz 2017. 12:10

Super za dobre preglede! Ja ovaj vikend idem kupiti svu kozmetiku za bebu i sebe kao i stvari za bolnicu. Kakve slape planirate kupiti za bolnicu, moze neka slika jer nisam iz opisa skuzila kakve cete nositi? Prosli sam vikend kupila spavacicu na placu za 50 kn, neka obicna plava s bijelim tockicama i ima gumbice na vrhu za dojenje. Kupit cu jos dvije jer savjetuju da nosimo 3 kom. 

Belle84
    09. Kolovoz 2017. 12:13

Tea gdje radis profile? Na VV ili Petrova?

09. Kolovoz 2017. 12:19

Barbs, hehe a jesmo spaljene! 😂, a sve su to zivotne cari, 😝

dzenny
    09. Kolovoz 2017. 12:37

Ejj stvarno ti stari su gori nego svekar i svekrva.. sad kad smo bili na dopustu ,bili smo svi skupa.. lako meni sa svekrom i svekrvom,ali ti stari Boze sacuvaj.. to hoce neki posebni tretman,dok im dragi jednom nije rekao,da budu zahvalni i na ovom sto imaju i da ja nisam dosla tu da njima ispunjavam zelje.. kada odem leci u sred dana,to se odmah drugacije gleda(jer bit svega je samo da se radi,pa bilo sta,hahah kod mene to ne pali 😂),ali najveci im je 'zulj' kad dragog zamolim da mi nesto pomogne,kao pusti ga to su zenski poslovi,aaa ja onda namjerno hocu,cak mi je pomogao i prozor obrisati,aa oni su se tih pola sata od muke znojili.. hahah .. 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 12:39

Kiki, i mene zanima info o ŠLAPAMA!
    Znači, najbolje je kupiti 3 spavaćice? 
    Yel, ma iskrene jesmo!  Ja sada dijelim mašinu... Po ljeti nije problem, ali po zimi? To kada je sunce jednom u 3 tjedna obje mašine su zauzete i to je grozno... Još kad beba dođe? Nemam se volje trgati s time. Svako svoju i ciao! 
    Znači, na terasi je 33°  U hodniku nam 31° GROZNOOO!
    Išla sam 20ak min s psom u šetnjicu i dala joj svježe vode... Nadam se da će joj muž večeras staviti suncobran da ju zaštiti jer njegov nono gunđa da šta će njoj suncobran?! Baš njemu trebaju ta 2 koja su u dvorištu... Najbolje od svega je što ne izlaze vani do 6-7 navečer, kad više sunce nije ni toliko jako, ali uvijek mora nešto gunđati... Tako da, na njega ne mogu baš računati da joj ga stavi u boks i zaštiti ju... Nema stalno hlada i to ga nema kad je najgore 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 12:50

Dzenny, to je taj starački mentalitet, mada ja nemam baš tih problema... Oni su čak sretni što mi moj muž pomaže u svemu (a to ne rade šogor i svekar - sve žene trebaju raditi), a nono je počeo nonu tetošiti tek kad je ona pred 2 mj i pol završila u bolnicu. Onda se uplašio jer je skoro umrla... Imala je plućnu emboliju, srčani udar i upalu pluća istovremeno. Ali kad je izašla iz bolnice je nono od mene očekivao da se brinem o noni dok njega nema... Znači, osim što sam morala kuhati za nas 5 (svekiće, šogora, muža i sebe) trebala sam njima stavljati sušiti robu, prati robu, provjeravati nonu... Meni to nije bio problem, ali jako me zasmetalo što je kao 1. na dan kad je izašla iz bolnice od mene odmah tražila da operem plahte (jer BAŠ TE PLAHTE su joj taj dan trebale???), a u bolnici glumila da ne može jesti itd itd itd kako joj je loše itd itd itd a kao 2. nono je otišao obaviti špežu i njoj u ljekarnu, došao mi reći: stavi sušit robu, provjeravaj svakih pola h nonu (namjerno sam išla svakih sat-sat i pol jer su mi frendice došle na kavu) da bih ja na kraju otkrila da on meni nije ni vani stavio košaru sa plahtama i ja sam trudna to trebala nositi! 
    I požalila sam se mužu i on mu je svašta rekao, najviše da ne očekuju od mene da ću ih dvoriti dok smo ovdje kod njih po ljeti jer sam trudna i da će i meni trebati pomoć i nono se jako naljutio na njega, a mene je ignorirao, tj. odg mi samo jer je morao... 
    I bilo mi je žao, ali opet mi je drago jer ne očekuju da sve radim za njih... Čak neki dan kad sam krenula usisavati hodnik su mi rekli da ne diram ništa, da će oni to riješiti... Kad im stavim košaru vani da nona može staviti sušiti (dosta je lagana) i da ja mogu staviti prati, onda mi ona kaže da nisam trebala... Radim koliko mogu, ali bome koliko i hoću 

barbs
    09. Kolovoz 2017. 12:53

Kiki, neka si se ti odmorila i naspavala. Znači da ti je trebalo! 

dzenny
    09. Kolovoz 2017. 13:05

Uhh koliki kom sam bila napisala i nestade 😠
    Bas tako barbs,koliko sam i mogla nisam htjela.. 😁 jer dragi mi je podvukao da jedina moja obaveza je da cuvam sebe i bebu.. malo mi je bilo zao svekrve,jer je cijele dane bila na nogama.. stari se bili previse digli,cak kao navodno on ima svoju solju za kafe,pa da se drugi put mu u nju uspe kafa,dok dragi nije popizdio i rekao mi pred njima," od sada donosis svima iste solje,ko hoce piti neka pije,kome ne pase neka sam sebi pravi" i od tad vise niko ne spominje solju hahah.. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.