Barbs, ma cak ni isto dvoriste. Odj to i kupit dalje pa taman blizu, al maknut se.
Sveki je meni rekla da ne zeli da joj djecu odvodim od kuce, a zasto je ona pobjegla od svojih i svekar od svojih, i moji od svojih.
Nema tu kruha kad nemas svoju slobodu.
Ja sam mir placala 3 i po godine podstanarstva, al bar nije bilo njuskanja i pizdarija.
Vidjet cemo. Nadam se da ce se poslovi ustabilit ako bi me primili na posao, isla bi odmah radit, pa da nadjemo rjesenje.
Yel, probaj izdržati dok ne krenete svoj stan renovirati!
Belle, super za kg! Super za pregled! Bitno da je Luka super!
Kad ti je slijedeći pregled? oprosti, ali zašto si pitala za CR? Zar kad imaš gestacijski je moguće da završiš na CR?
Belle, super za pregled.. samo misli pozitivno.. bice onako kako mora da bude 😉😉
Paa i ja sam juce,ali eto ja sam na +11 kg,aa dok bude imala trudnocu koliku i ti sad bit cu i na +12 hahah.. salim se,nadam se da necu.. ovaj mjesec sam bila na dopustu,pa sam se malo opustila .. 😉
Yel, hahahahahaha, to sam i ja htjela... I kao što sam rekla, u neku ruku mi je žao što postoji mogućnost za nadogradnju Vjerojatno ćemo potrošiti za nadogradnju koliko i za novi stan... ali 'ajde... O tome ćemo razmišljati kad dođe vrijeme, Za sada me drži to što za mj dana idemo u naš stančić
i što ćemo biti na miru... i što ću im reći da si ja dolje kuham i ciao!
Čak i mašinu za rublje planiramo kupiti
Barbs….Da, u nekim bolnicama te, cim imas dijagnozu GD odmah salju na carski ako je beba malo veca ili ti induciraju porod (ako procijene da ce beba bit preko 4kg). Sljedeci pregled je 7.9. pa mozes upisati 😊
I me, tako i meni mama veli da ce ona u mirovinu i cuvat djecu i da joj platim.
Ne znam sta mislit o svemu.
Nit sam razmisljala u tom smjeru.
Jesam da ce dijete ici u vrtic.
Tesko je bez baka servisa ali se moze.
Dzenny, ja ti mogu reći da sam ja prošli mjesec si dala oduška i svašta jela i dobila 2kg Već sam gledala kako ću ih dobiti sigurno 4kg
Ali dobro jeeee
Kažu da se zadnjih mjesec-dva kreneš najviše debljati???
Barbs, i ti izdrzi. Muke jezeve hehehe, kad sa strane ekipa cita misle sta kukamo stalno, al nike lako zbog cudnih okolnosti.
Svi znamo da ima rjesenje 💡, odes i bok.
Ne ulazes u tudje i bok.
Al nije sve crno/bijelo.
E, i mi cemo masinu kupit, al starci forsaju da ne kupujemo.
Kupit cu je pa kud ona tu i ja.
Da mi na gacama budu dlake od pasa, fala, sto i je, pa klofam svake
Belle, upisala jesam! Ahaaa... Ipak se nadam da nećeš na CR... Ako budem morala - ni prva ni zadnja - nažalost... Eto ti primjera... Frendicu su mučili 12 h u rađaonu i onda CR... Ne završe svi porodi prirodno... ALi o tome ćemo razmišljati sve kad dođe vrijeme
Ja sam pred 2-3 tj bila UVJERENA da idem na CR... Kao, neće se GARANT okrenuti mali (bio je na zadak) jer mojoj frendici i poznanici, čija djeca su od početka bila na zadak, nisu se okrenula i kad eto - okrenuo se mali - sad se psihički spremam za porod prirodno
Yel, tako je - teško je bez baka servica, ali što je tu je... Bolje nekome platiti nego iskreno da ti to nabacuju na nos?
I me, drago mi je što je zašutjela na tvoj odgovor. Ja se nisam iskreno sjetila svome tati reći nešto kad mi je još pred mjesec dana rekao da malu djecu čuvati nije lako... Žao mi je što nisam rekla ništa jer s druge strane, sestra i ja smo bile kod bake servis i tek sa 3g išle u vrtić... Hm..... Kako to da je onda bilo lako čuvati malu djecu??? Zaborave oni kako je to bilo lijepo kad ti je netko mogao uskočiti i pomoći ti, pogotovo što se financijske strane tiče jer - realno - nisu sva djeca stalno u jaslicama; neka dok steknu imunitet su stalno bolesna i na kraju ti plaćaš što je on doma... Ali ajde, bolje plaćati nekome nego slušati tuđa sr***!
Belle to za inducirani i sekciju je istina ali ako je GD jako visok znaci 9 10 11 i vise na taste .. Ja uspjev regulirat pa su mi jucer u bolnici rekli da ako bude tako nema nikakve potrebe za sekcijom jedino inzulin tokom poroda ako kad vade krv vide da je vislji
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji